Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Знам какви, тогиз на 27. 07 започват да се случват странни неща.
[ATTACH=CONFIG]n3363024[/ATTACH]Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Споко, октомври ще се захлади. Дотогава ще си пием в Кръчмата, а може мимоходим да решим въпроса с мароканската кобилка и онуй бляскаво нещо с 58-те фасети.
Наздраве!
Забравяме ги...
Изпих бирата и е време за сънища...Там и кобилки, и камъняци, и плажове са разрешени ...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ииииии,най после и аз да се доредя...
Нооо, кът се замисля в Португалия много жега, слънчето гори нежната кожа, вдигнали цените на пиенето, много шумно и пренаселено от енгилизи.....Не е убаво вече....
Я да си поркаме в Кръчмата...!!! ( преполових една голяма студена бира...)
Наздраве !.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Знам какви, тогиз на 27. 07 започват да се случват странни неща.
[ATTACH=CONFIG]n3363024[/ATTACH]
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Начии..
Не искам да те плаша, но всичко е в скутя...Причината дее...( да съм по - неясен )
От скутя се вдига адреналина, сърцето бие учестено, кръвното се вдига, в унисон с някои други работи, кръвта циркулира усилено и не мое се съсирва...
Тва е обеснението...( и е типично по мъжки - аз като не мога и другите не трябва...)
Ставай и бегай на дофтура да те закърпи ....
Да си здрава !Ц ! Не мърдам!
И ти да си здрав и допълнението
Коментар
-
И теб те вместих в желанията.
Наздраве!
П.П. За песните и стиховете, които ще казваме на малките човечета - не мога да разбера как децата на приятелите ми пораснаха толкова бързо, а при кльощавият времето направо се влечи!?
Нооо, кът се замисля в Португалия много жега, слънчето гори нежната кожа, вдигнали цените на пиенето, много шумно и пренаселено от енгилизи.....Не е убаво вече....
Я да си поркаме в Кръчмата...!!! ( преполових една голяма студена бира...)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ц! Сега съм на френска класика, в уютен скут
Пп. Може би все пак ще трябва да отида на лекар, че нещо не спира да тече. Там имам абонамент. Уж все са малки, а все някакви операции следват. Мъка. Ама утре ще е. Сега не мърдам
Не искам да те плаша, но всичко е в скутя...Причината дее...( да съм по - неясен )
От скутя се вдига адреналина, сърцето бие учестено, кръвното се вдига, в унисон с някои други работи, кръвта циркулира усилено и не мое се съсирва...
Тва е обеснението...( и е типично по мъжки - аз като не мога и другите не трябва...)
Ставай и бегай на дофтура да те закърпи ....
Да си здрава !
Коментар
-
Не бре...
Дебелото е гонило един охлюв а Тянка е тичала запъхтяна след тях....
Наздраве!
П.П. За песните и стиховете, които ще казваме на малките човечета - не мога да разбера как децата на приятелите ми пораснаха толкова бързо, а при кльощавият времето направо се влечи!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Навън е пълнолуние и взех, че изведох дебелото псе на разходка. То търчи, пък аз си наричам желания ... Скоро ще разбереш какви са
Наздраве!
Last edited by Todor Sabev; 26.07.2018, 23:35.
Коментар
-
Не бре...
Дебелото е гонило един охлюв а Тянка е тичала запъхтяна след тях...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Днсс си пържих гаврос срещу гаври със светлата ми личност. Лягай да спиш, че си уморена от подтичване след влачещото се псе. Време му е да стане столичанче.
Дебелото е гонило един охлюв а Тянка е тичала запъхтяна след тях...
Коментар
-
Навън е пълнолуние и взех, че изведох дебелото псе на разходка. То търчи, пък аз си наричам желания ... Скоро ще разбереш какви са
Наздраве!
Коментар
-
Дай боже да пея песнички на едно усмихнато дребно човече...
..
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ц! Сега съм на френска класика, в уютен скут
Пп. Може би все пак ще трябва да отида на лекар, че нещо не спира да тече. Там имам абонамент. Уж все са малки, а все някакви операции следват. Мъка. Ама утре ще е. Сега не мърдамНе е препоръка... !!!
Коментар
Коментар