Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Че кой се оплаква от лошото време!? Напротиф - дъждът и мъглите отварят глътката
Наздраве!
П.П. Не си спомням дали в "Няма нищо по-хубаво от лошето време" или в "Тайфуни с нежни имена", Богомил Райнов беше направил описание на идеалната жена. Навремето ми хареса ми стана нещо като еталон за поведение, макач че често си позволявам да излизам от очертаната рамка.
И в нашата ги имаше, иначе бяха добри романи, както и повечето неща, излезли през периода, ако махнеш политическата окраска. Навън пак заваля, та не мога да ида да си купя някаква мръвка, че уж намалявам яденето, ама оно организъма си сака неговото, а поне това мога да му дам. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОф, какви теми сте подхванали - за мен лятото е супер, много ме кефи - няма нищо по-хубаво от лошото времеДано се задържи такова поне още месец, после може и да изгрее, че отивам на море! Наздраве
Наздраве!
П.П. Не си спомням дали в "Няма нищо по-хубаво от лошето време" или в "Тайфуни с нежни имена", Богомил Райнов беше направил описание на идеалната жена. Навремето ми хареса ми стана нещо като еталон за поведение, макач че често си позволявам да излизам от очертаната рамка.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Оф, какви теми сте подхванали - за мен лятото е супер, много ме кефи - няма нищо по-хубаво от лошото времеДано се задържи такова поне още месец, после може и да изгрее, че отивам на море! Наздраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Аз отговарям за охрана на труда. А при теб дори белиденс е сериозен труд със сериозен риск. Така че съм длъжен да предвидя как да те защитя от самонаранявания. Както при обстрел с карабина, така и при размърдване на таз с ефирна кърпичка на нея, към коя са прикачени звънчета. Друсай Каке кючека, ама глей да е на твърда основа с добро зацепване. Наздраве за развличащите ни танцьорки! Нерде ориенталки, нерде уестърнки.. Колето застраховка живот ни е направил на всите уважители на високоградусните питиета. Не бери грижи за това.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Dобро утро!
Готин и напоителен ден и наздраве !
пп. Ароматът е силен и привличащ
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Явно имаме некъф чар ли кво ли ...Музиката само дето напоследък и липсват малко жици...
.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Last edited by precakanoto; 25.07.2018, 12:06.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Горкият Арахна, горкото мрънкало ... Възрастта никому не прощава, Като му дойде времето ни трибестан, ни екстракт от магарешки трън помагат.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Никакви повече повдигания. Конструкцията не позволява.м.Недай си Боже Кака да се качи, едва пи ще издържат дъските.
Мечо
Коментар
-
Бенджи, съкровище ..., да ти прави фпечатление, че ние с теб привличаме класните употребители на алкохол като с магнит!?
В момента, в който ти подам бутилката и ти й отвинтиш капачката, на масата около нас се нареждат отбор юнаци и юначки
Наздраве!Музиката само дето напоследък и липсват малко жици...
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Май е ниска денивелацията за керемиди, ( към 20-25% поне да е по-спомен, а и от вида керемиди зависи) Но ти и така може да го повдигнеш. Оттук оттам, с 1-2 крика, внимаваш всичко да е стабилно и къде усуква, огъва ... прочее своеволия и подлагаш подпори, клинове,.. докато "поизравни" на нова кота)) Играчка, но хубаво е да има и друг човек, рискът за сам е ненужно по-голям, пък и в такива дейности двама души вършат работа, колкото един за четирима))
наздраве за издържалите ремонта.Недай си Боже Кака да се качи, едва пи ще издържат дъските.
Коментар
-
Бенджи, съкровище ..., да ти прави фпечатление, че ние с теб привличаме класните употребители на алкохол като с магнит!?
В момента, в който ти подам бутилката и ти й отвинтиш капачката, на масата около нас се нареждат отбор юнаци и юначки
Наздраве!
Готин и напоителен ден и наздраве !
пп. Ароматът е силен и привличащ
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕееееекстра.....
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеБлагодаря за Капитана и мястото!
Уютна нощ с касиви сънища, Кръчма!
https://m.youtube.com/watch?v=DoyWtwQSTAIНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар