IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Оная порта няма начин вече да не пише обстоен донос до леля. Нъл го знаеш къф е писател.
    Наздраве!
    Благодара за признанието. Човешката комедия трябва се описва и документално, и художествено. А грешни типове като Чиче трябва бъдат изправяни на стълба на позора и обстрелвани с пасквили, фейлетони, карикатури, доноси и най-ибикновени клюки, къде верни, къде неверни. Такива развалени, вмирисани субекти нямат място в нашето кристално чисто и допълнително излъскано общество. Защото ние построихме Развития алкохолизъм, при който всяка бутилка е бомба в основите на трезвеността. И не може да позволяваме на разни разколебани между двечки девочки личности да ни отклоняват от основната тема на наливането и прекия път към чашката. Затова предлагам да бъде заклеймен и да седи при жена си като се поправя с 2х30.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      И на ми харесва дъжда и ми действа готино. с много мелодии
      https://www.youtube.com/watch?v=J7rlILYeKmk
      добра вечер!
      Харесвам дъжда, придружен от гръм и мълнии. Но това, което се изсипа днес не беше кротък летен дъждец, а порой.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Трябва да пратим Арахната във ваше село. Смятам, че той идеално ще се впише в ландшафта му
        Може и да се впише , ама не се знае, ще му понесе ли
        Не е лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
          Наздраве, кръчмата!
          Да се включа и аз в дъждовната тема:
          https://youtu.be/y5I9WU-afJw
          Много красиво! И успя да ми докосне настроението

Коментар

• Наздраве!
            Готина мелодийка.
            Това ме подсети за един фюжън-класика
            https://www.youtube.com/watch?v=vGEezzmXwfM
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Наздраве, кръчмата!
              Да се включа и аз в дъждовната тема:
              https://youtu.be/y5I9WU-afJw

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Оффф...
                Днес беше френетичен ден ....Пих 50 гр и съм засанувал сладки сънища....Някакви гадни гръмотевици ми развалиха убавинята с две убавици...
                Такъв стрес ми предизвикаха в душата,все едно ме е хванала ( пу, пу...да не ѝ споменавам името)....
                Боли ме тиквата, направо ме разцепи...Явно и налягането е паднало...

Наздраве !
                Оная порта няма начин вече да не пише обстоен донос до леля. Нъл го знаеш къф е писател.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

На мен не ми действа така. Дъждът ме радва. Просто споделих у наше село как е
                  Наздраве, tnm!
                  [ATTACH=CONFIG]n3361970[/ATTACH]

пп. Забравих музиката

​​​​​​https://m.youtube.com/watch?v=dEWuAcMWDLY
                  Трябва да пратим Арахната във ваше село. Смятам, че той идеално ще се впише в ландшафта му
                  Мечо

Коментар

• И на мен ми харесва дъжда и ми действа готино. с много мелодии
                    https://www.youtube.com/watch?v=J7rlILYeKmk
                    добра вечер!
                    Last edited by precakanoto; 23.07.2018, 23:08.
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Оффф...
                      Днес беше френетичен ден ....Пих 50 гр и съм засанувал сладки сънища....Някакви гадни гръмотевици ми развалиха убавинята с две убавици...
                      Такъв стрес ми предизвикаха в душата,все едно ме е хванала ( пу, пу...да не ѝ споменавам името)....
                      Боли ме тиквата, направо ме разцепи...Явно и налягането е паднало...

Наздраве !

Коментар

Много дъжд се изсипа, Lelq. В такова време всичките започваме да клоним към философстване.
                        Наздраве, Lelq!
                        На мен не ми действа така. Дъждът ме радва. Просто споделих у наше село как е
                        Наздраве, tnm!
                        Click image for larger version

Name:	файл.jpeg
Views:	1
Size:	6.4 КБ
ID:	3361970

пп. Забравих музиката

​​​​​​https://m.youtube.com/watch?v=dEWuAcMWDLY
                        Last edited by Lelq; 23.07.2018, 21:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

При tnm - традициите , у ваше село - житейският опит , у наше има много дървени философи и те казват :
                          " Единствено смъртта е необратима "
                          Наздраве!
                          Много дъжд се изсипа, Lelq. В такова време всичките започваме да клоним към философстване.
                          Наздраве, Lelq!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

У наше село сме по-големи простаци, та казваме:
                            "кой евал, евал, кака се ожени"
                            Наздраве и от мен - сефте да бачкам толкова в понеделник, баси!
                            Не започваш добре седмицата. Мен още ме държи инерцията от неделя и въобще и помисъл за работа не ми минава през главата.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Сипи му едно узо за душевно спокоение и да върви си гледа работата на тръстиката.... в плантацията на Тянка от Шипково, че и Габърково, та дори Глогинково.

Сипах му. След тези дъждове, може наистина тръстика да вземем да въдим им хабитата.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

У наше село сме по-големи простаци, та казваме:
                                "кой евал, евал, кака се ожени"
                                Наздраве и от мен - сефте да бачкам толкова в понеделник, баси!
                                При tnm - традициите , у ваше село - житейският опит , у наше има много дървени философи и те казват :
                                " Единствено смъртта е необратима "
                                Наздраве!

Коментар

Working...
                                X