If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Записах си в червения тефтер: Кака черпи от първия ден на Новата кучешка година. Явно цяла година така ще й върви. Браво, Како, браво! Веднъж отпушиш ли се, няма спирка.
Черпя, щото е годината на Дебелото псе. Един път стига, да не се оливаме.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
П.П. Кат спомена евреите, та се присетих за свата. Включила съм DEBKAfile и чета клюките. Да може първа да разбера кога някоя камила го наплюе, та да осветля всичката клиентела на Кръчмата за събитието.
Записах си в червения тефтер: Кака черпи от първия ден на Новата кучешка година. Явно цяла година така ще й върви. Браво, Како, браво! Веднъж отпушиш ли се, няма спирка.
Пиво рекох, Како. Не си го докарвай, де на теб ти се пие. По габровски ли, по еврейски пи, все гледаш да минеш уста да забърсваш доволно, а язека да се превивам стомашно. Нагласяш го кардинално.
Аман, чер аман от капризи!!!
ВлАчи, днеска съм на кеф!
П.П. Кат спомена евреите, та се присетих за свата. Включила съм DEBKAfile и чета клюките. Да може първа да разбера кога някоя камила го наплюе, та да осветля всичката клиентела на Кръчмата за събитието.
Някой няма ли почерпи за Новата година? Пак ше трябва се охарчвам. Ше ме удари в язвичката. Зодия Телец съм. Донякъде стиснат. Не чак колку Кака, де? Тя ква ли зодия беше? - А, сетих се, Етърска стипца.
Етъра на една туба бензин от хабитата, бре!!!
Аз така като се гледам каква съм уравновесена, най на Везни се докарвам като зодия.
Пуснала съм виното, да се пълни бакъра.
Наздраве!
Пиво рекох, Како. Не си го докарвай, де на теб ти се пие. По габровски ли, по еврейски пи, все гледаш да минеш уста да забърсваш доволно, а язека да се превивам стомашно. Нагласяш го кардинално.
Някой няма ли почерпи за Новата година? Пак ше трябва се охарчвам. Ше ме удари в язвичката. Зодия Телец съм. Донякъде стиснат. Не чак колку Кака, де? Тя ква ли зодия беше? - А, сетих се, Етърска стипца.
Етъра на една туба бензин от хабитата, бре!!!
Аз така като се гледам каква съм уравновесена, най на Везни се докарвам като зодия.
Пуснала съм виното, да се пълни бакъра.
Наздраве!
Мечо
Шъ плащам! В парична единица "Чичи в банята". Пееш песен и ти давам си изчегърташ петичките с едно Чичи. Пееш втора песен, Чичи плющи по гърба да избърши кирта. За цял концерт Чи-чи ще подсмърча и пелтечи в банята ка теляк с комплексно обслужване. Паричната единица конвертируема и сама се бута да бъде усвоена и поарчена. Доволна ли си?
Не си фиксирал "границата" на гърба! Коя е крайната точка надолу /по продължението на гърба/, до която ще се разпростира тоя "теляк"?
В тая връзка се сещам за срещата между Киркор и Гарабед. Киркор почва разговора:
- Гарабед, как си?
- Добре! - отвръща приятелят му.
- Жената и децата в къщи - как са? - отново пита Киркор.
- Добре са, Киркор...
- Бизнеса..., бизнеса - как е? - не престава с въпросите си Киркор.
- Не се оплаквам, Киркор! И бизнесът върви!
- Гарабед, а ти - би ли ми дал в заем 100 $ ? - задава поредният си въпрос Киркор...
- А ти, би ли ме целунал по гърба? - пита Гарабед на свой ред.
- Защо по гърба? - пита Киркор.
- Аааа, ти също като мен започна отдалече! - приключил разговора Гарабед...
Тцъ, не става. Гореизброените от теб неща ние с 4i40 така и така си ги правим. Търси алтернатива - акции, злато, цветни и безцветни лъскави камънЕ ...
Наздраве!
Добре де, на Чичи платинения пирон, в крака ли е, в главата ли е, ти ще провериш, ти го давам да свалиш и претопиш. Импето добре ще ти плати за него.
Шъ плащам! В парична единица "Чичи в банята". Пееш песен и ти давам си изчегърташ петичките с едно Чичи. Пееш втора песен, Чичи плющи по гърба да избърши кирта. За цял концерт Чи-чи ще подсмърча и пелтечи в банята ка теляк с комплексно обслужване. Паричната единица конвертируема и сама се бута да бъде усвоена и поарчена. Доволна ли си?
Тцъ, не става. Гореизброените от теб неща ние с 4i40 така и така си ги правим. Търси алтернатива - акции, злато, цветни и безцветни лъскави камънЕ ...
Наздраве!
Мечо
Коментар