IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
    Карибската литература е неизчерпаема и непредвидима. Не й обръщай гръб, за да не ти обърне и тя.
    Напълно съм съгласен, но ме мързи да слизам до "библиотеката".
    Ще се задоволя с произведенията, дето са ми под ръка.

Коментар

Първо провери да не е чернобилка. Едното листо бая изчанчено изглежда.
      Не е . Мога да я снимам и от друг ъгъл

Коментар

Карибската литература е неизчерпаема и непредвидима. Не й обръщай гръб, за да не ти обърне и тя.
        Един път да сме на едно мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          На опера в пещера или на джаз в планина?

Намерих си късмет, докато маам гащи . Сега трябва да го подаря, че няма да ми върви

[ATTACH=CONFIG]n3362852[/ATTACH]
          ​​​​​​​

​​​​​​​
          Първо провери да не е чернобилка. Едното листо бая изчанчено изглежда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Много е важна дезинфекцията! Веднага 200ml Bacardi - перорално!
            Сипвай! И нещо за болка. Че като се случи от адреналина не усещах , но сега е доста силна

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Я, още един библиофил... Изчетох карибските автори до последната корица, та с отвращение ще трябва да мина на американска литература.
              Наздраве!
              [ATTACH=CONFIG]n3362846[/ATTACH]

Коментар

• На опера в пещера или на джаз в планина?

Намерих си късмет, докато маам гащи . Сега трябва да го подаря, че няма да ми върви

Click image for larger version

Name:	2018-07-26 17.11.06.jpg
Views:	1
Size:	5.9 КБ
ID:	3362852
                ​​​​​​​

​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Абе на ръчичката й ако не пишеше "Газпром" до 9 месеца щеше да е изтървала топката......и всичко!
                  Верно че цялата облепена. Кич! Пълен кич!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

A, чака тя, такива не чакат, тях ги търсят Наздраве, че ме мързи, та чак ме боли, ама пусто имам един проект, пък съм дал дума, че няма да изляза отпуск, докато не го свърша и те така си остана - казана дума, хвърлен камък! Айде, че имам да чета
                    Навремето в един уестърн извадиха барабанлия от изрязана отвътре библия. А ти вадиш виски. Много учени станахте! Уж сме били Дивия Изток, пък сте го докарали до Разплутия Запад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                      Явно на подсъзнателно ниво смятам, че ръцете ми не изглеждат добре и постоянно имат нужда от премоделиране
                      Пак се заклах . Качествено
                      Много е важна дезинфекцията! Веднага 200ml Bacardi - перорално!

Коментар

A, чака тя, такива не чакат, тях ги търсят Наздраве, че ме мързи, та чак ме боли, ама пусто имам един проект, пък съм дал дума, че няма да изляза отпуск, докато не го свърша и те така си остана - казана дума, хвърлен камък! Айде, че имам да чета
                        Я, още един библиофил... Изчетох карибските автори до последната корица, та с отвращение ще трябва да мина на американска литература.
                        Наздраве!
                        Click image for larger version

Name:	rum_bac89.jpg
Views:	1
Size:	66.3 КБ
ID:	3362846

Коментар

Таа кого чака? ....
                          Абе на ръчичката й ако не пишеше "Газпром" до 9 месеца щеше да е изтървала топката......и всичко!
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Таа кого чака? Годо ли? Или Грую? Ааааа, не би й отказал ти, макар да е с бележита фамилия.
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Аааааа, не съм те видял, Мамун, не съм те видял Начи, да си здрав, че това е безценно, а другото да си го купиш, когато ти потрябва. И понеже си Мамун, ето ти поздрав с една истинска Мамун (Маргарита) - ако не те кефи, щото е тянкин тип, пиши рецензия Наздраве!
                              Таа кого чака? Годо ли? Или Грую? Ааааа, не би й отказал ти, макар да е с бележита фамилия.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Благодаря, да ти се връща!
                                От снощи ме е тръшнала една хармония, един унисон ...
                                Звъни, значи телефона, но с такъв един по-особен звън. Мелодичен, искрящ, сребърен, като родопски чан. Викам си, какви ли терзания са го налегнали по това време единия от двамата ми най-добре приятели!?
                                Вдигам, а той директно ме пита в петък или в събота ще с приземим у Родопа планина. Къде рече Грую преди време, направо ме халоса с правата лопата. Ама това не ми попречи да съм учтива и да проявя любопитство, що точно през тоя уикенд ще трябва да тръшна полвин България, пътувайки!?
                                Е, как що!? Мчъ, нали най-големият от наследниците му /той щастлив татко на три деца/ сватба щял да прави. Бил ни споменал на абитуриентския бал на най-малкия, но под въздействието на алкохола бил объркал месеците - вместо юли, казал, че мероприятието е насрочено за края на август. Обаче в изпратената преди две седмици покана се бил коригирал и бил упоменал точната дата. Тъй, де ..., ама пощенският гълъб или са го гръмнали докато е пътувал към хабитата или се е заиграл нейде с някоя гълъбица, т.е. аз покана не съм получила.
                                И така - цирка ще е пълен. За два дни ще трябва една камара работи да свърша и на всичкото отгоре фризьорката и маникюристката ми са на море. Много обичам да решавам възникналите проблеми в движение, нивото на адреналина ми започва да гони гранични стойности.
                                Наздраве!
                                Провери дебелото псе да не се е самопоканило като е свило поканата. Ако занича да се качи в колата, съмнителна му е работата. И като се върнеш, отчетът да е в прилежна кацеларска форма, а не изпъстрен с художествени украшения и измислици. Докладваш точно и ясно колко питиета си изпила преди да погнеш я кума, я свата. Да не ги биеш, ей! Целивай ги.
                                Last edited by Trakatrak; 26.07.2018, 17:15.

Коментар

Working...
                                X