If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вината добре, ама като извадят сирената /дат ний им думаме "кашкавал"/ става страшно.
Това било за бяло вино, това за червено, това било като за десерт, пък онова се мели в специална мелница и само за паста /спагети по нашему/. УжасТ. Така и се можах да се оправя с тез сложнотии.
Наздраве!
Уф, мани, що сирене изядох, добре че ходим по много, та се изразходва. Взел съм си и за у нас, че да поддържам спомена още някой ден. Иначе имат и едно, което си е кашкавал 1;1, а аз най-харесах една моцарела, дето я правят на панделки и рикотата, дето е нещо средно между прясно сирене и извара, но с много плътен вкус. Ми наздраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Тука у Талията е нещо страшно - 15 градуса и тея ходят с шалове и шапки, а от 3 до 7 няма ни рана и пиене - баси страшното е иначе имат едно нелошо винце примитиво, та понеже сега съм намерил на луд късмет заведение, съм си викнал едно за здравето ма наивника на синковеца - жив и здрав да е и много късмет да има, пък другото ср нарежда. И да не забравя да почерпи след всеки успех, та да не изтрезняваме
Милом, наздраве и на теб!
Вината добре, ама като извадят сирената /дат ний им думаме "кашкавал"/ става страшно.
Това било за бяло вино, това за червено, това било като за десерт, пък онова се мели в специална мелница и само за паста /спагети по нашему/. УжасТ. Така и се можах да се оправя с тез сложнотии.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тука у Талията е нещо страшно - 15 градуса и тея ходят с шалове и шапки, а от 3 до 7 няма ни рана и пиене - баси страшното е
иначе имат едно нелошо винце примитиво, та понеже сега съм намерил на луд късмет заведение, съм си викнал едно за здравето ма наивника на синковеца - жив и здрав да е и много късмет да има, пък другото ср нарежда. И да не забравя да почерпи след всеки успех, та да не изтрезняваме
Милом, наздраве и на теб!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Поздрави
и аз съм там ,ама по на север
и поркам винце
имат нещо като нашите баничарници-обаче продават вино и малки сандвичи-хапки
първия ден си помислих ,че е кафене/че бяха се събрали хора от ранни зори/-влизам и си поръчвам кафе
но веднага ме отрязаха-само вино се продава
и като ми се отвори една глътка
поркат талианците от сутринта -зареждат батериите преди работа
веднага свързах това си откритие със ДНК близоста ни с тях
Виж ги ти какви били находчиви,да им се ненадяваш
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Ставайте, бе! Говедата гладни. Кой ще ги гони по баирите? Какво като е неделя? Неделя също се яде. Но пък разрешено и да се пие. Кърка се за отмор и енергизиране за следващата дълга работна седмица от три-четири работни дни. Наздраве за сметка на работливите пастири, де ще гоните говедата докато останалите се почерпваме. https://www.youtube.com/watch?v=lLGhrEHOjfs
Как да го наритам.... Всичко давам за време, прекарано с него. Докато завърши ще е при мен. После, ако отиде да учи в чужбина, нещата ще се случат по естествен начин.
Оня ден му казвам, замърдай си задника до Японския. Има изложение на холандско образование. Той ми казва, аз през март ще ходя в Холандия
Имот да си има бастунь,това светна ли го? Шегувам се , да е жив и здрав
Поздрави от Талията, тук от сутринта са ме пичналу да им оробвам ликьорите и вече съм към 10-то птибване, та ме мързи да се движа. Обаче е слънчице, 15 градуса, абе приказка. Наздраве с едно ликьор че от пъпеш
Поздрави
и аз съм там ,ама по на север
и поркам винце
имат нещо като нашите баничарници-обаче продават вино и малки сандвичи-хапки
първия ден си помислих ,че е кафене/че бяха се събрали хора от ранни зори/-влизам и си поръчвам кафе
но веднага ме отрязаха-само вино се продава
и като ми се отвори една глътка
поркат талианците от сутринта -зареждат батериите преди работа
веднага свързах това си откритие със ДНК близоста ни с тях
Мамунчо, вчера съм пропуснал, та сега докато метат Кръчмата, замитам кво ми попадне пред погледа. И понеже сутрин не пием, бутам по джобовете. А ти не поглеждай навъсено към човека с метлата защо още не ме е замел, шо и за него заделям, пък сметката катастрофално расте и едва ли шти останат авоари за холандските синковски воаяжи. Да ти е жив и здрав и да те срами по холандските кръчми с балкански изцепки. Що пияндето пада по-далек от бащата пянде поради натрупана генетична закалка.
Коментар