IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наздраве хора,много сладко таз вечер бре,уф,само да не трябваше да ставам в 5 утре

По законите на Мърфи 3-4 дена фри,не ми се дърпа,баш последната вечер...глей са мааму стара.....
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Хмммъ!!! Та, какво си мислим ние!? Кажи, пък аз ще ти река дали те бива да четеш дамски помисли!
      Наздраве!
      фантазията Тянке, фантазията ти липсва....

Както казваше един учител преди 42г- на жените им липсва пространствено мислене.....

Наздраве и за тези жени !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Това прозвуча като " от мен да мине ..."

Аз за да пия таквоз нещо, трябва да е проверено от поколения мъдрост и знания....За да е магнитна водата, трябва бая желязо да има в нея...Шъ вдигна ( не е това за което си мислите...) килата. а Тракащия вдигна ( не е това което си мислите ) летвата с тез 80 кила достолепие..!

Пия си ракията, но нещо не ми върви в последно време....30 гр ми се опъват...Душата си сака зелената салата от вилата....

Наздраве !
        Хмммъ!!! Та, какво си мислим ние!? Кажи, пък аз ще ти река дали те бива да четеш дамски помисли!
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Облизвах се цяла сутрин. Викам си, коя таа жертва-спекулант, де сте го емнали? Пък онаа г-жа с ореолчето, ти ли ще да си.
          Фенотипът на таз булка съвсем различен от моя. Тя блондинка, аз брюнетка, тя белокожа, пък аз мургава... Освен туй мацето кльощаво, пък аз съм сочна ...,

П.П. Как ма караш да си повтарям описанието, начи
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            добре де, защо ги няма тнм-то, греъм и дори и леля? Хайде наздраве и на чичо! ))) Чичо пиеш ли магнитната вода или огнена, я си признай!!!!))))
            Добро утро !

Това прозвуча като " от мен да мине ..."

Аз за да пия таквоз нещо, трябва да е проверено от поколения мъдрост и знания....За да е магнитна водата, трябва бая желязо да има в нея...Шъ вдигна ( не е това за което си мислите...) килата. а Тракащия вдигна ( не е това което си мислите ) летвата с тез 80 кила достолепие..!

Пия си ракията, но нещо не ми върви в последно време....30 гр ми се опъват...Душата си сака зелената салата от вилата....

Наздраве !

Коментар

Завиждаш, начи ...!?
              Облизвах се цяла сутрин. Викам си, коя таа жертва-спекулант, де сте го емнали? Пък онаа г-жа с ореолчето, ти ли ще да си.

Коментар

• Чи то твърде малолитражно. Нещо дренки, боровинки требва зареждаш. То при вазе друго си и нема.

Коментар

Честити месни заговезни!
                  https://www.edna.bg/svobodno-vreme/p...-denia-4647173
                  П.п. Какви са тия женски перверзии и и и извращения вчера, а? Ний мъжете да не сме ви играчки? Пък и ако сме играчки, само една по една, кво се блъскате всичките накуп. Добре че наближават постите.
                  Завиждаш, начи ...!?
                  Мечо

Коментар

Каке, с какво се зарежда тази енженерна енсталация? - С мерак и чакане? На Годо?
                    С каквото има у бидоня - джанки, кайсии, грозде ...
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Каке, с какво се зарежда тази енженерна енсталация? - С мерак и чакане? На Годо?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Кака,ко не си легнала тури една инженерна ракийка
                        Полегнала бях, ама гледах за Мрачния владетел, седнал на трон от черен пламък.

Click image for larger version

Name:	5601-e1-1000x1000.jpg
Views:	1
Size:	40.7 КБ
ID:	3171171

Наздраве!

Мечо

Коментар

• Честити месни заговезни!
                          https://www.edna.bg/svobodno-vreme/p...-denia-4647173
                          П.п. Какви са тия женски перверзии и и и извращения вчера, а? Ний мъжете да не сме ви играчки? Пък и ако сме играчки, само една по една, кво се блъскате всичките накуп. Добре че наближават постите.

Коментар

• Кака,ко не си легнала тури една инженерна ракийка
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Аз кога съм сключвала брак не съм спала, което не може да се каже за него
                              Наздраве, precakanoto!
                              Наздраве.!!! Някои сме късметлии(ки) )))))
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Наздраве, )))
                                И какво сега, май по-едрата 1/3-та се оказа качествена, налЕ?!?! ))))
                                Аз кога съм сключвала брак не съм спала, което не може да се каже за него
                                Наздраве, precakanoto!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X