IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А,кое не е подложено на обработка бе кака?
    Ти да не си го взимаш сурово?
    Наздраве
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Верно ли и кавето е отрова,баси,кво да смучем вече не знам,всичко вредно....
      Не всичкото кафе, а това което е подложено на някаква предварителна обработка.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Той дедо ти ено време се каве смучеше...
        Е ,то по тая логика,дай да се откажем от всички благини на времето си,щото дедо ми не ги е имал.....

С такова мислене......

Не ми се мисли....

Коментар

Верно ли и кавето е отрова,баси,кво да смучем вече не знам,всичко вредно....
          Той дедо ти ено време се каве смучеше...

Коментар

• Верно ли и кавето е отрова,баси,кво да смучем вече не знам,всичко вредно....

Коментар

Не искам да звуча капризен,но това с леда го пия лятото,сега е февруари
              Пък аз и през лятото не го пия нес кафето. Щот това жива отрова, както и безкофеиновото.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Мога да потвърда. Помни всяка дребна забележка с грандиозни намерения за от-вет (стрел).
                Това не е паметност, а злопаметност и е неизменна част от чара ми.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Морген.
                  Нескафе.
                  Пич , не ми е работа , ама намали тея "удоволствия " , щот освен от бъбреци ше ревнеш и от нещо друго...приятелски , без бъзик...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                    Не искам да звуча капризен,но това с леда го пия лятото,сега е февруари

Коментар

Морген.
                      Нескафе.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тез похвати от софистиката точно на мен не ми ги прилагай, ами вземи и ми отговори на въпроса.

П.П. Може ни липсва пространствено мислене, ама в замяна на това каква памет имаме и как забелязваме и най-малките детайли ...
                        Мога да потвърда. Помни всяка дребна забележка с грандиозни намерения за от-вет (стрел).

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Това прозвуча като " от мен да мине ..."

Аз за да пия таквоз нещо, трябва да е проверено от поколения мъдрост и знания....За да е магнитна водата, трябва бая желязо да има в нея...Шъ вдигна ( не е това за което си мислите...) килата. а Тракащия вдигна ( не е това което си мислите ) летвата с тез 80 кила достолепие..!

Пия си ракията, но нещо не ми върви в последно време....30 гр ми се опъват...Душата си сака зелената салата от вилата....

Наздраве !
                          Напротив, летвата твърде ниже - 80 кг. На теб оставям я вдигнеш, че Тянка да не може ти каже "И кво от това, да не си сто кила!"

Коментар

Добро утро !

Това прозвуча като " от мен да мине ..."

Аз за да пия таквоз нещо, трябва да е проверено от поколения мъдрост и знания....За да е магнитна водата, трябва бая желязо да има в нея...Шъ вдигна ( не е това за което си мислите...) килата. а Тракащия вдигна ( не е това което си мислите ) летвата с тез 80 кила достолепие..!

Пия си ракията, но нещо не ми върви в последно време....30 гр ми се опъват...Душата си сака зелената салата от вилата....

Наздраве !
                            Все са надявах тоз купон с наше спекулантке да е. Пък мен да ме извикат втори. Кога тонусът спаднал малко. Мамунчо ма подведе.

Коментар

• Морген.
                              Нескафе.

Коментар

фантазията Тянке, фантазията ти липсва....

Както казваше един учител преди 42г- на жените им липсва пространствено мислене.....

Наздраве и за тези жени !
                                Тез похвати от софистиката точно на мен не ми ги прилагай, ами вземи и ми отговори на въпроса.

П.П. Може ни липсва пространствено мислене, ама в замяна на това каква памет имаме и как забелязваме и най-малките детайли ...
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X