IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Малко четох тогава от онази тема, но си спомням, че ги пращаше - "Айде бягай за боза"
    Ахъ, и преди да тръгне на плаване, късаше синджиря и вдигаше революции.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
      Имам друга версия по въпроса. Ма каквото-такова... ще го пием, нама го сипем у мивката...
      Наздраве!

П.С. След като почета малко от собствените си произведения, смятам надвечер да мина на френска класика.
      Ще се присъединя , ако нямаш против Наздраве!

Коментар

Имам друга версия по въпроса. Ма каквото-такова... ще го пием.
        Наздраве!
        Ще! Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          Ми то и това е карибско. Няма нужда да слизаш
          Имам друга версия по въпроса. Ма каквото-такова... ще го пием, нама го сипем у мивката...
          Наздраве!

П.С. След като почета малко от собствените си произведения, смятам надвечер да мина на френска класика.
          Last edited by Ender; 26.07.2018, 19:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Това ми напомни за наш Мечо Биков и тавите с толумбички, баклавата и бозата.
            Наздраве!
            Малко четох тогава от онази тема, но си спомням, че ги пращаше - "Айде бягай за боза"
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

"Колкото повече, ..толкова повече"
              Това ми напомни за наш Мечо Биков и тавите с толумбички, баклавата и бозата.
              Наздраве!
              Last edited by tnm; 26.07.2018, 19:14.
              Мечо

Коментар

Което ми напомни за Мечо Пух...
                "Колкото повече, ..толкова повече"
                Не е препоръка... !!!

Коментар

Я, още един библиофил... Изчетох карибските автори до последната корица, та с отвращение ще трябва да мина на американска литература.
                  Наздраве!

Ender, за мен двойна доза от питието, щото бях на покупки и имам нужда от нещо успокоително. Не знам колко рокли облякох и съблякох, докато успях в вляза в една. След това обувки, чанта ... Мъка, мразя да обикалям магазините.
                  Наздраве!
                  Last edited by tnm; 26.07.2018, 18:56.
                  Мечо

Коментар

Ами, прекалено реалистично го е написал. Кога човек, пардон, мече се много напуши, от гората изскачат едни змейове, едни разголени красавици, разни карибски плажове, луди жаби и бесни водопади. За това е трябвало да пише. По щеше да хване дикиш, че просто така си фантазира.
                    Last edited by Trakatrak; 26.07.2018, 19:16.

Коментар

Напълно съм съгласен, но ме мързи да слизам до "библиотеката".
                      Ще се задоволя с произведенията, дето са ми под ръка.
                      Ми то и това е карибско. Няма нужда да слизаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Еееее, 80-те години това беше основния академичен лаф - "Хайде да почетем малко." или "Нашта библиотека много оскъдна. Само една книжка и тя прочетена на половина."

Мечо Пух и Прасчо отиват на училище на 15 септември. Там ги карат ги да напишат съчинение - "Какво правих през лятото". Прасчо пита:
                        - Пух, какво да пишем? През цялото лято бяхме напушени, друго не сме правили.
                        Мечо Пух му казва:
                        - Прасчо, вместо "пушили" пиши "чели". Чели цяло лято звучи добре...
                        Учителката проверява съчинението на Прасчо:
                        "Събудих се и започнах да чета. После се измих. Продължих да чета. Преди закуска четох още малко. Закусих. До обяда пак четох. Обядвах. После ми се приспа. Преди да подремна четох още малко. Прочетох книжката. Поспах.
                        Събудих се и започнах да чета. Дойде Мечо Пух. От далече му личеше, че е чел. Отидохме на балкона. Стоим и четем. Идва Йори и ни пита: "Имате ли нещо за четене?". Личи му, че е много начетен... зад ухото му стърчи половин буквар."

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Провери дебелото псе да не се е самопоканило като е свило поканата. Ако занича да се качи в колата, съмнителна му е работата. И като се върнеш, отчетът да е в прилежна кацеларска форма, а не изпъстрен с художествени украшения и измислици. Докладваш точно и ясно колко питиета си изпила преди да погнеш я кума, я свата. Да не ги биеш, ей! Целивай ги.
                          Ако не са жабоци, пак ли да ги целивам?
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Време е да почнеш да изкарваш пари с тоз талант за писания. Не само да мързелуваш и да чакаш на обичния.
                            Пепел ти на клавиатурата, Събев! Знайш, че имам тежко и нелечимо заболяване и трябва да бдя над крехкото си здраве.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Имах двама колеги за които точно "библиотеката" им беше като кодирано съобщение
                              Еееее, 80-те години това беше основния академичен лаф - "Хайде да почетем малко." или "Нашта библиотека много оскъдна. Само една книжка и тя прочетена на половина."

Коментар

Напълно съм съгласен, но ме мързи да слизам до "библиотеката".
                                Имах двама колеги за които точно "библиотеката" им беше като кодирано съобщение

Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X