IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Е, нали си кесиш в тъмния ъгъл при паяжините. Нещо те влече паешкия живот.
    Инсект,
    това , че един ъгъл е тъмен, не предполага непременно паяжини. Но дава по - добър поглед към светлата част Освен това, Колето не търпи дори прашни бутилки - какво остава за паяжини
    Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Късно е, либе, за китка*.
      Наздраве!

* Стара българска мъдрост.
      У наше село сме по-големи простаци, та казваме:
      "кой евал, евал, кака се ожени"
      Наздраве и от мен - сефте да бачкам толкова в понеделник, баси!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Наздраве!

Сипи му едно узо за душевно спокоение и да върви си гледа работата на тръстиката.... в плантацията на Тянка от Шипково, че и Габърково, та дори Глогинково.

Коментар

Да се денонсира несправедливият договор! Долу експлоатацията на невинните мъже! Да живее мачизмът!
          Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Става. В предбрачният договор, къде са цитирани правата и задълженията е написано, че по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието има правото да изкарва финасови средства, а на мен се пада задължението да ги харча. Мъка и неравнопоставеност с тези тежки задължения, но какво да се прави
            Така че, ще му платя разноските, ще му дам и джобни, но труженичките ги пропуска. Щот той мургавелка си има /мен/ и се нуждае от разнобразие.
            Наздраве!
            Да се денонсира несправедливият договор! Долу експлоатацията на невинните мъже! Да живее мачизмът!

Коментар

Дай Боже всекиму! Медена година да е! Със свиждания. Веднъж месечно. В петзвезден на разноски на булката. И да му дава джобни се прибере. По Околовръстното. Където труженички да го подпомагат.
              Става. В предбрачният договор, къде са цитирани правата и задълженията е написано, че по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието има правото да изкарва финасови средства, а на мен се пада задължението да ги харча. Мъка и неравнопоставеност с тези тежки задължения, но какво да се прави
              Така че, ще му платя разноските, ще му дам и джобни, но труженичките ги пропуска. Щот той мургавелка си има /мен/ и се нуждае от разнобразие.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Незнам, като се смрачи ще те уведомя
                Е, нали си кесиш в тъмния ъгъл при паяжините. Нещо те влече паешкия живот.

Коментар

Лелче, как е там в сумрака?
                  Незнам, като се смрачи ще те уведомя

Коментар

• Добър ден и седмица!
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Вероятно. Ама пък какъв хубав медем месец си изкара - от мен го деляха някакви си 200 килиметра
                      Дай Боже всекиму! Медена година да е! Със свиждания. Веднъж месечно. В петзвезден на разноски на булката. И да му дава джобни се прибере. По Околовръстното. Където труженички да го подпомагат.

Коментар

Май досега го тресат такива размисли. Гааааа.... Наздраве за мъжките съмнения!
                        Вероятно. Ама пък какъв хубав медем месец си изкара - от мен го деляха някакви си 200 килиметра
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Просто знам!
                          Знам си аз, че се познаваме, ама не се издаваш.

Коментар

Нямаше тая възможност, щото на следващият ден след първата брачна нощ отпраших на 30 дневна практика и го оставих изпаднал в тежки размисли, дали не е направил най-голямата грешка у живота си
                            Наздраве!
                            Май досега го тресат такива размисли. Гааааа.... Наздраве за мъжките съмнения!

Коментар

Мании, то и светенето му толкуз.
                              Наздраве!
                              Е, как да светна кат ме затисна. Ми, имай милост към буболечките под леглото. Наздраве за тайния живот по тъмните ъгли! Лелче, как е там в сумрака?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Светулко наша ненагледна !
                                Ти къде гледаш по брачните ложета на 'ората, бре ?

Да сте здрави !
                                Не гледам, бе, аз се бях скрил отдолу. Нарича се пружинен воайор. Ама то немаше кво се воайорства. Само едно пиено булче падна отгоре и понеже тежичко като римски гвардеец, ме затисна към прахта на пода. За малко астма да фана. Ако имаш интерес, ште науча и теб на извратено придобиване астма. Професионално заболяване!

Коментар

Working...
                                X