If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вещата жена от какво друго да се научи на пакости освен от "Зловещата аптека". Специално издание за мънички вещерчета, де вечерят очички за тренировка.
Навън е пълнолуние и взех, че изведох дебелото псе на разходка. То търчи, пък аз си наричам желания ... Скоро ще разбереш какви са
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Пп. Може би все пак ще трябва да отида на лекар, че нещо не спира да тече. Там имам абонамент. Уж все са малки, а все някакви операции следват. Мъка. Ама утре ще е. Сега не мърдам
,,На 12 години вече можех да рисувам като Рафаело, а ми бе нужен цял живот, за да се науча да рисувам като дете,,
Пабло Пикасо
Вещата жена от какво друго да се научи на пакости освен от "Зловещата аптека". Специално издание за мънички вещерчета, де вечерят очички за тренировка.
Наздраве
Да си призная мойте "децки" пристрастия бяха за Дребосъчето и Карлсон. Също и Пипи от вила-вилекула, Томи и Аника. (Помня й даже цялото име на Пипилота.) Помня и Горската аптека но като име (направо се чудя как тнм я е научила наизуст, от любов към билките и отварите ще да е)
И Лиско помня, но не много подробности, имаше герой с дълго име с което се шегувахме като деца джими-дажами-джоми-джуми или нещо такова, и появата на вътрешния глас на Лиско много ме беше впечатлил и като че ли затова по-късно харесвах и вицове за вътрешния глас
Коментар