Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
ти го овърза
Айде наздраве с още едно двойно от авантата
пп Даже и на аванта, пак едно малко 25 гр за десерт...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Аааа, убаво, убаво.......
Кът съм на 25 мг, силна гроздова ракия, се замислих да не би да овържеш думичките боза и мъж в некакво словосъчетание....
Наздраве, Лелче !ти го овърза
Айде наздраве с още едно двойно от авантата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Хм, истински мъже? Млад момък съм аз, тепърва ще възмъжавам. Обръснах мъха, от утре пускам мустаки. Виж чичетата, дано могат го още, поне на външен вид го докарват. Костюмче, лоденче, бомбе, пенсне и бастонче. Сички дрешки и аксесоари поради крайна здравна необходимост.
Чак пък 'сички....
Само колан на кръста, бинт на разширената вена и стяга на лакътя....
пп Кът се знам себе си, тебе жаля....
Коментар
-
Друго имах предвид с бозата, но щом си рекъл за мъжете, няма да споря.
Наздраве, 4i40
Кът съм на 25 мг, силна гроздова ракия, се замислих да не би да овържеш думичките боза и мъж в некакво словосъчетание....
Наздраве, Лелче !
Коментар
-
Еххх, Лелче.....
Истинска боза има, но истински мъже ..тц...( останахме само аз и дъртия Трак...)
Наздраве за добрите спомени !
Коментар
-
Еххх, Лелче.....
Истинска боза има, но истински мъже ..тц...( останахме само аз и дъртия Трак...)
Наздраве за добрите спомени !, но щом си рекъл за мъжете, няма да споря.
Наздраве, 4i40
Коментар
-
И сега има истинска боза.
Ще се възползвам от почерпката, че другото дет са го сервирали, много съмнително изглежда . Наздраве!
Наздраве за добрите спомени !
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Като си спомня..., едно време..., бозата с банички я пиехме..., времена..., хубави времена..., бяха...! Сега и бозата не е боза..., кеКса го наричаме мъфин...
Ще се възползвам от почерпката, че другото дет са го сервирали, много съмнително изглежда . Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Като си спомня..., едно време..., бозата с банички я пиехме..., времена..., хубави времена..., бяха...! Сега и бозата не е боза..., кеКса го наричаме мъфин...
https://www.youtube.com/watch?v=Uqs9pDHuVHE
https://www.youtube.com/watch?v=cnDgvk3-gy8
https://www.youtube.com/watch?v=ebKgjEF79vsLast edited by Trakatrak'; 05.12.2017, 18:52.
Коментар
-
На теб на кво друго ти прилича? Много обичам. Ако некои са вдигнали захарта, аз все още се справям. Докога ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеЯ по един ром за цЕлата кръчма! Наздравеееееееее!
П.п. Той па се появил като видял, че в кръчмата няма девчонки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеТрак, това боза с мъфини ли е, бре...?!?))))))))))))
Коментар
Коментар