If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това го не знаех. Щом обичаш, начи си готов да плащаш. Авантата свърши.
Наздраве!
Шъ плащам! В парична единица "Чичи в банята". Пееш песен и ти давам си изчегърташ петичките с едно Чичи. Пееш втора песен, Чичи плющи по гърба да избърши кирта. За цял концерт Чи-чи ще подсмърча и пелтечи в банята ка теляк с комплексно обслужване. Паричната единица конвертируема и сама се бута да бъде усвоена и поарчена. Доволна ли си?
земи си свещи, не щото да и фен, а щото носят възприятия. спомени, усещания, оназ светлинка на тайната вечеря е била пак от свещи, та ... земи си... не,а да збъркаш и ще оцениш у бтдеще време, когато се случва повод да ги запалиш Нема нужда да се правим на по-католици от папето, ний сме православни
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Мрън-мрън, не си изпълняваш обещанията, врън-врън, почвай не ми се скатавай, дрън-дрън, най-обичам да те слушам ми пееш фалше. Ти си нашта Леа! https://www.youtube.com/watch?v=z7KBD95Q4FY
Я, Чиче и той припява.
Мрънкало, 4i40 e виновен! Отказа да изпълним дуета от Травиата с цел да ви изгоним от Кръчмата.
Наздраве!
Мрън-мрън, не си изпълняваш обещанията, врън-врън, почвай не ми се скатавай, дрън-дрън, най-обичам да те слушам ми пееш фалше. Ти си нашта Леа! https://www.youtube.com/watch?v=z7KBD95Q4FY
Я, Чиче и той припява.
Грую, щом е на студено, значи не му е в мястото...
Наздраве !
пп Еее, много си краен в Историята бре...Не всички, които не се бием в гърдите със възглас " Булгар, Булгар..." сме родоотстъпници и севернопоклонници....
Още едно мрънкало се пръкна в Кръчмата.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Защото нямаш музикален слух и вкус. Аз ти пускам най-доброто от маалата. а ти гледаш колко зъби имат в устата. Да не ти изядат суджука. Така и не разбра кой съм аз. И не успя да убедиш Чиче за дует. Аз да ти кажа, на дует в банята винаги ще е готов. Само да не си с водолазен костюм. И за капак, дори ти нищо не запя, въпреки уверенията за готовност. ПРОВАЛИ НИ ПРАЗНИКА!!! Айде, поне сега следпразнично ни попей. Наздраве за нашто гардже!
Мрънкало, 4i40 e виновен! Отказа да изпълним дуета от Травиата с цел да ви изгоним от Кръчмата.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар