If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dобра нощ ! Гледам има Капитан, а аз имам нужда от него, та ще има ли още едно дупе място?
Днес имах отвратителен ден . Започна с оръжие, завърши посегателство .. Дано нощта е спокойна
Наздраве!
Dobre дошла,
важно, че си преживяла
нощта засега е спокойна,
пускаме нещо за фон, (да се слуша тихичко), пък кой каквото му е на сърце може да пуска https://www.youtube.com/watch?v=Wf_m9cjDYeQ
Наздраве
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Dобра нощ ! Гледам има Капитан, а аз имам нужда от него, та ще има ли още едно дупе място?
Днес имах отвратителен ден . Започна с оръжие, завърши посегателство .. Дано нощта е спокойна
Наздраве!
Къде 10-12 % ще да е, но в най-горната част намалява и там глупавата гофрирана плоскост се дъни и дори скъсява. С ламарина нямаше да е така, но едва сега ми показаха, че има такива метър на три. Ала и аз за малко съм си направил накриво сметката. Покривът на яхъра бе с тикли, но на третина продънен. Попа беше изгнил, както и част от носещите и свързващи греди. След като го разпокрих и почнах да го възстановявам, не успях да вдигна старата височина, пък и по-интимно като е ниско - 3 м. вместо 3.5 м. Ако имах достатъчно тикли, те и при този наклон щяха да пазят добре. Обаче не достигаха и ги използвах за облицовка, настилка и няколко пунтови маси. Та се стигна до протичане и ново покриване с керемиди. Наздраве за съобразителните ремонти!
Май е ниска денивелацията за керемиди, ( към 20-25% поне да е по-спомен, а и от вида керемиди зависи) Но ти и така може да го повдигнеш. Оттук оттам, с 1-2 крика, внимаваш всичко да е стабилно и къде усуква, огъва ... прочее своеволия и подлагаш подпори, клинове,.. докато "поизравни" на нова кота)) Играчка, но хубаво е да има и друг човек, рискът за сам е ненужно по-голям, пък и в такива дейности двама души вършат работа, колкото един за четирима))
наздраве за издържалите ремонта.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Абсуртъ!!! Как щяло нещо да ти пречи, чак пък на пиенето!? Дори вятърът да ги отнесе, неумерената употреба на алкохол трябва да си продължава.
Наздраве!
П.П. Огледа вчера го правих по 7/8 панталон и бях с едни полукецове. Целият двор в къпина. Изящните ми прасци сега изподрани, та се чудих като кой ли да го отнесе за това събитие, де ме сполетя.
Още в тоз момент отивам да стъкна казаня, че като изпия една ракия и ми дойдат напреко нотите да изпея едно заклинание за порой над твойта колиба Стой и чакай фключване тея дни.
Е, нема само моите нозе и ръце одрани. Винаги съм твърдял, равновесие трябва да има. А ме ухапа комар, Кака мецана да я укуса. Щом ме коприва опари, Тянка у трънаци да си гащи съдира. И кога она си маникюра счупи, язе тържествено ноктетата да си изрежа. Голема загуба!
Коментар