Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Дай да я чуем твоята дестинация,да я обсъдим и разкостим,плюсове и минуси.
всеки има различно виждане за хубаво място,трябва да се съобразяваме и с чуждото мнение,от различна камбанария различен звук се чува.
Има разлика-мъже,жени; млади,стари; семейно или без деца и т.н.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Това Чернобил страшна работа! Гледам и Тарантул в крайниците го ударило...
Наздраве! /си сипя май едно Bacardi, че ме мързи да слизам до мазето за Havana/
П.С. Ми не струва бакардиту и това си е!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Отивам да извадя карабината от касата и да се гръмна. Да не се мъча докато те чета как разваляш питието.
Наздраве!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Разбирам това тарантулата да го каже...
Ама не си представях, че и ти си людоед.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро, Кръчма!
Инсект, имам странно желание да те почерпя
[ATTACH=CONFIG]n3355167[/ATTACH]
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Аз мечтая за друга дестинация , ама винаги с такава страст говориш за Виетнам, че разпалваш любопитството ми и ме замисляш . Макар да съм почти сигурна, че няма да ми харесаНаздраве!
всеки има различно виждане за хубаво място,трябва да се съобразяваме и с чуждото мнение,от различна камбанария различен звук се чува.
Има разлика-мъже,жени; млади,стари; семейно или без деца и т.н.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Не си прав,там е най безопасно/Виетнам/ всичко се оставя отключено,коли, къщи,мотопеди,както при нас на времето.
Комунизъм,ако пипнеш режат ръка,и не пипат.
Относно градския транспорт е супер- с една рикша цял ден ще те разнасят като бей за жълти стотинки.
Но ако не си фен на това да усетиш местния дух,няма смисъл да ходиш там.
5* Хотели са еднакви навсякъде-Скучнооооо!!!
Относно пиенето:
-Сингапурска бира/квалитетна/
-нещо,като патуки от вино/страшна боза,бълвоч/
-коктейли-разкошни/мохито с пешън фрут/
след 4-ия коктейл съпругата ми подкара мотор с огромно желание/въпреки ужаса който се корени в душата и в трезво състояние само споменавайки думата мотор/Наздраве!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
За Витнам идея си нямам, а и изобщо за Югоизточна Азия - прекалено ми е диво, селско (в лошия смисъл на думата), изглеждащо опасно, неурбанизирано, потно, влажно и мизерно, което няма как да ме накефи, принципно, щото съм дал една торба пари, за да ида да го видя. Отделно, бх искал да мога да се придвижвам с местния транспорт и да се чувстван сигурен и уверен в него, а не да ме е страх, че някъде ще ме оберат и т.н.
Колкото до пиенето - аз си пия уиски и съм си добре. Иначе коктейлчетата също стават, ама вече не излизам с млади момичета, та съм им позабравил вкуса. Вино не пия - не ме кефи някакси, ако и да е умрело от студ
Комунизъм,ако пипнеш режат ръка,и не пипат.
Относно градския транспорт е супер- с една рикша цял ден ще те разнасят като бей за жълти стотинки.
Но ако не си фен на това да усетиш местния дух,няма смисъл да ходиш там.
5* Хотели са еднакви навсякъде-Скучнооооо!!!
Относно пиенето:
-Сингапурска бира/квалитетна/
-нещо,като патуки от вино/страшна боза,бълвоч/
-коктейли-разкошни/мохито с пешън фрут/
след 4-ия коктейл съпругата ми подкара мотор с огромно желание/въпреки ужаса който се корени в душата и в трезво състояние само споменавайки думата мотор/Last edited by hemilio; 05.07.2018, 20:03.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Иначе коктейлчетата също стават, ама вече не излизам с млади момичета, та съм им позабравил вкуса.
Ама не си представях, че и ти си людоед.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеГруйеца питаше за тайландките.
Много е убаво там,ама е жешко,ама е убаво.
У Хонконг е интересно..., и там е убаво, ама от Азията най ми ареса Виетнам-диво,истинско....
Що не ми отговаряте на въпроса кво пиете в тая жега бре?
нищо не ми връй.....
Колкото до пиенето - аз си пия уиски и съм си добре. Иначе коктейлчетата също стават, ама вече не излизам с млади момичета, та съм им позабравил вкуса. Вино не пия - не ме кефи някакси, ако и да е умрело от студNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Груйеца питаше за тайландките.
Много е убаво там,ама е жешко,ама е убаво.
У Хонконг е интересно..., и там е убаво, ама от Азията най ми ареса Виетнам-диво,истинско....
Що не ми отговаряте на въпроса кво пиете в тая жега бре?
нищо не ми връй.....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеБе преглътнах го някак, ама трябваше да го "поправя" с разбит лед, сок от ананас, ликьор от пъпеш, резанче лайм и листенца от мента. Горе-долу се получи. Джендърска напитка.
П.С. Както бях писал вече - рома трябва да е карибски. Това бакарди - съкс... Хамериканска боза.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Капризи у Кръчмата не се търпят. Пийш каквото ти сипят.
Наздраве!
П.С. Както бях писал вече - рома трябва да е карибски. Това бакарди - съкс... Хамериканска боза.
Коментар
�
Коментар