IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Изпих бирата и е време за сънища...Там и кобилки, и камъняци, и плажове са разрешени ...
    Наздраве !
    Ако може, нощните кобилки да пропуснем... /night mare/

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Знам какви, тогиз на 27. 07 започват да се случват странни неща.

[ATTACH=CONFIG]n3363024[/ATTACH]
      Да ти кажа, Тоше, може да е стечение на обстоятелства или не, но миналия път когато Марс беше в таква конфигурация ми се случи да го запомня, беше август около 28ми, бяхме цяла тумба на море и като започнаха да се тръшкат един по един от някакъв вирус - всички се натръшкаха че и на системи ги държаха, само мен ме подмина, и то добре че все пак трябваше и да има някой да обикаля аптеки болници и т.н. После като започнаха да ги изписват се оказа че тр, да се връщам, понеже много близък роднина го докарал до операция и пак процедура.)) Та да го караме за всеки случай внимателно и без здравословни инциденти, а за мъжете по-кротко и без излишна агресия, според падре, щото от нищо може да стане по-голяма беля. Та може и да имаш основания задето го подчертаваш
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Споко, октомври ще се захлади. Дотогава ще си пием в Кръчмата, а може мимоходим да решим въпроса с мароканската кобилка и онуй бляскаво нещо с 58-те фасети.
        Наздраве!
        Направо го решихме ...
        Забравяме ги...

Изпих бирата и е време за сънища...Там и кобилки, и камъняци, и плажове са разрешени ...

Наздраве !

Коментар

Ииииии,най после и аз да се доредя...

Нооо, кът се замисля в Португалия много жега, слънчето гори нежната кожа, вдигнали цените на пиенето, много шумно и пренаселено от енгилизи.....Не е убаво вече....

Я да си поркаме в Кръчмата...!!! ( преполових една голяма студена бира...)

Наздраве !
          Споко, октомври ще се захлади. Дотогава ще си пием в Кръчмата, а може мимоходим да решим въпроса с мароканската кобилка и онуй бляскаво нещо с 58-те фасети.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n3363024[/ATTACH]
            Затъмнение в пълнолуние. Нищо особено, само дето всички вътрешни сили се удвояват и наречените желания се сбъдват. Така съм чувала
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

Начии..
              Не искам да те плаша, но всичко е в скутя...Причината дее...( да съм по - неясен )
              От скутя се вдига адреналина, сърцето бие учестено, кръвното се вдига, в унисон с някои други работи, кръвта циркулира усилено и не мое се съсирва...
              Тва е обеснението...( и е типично по мъжки - аз като не мога и другите не трябва... )

Ставай и бегай на дофтура да те закърпи ....

Да си здрава !
              Ц ! Не мърдам!

И ти да си здрав и допълнението

Коментар

И теб те вместих в желанията.
                Наздраве!

П.П. За песните и стиховете, които ще казваме на малките човечета - не мога да разбера как децата на приятелите ми пораснаха толкова бързо, а при кльощавият времето направо се влечи!?
                Ииииии,най после и аз да се доредя...

Нооо, кът се замисля в Португалия много жега, слънчето гори нежната кожа, вдигнали цените на пиенето, много шумно и пренаселено от енгилизи.....Не е убаво вече....

Я да си поркаме в Кръчмата...!!! ( преполових една голяма студена бира...)

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ц! Сега съм на френска класика, в уютен скут

Пп. Може би все пак ще трябва да отида на лекар, че нещо не спира да тече. Там имам абонамент. Уж все са малки, а все някакви операции следват. Мъка. Ама утре ще е. Сега не мърдам
                  Начии..
                  Не искам да те плаша, но всичко е в скутя...Причината дее...( да съм по - неясен )
                  От скутя се вдига адреналина, сърцето бие учестено, кръвното се вдига, в унисон с някои други работи, кръвта циркулира усилено и не мое се съсирва...
                  Тва е обеснението...( и е типично по мъжки - аз като не мога и другите не трябва... )

Ставай и бегай на дофтура да те закърпи ....

Да си здрава !

Коментар

Не бре...
                    Дебелото е гонило един охлюв а Тянка е тичала запъхтяна след тях...
                    И теб те вместих в желанията.
                    Наздраве!

П.П. За песните и стиховете, които ще казваме на малките човечета - не мога да разбера как децата на приятелите ми пораснаха толкова бързо, а при кльощавият времето направо се влечи!?
                    Мечо

Коментар

Навън е пълнолуние и взех, че изведох дебелото псе на разходка. То търчи, пък аз си наричам желания ... Скоро ще разбереш какви са
                      Наздраве!

Click image for larger version

Name:	zatamnenie-luna.jpg
Views:	1
Size:	21.1 КБ
ID:	3363024

Last edited by Todor Sabev; 26.07.2018, 23:35.

Коментар

Не бре...
                        Спринтирала искаш да кажеш. На дългата дистанция 100 см с препятствия три клечки и една буболечка. Мърдаща буболечка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Днсс си пържих гаврос срещу гаври със светлата ми личност. Лягай да спиш, че си уморена от подтичване след влачещото се псе. Време му е да стане столичанче.
                          Не бре...

Коментар

Навън е пълнолуние и взех, че изведох дебелото псе на разходка. То търчи, пък аз си наричам желания ... Скоро ще разбереш какви са
                            Наздраве!
                            Днсс си пържих гаврос срещу гаври със светлата ми личност. Лягай да спиш, че си уморена от подтичване след влачещото се псе. Време му е да стане столичанче.

Коментар

Дай боже да пея песнички на едно усмихнато дребно човече...
                              ..
                              Дай боже
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ц! Сега съм на френска класика, в уютен скут

Пп. Може би все пак ще трябва да отида на лекар, че нещо не спира да тече. Там имам абонамент. Уж все са малки, а все някакви операции следват. Мъка. Ама утре ще е. Сега не мърдам
                                иди утре, в костта не е малко
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X