IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ще си предизвикаш инф или инс.
    хапнах, сега съм по-добре. Ти и чиче все ме кастрите за неглижираното ми отношение към собствения ми организъм (даже чиче е по-рязък, при това с право), но аз си знам, че тялото ми е здраво и може да поеме натоварването. Ако на тази крехка възраст (все още по-близо до 30, отколкото до 20, както казваше един приятел на 35) започна да се притеснявам, закъде изобщо съм тръгнал - живот в лишения и постоянни притеснения живот ли е въобще?

Ей на, сега съм намалил екскурзиите, че трябваше разни неща по къщата да правя, за децата някой лев да заделя, малко инвестицийки, туй-онуй и ми е толкова криво, ама толкова криво, че чак не ми се работи. Завчера отворих едно пъпешончело от последната екскурзия, та ми стана едно носталгично, аха да продам част от инвестицията в хима и да се юрна пак натам. Ама се спрях, нали съм родител, а и таргета там е поне 3-ка.

Та така, ще си живея, докато мога, после - бал съм го. Да поотраснат малко децата, наследство горе-долу имат като за старт в живота и като се пенсионирам след има-няма 30+ години, тогава ще стане такъв живот, че само си викам - Дано

Начи, изби ме на сипване - айде, наздраве, само не съсипвайте хубавото виски с лед
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

И таквиз работи стават по света Коле,и таквиз....

Колко мъка има по тоя свят......

Наздраве
      Бяла лястовица да докара Кольо пред кръчмата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Арахна, колку пъти съм ти рекла, че не ставаш ни за Фройд, ни Юнг. Спри се, не мъчи се. Психологически профил не можеш ми направи /това във връзка с вземането и даването/.
        Наздраве!
        Не ти правя пси профил, а комсомолска х-ка. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Добре де, само аз ли съм нинджа (или е щото съм проЗ), но при мен грипът отмина за 3 дни - вярно, след жестоки натоварвания на организма от моя страна, за да го стимулирам да се бори, но без да пия нищо различно от аспирин и витамин С, и то няколко пъти. За мен рецептата е винаги една - максимално натоварване на организма с лицеви опори (колкото можеш да направиш), после макс врял душ, колкото ти издържи организмът на топлина и продължителност, и след това лягаш, навличаш се с вълнени чорапи и се потиш, като периодично си сменяш фланелките. Сутринта си здрав. Е, вярно, наложи се да повторя процедурата, но все пак на втората процедура, след като почти умрял и получих някаква мискро парализа за 10 минути, вече бях здрав.

Уф, старост-нерадост. ще взема да почерпя по нещо, че така се не трае - една баничка с праз за закуска, че по-лесно се приемат несгодите на деня в последствие.
          Ще си предизвикаш инф или инс.

Коментар

• Добре де, само аз ли съм нинджа (или е щото съм проЗ), но при мен грипът отмина за 3 дни - вярно, след жестоки натоварвания на организма от моя страна, за да го стимулирам да се бори, но без да пия нищо различно от аспирин и витамин С, и то няколко пъти. За мен рецептата е винаги една - максимално натоварване на организма с лицеви опори (колкото можеш да направиш), после макс врял душ, колкото ти издържи организмът на топлина и продължителност, и след това лягаш, навличаш се с вълнени чорапи и се потиш, като периодично си сменяш фланелките. Сутринта си здрав. Е, вярно, наложи се да повторя процедурата, но все пак на втората процедура, след като почти умрял и получих някаква мискро парализа за 10 минути, вече бях здрав.

Уф, старост-нерадост. ще взема да почерпя по нещо, че така се не трае - една баничка с праз за закуска, че по-лесно се приемат несгодите на деня в последствие.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Дубрутру, кафенце

Утре отивам в планината на чист въздух и сняг,да лекувам да дяцата гриповете,че бактисах-цял месец антибиотици,и не минава
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Това плюс, бре!!! Що страдаш!? Не си ли чувал сентенцията: вземи млад мъж - - да те бие, вземи стар - да му седнеш на коляното. Още древните са го казали.
                Добро утро !

Сентенцията ти е като есенция !
                Но тук си хортуваме за възгледи а не за посядане ....

Предполагам какво ще пише Тарантул за това мое писание.....( ще подчертае христовата ми възраст ) Затова ще ти направя едно облекло от смокинено листо и ще ти предложа едно коляно....

Приятен слънчев ден на всички ! Грипът да умирга в Кръчмата !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Емеля, какви са тез ужаси, дет списваш в кръчмата бе ???
                  това са СЕДЕМДЕСЕ литра бЕ !!!

Да ти е жив и здрав още СТО години!!!
                  И таквиз работи стават по света Коле,и таквиз....

Колко мъка има по тоя свят......

Наздраве
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                    Патокът не е ракия. Слаба ракия е Тянка що дава, ама все следващата неделя.
                    Арахна, колку пъти съм ти рекла, че не ставаш ни за Фройд, ни Юнг. Спри се, не мъчи се. Психологически профил не можеш ми направи /това във връзка с вземането и даването/.
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Какво е туй "едно на хиляда " ... че и румънско ...? Да не е "трета реколта с малко захар" ... ?
                      Нал си от Чужденеция!? Как така го не знаеш тоя расов сорт румънски - умиа уно?
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

На слабата ракия у наше село и викаме паток, като ударението е на другата сричка, сравнено с голямата мъжка бяла птица Ама то всичкото плодова ракия е такава, ако не е преварка, затова е и толкова скъпа (на сърцето). Наздраве с една хубава смокинова ракия, дето уж не била ментак - малко леда, лимона и сламката ми идват байгън, но зима е, трявба да си мислим за лятото

Смокините имат много интересен начин на размножение. Една плодова оса ги опрашва и умира вътре в плода. Също там се люпят и малките ларви.
                        След гледане на препарат под микроскоп за известно време мое да забравиш да си похапваш.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Квоо...?

Два пъти по-стар от Tянка ли съм бре....?

Аз се чудя ква е таз несъвместимост у възгледите !?

пп На мен ракията ич не ми помага... и не ми пречи - слаба, силна, все тая....

Важното е да има с кого да се чукам .!!!
                          Това плюс, бре!!! Що страдаш!? Не си ли чувал сентенцията: вземи млад мъж - - да те бие, вземи стар - да му седнеш на коляното. Още древните са го казали.
                          Мечо

Коментар

Да, бе ... На тати виното си стои у бъчвата. Аз имам къде да ходя и да пия на "сянка". Да му мисли по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
                            Вярно, брат му е напълнил едно буре с вино от безвкусното румънско " едно на хиляда", но като гледам няма изгарящи от желание да го пият.
                            Наздраве!
                            Какво е туй "едно на хиляда " ... че и румънско ...? Да не е "трета реколта с малко захар" ... ?

Коментар

• Ни
                              Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Квоо...?

Два пъти по-стар от Tянка ли съм бре....?

Аз се чудя ква е таз несъвместимост у възгледите !?

пп На мен ракията ич не ми помага... и не ми пречи - слаба, силна, все тая....

Важното е да има с кого да се чукам .!!!
                              И ти си слаба ракия, че вземаш само когато ти дават, па и тогава се излагаш.
                              Last edited by Trakatrak; 29.01.2018, 18:11.

Коментар

На слабата ракия у наше село и викаме паток, като ударението е на другата сричка, сравнено с голямата мъжка бяла птица Ама то всичкото плодова ракия е такава, ако не е преварка, затова е и толкова скъпа (на сърцето). Наздраве с една хубава смокинова ракия, дето уж не била ментак - малко леда, лимона и сламката ми идват байгън, но зима е, трявба да си мислим за лятото

Патокът не е ракия. Слаба ракия е Тянка що дава, ама все следващата неделя.

Коментар

Working...
                                X