Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
фантазията Тянке, фантазията ти липсва....
Както казваше един учител преди 42г- на жените им липсва пространствено мислене.....
Наздраве и за тези жени !
П.П. Може ни липсва пространствено мислене, ама в замяна на това каква памет имаме и как забелязваме и най-малките детайли ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Хмммъ!!! Та, какво си мислим ние!? Кажи, пък аз ще ти река дали те бива да четеш дамски помисли!
Наздраве!
Както казваше един учител преди 42г- на жените им липсва пространствено мислене.....
Наздраве и за тези жени !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Това прозвуча като " от мен да мине ..."
Аз за да пия таквоз нещо, трябва да е проверено от поколения мъдрост и знания....За да е магнитна водата, трябва бая желязо да има в нея...Шъ вдигна ( не е това за което си мислите...) килата. а Тракащия вдигна ( не е това което си мислите
) летвата с тез 80 кила достолепие..!
Пия си ракията, но нещо не ми върви в последно време....30 гр ми се опъват...Душата си сака зелената салата от вилата....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Облизвах се цяла сутрин. Викам си, коя таа жертва-спекулант, де сте го емнали? Пък онаа г-жа с ореолчето, ти ли ще да си.
П.П. Как ма караш да си повтарям описанието, начиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениедобре де, защо ги няма тнм-то, греъм и дори и леля? Хайде наздраве и на чичо! ))) Чичо пиеш ли магнитната вода или огнена, я си признай!!!!))))
Това прозвуча като " от мен да мине ..."
Аз за да пия таквоз нещо, трябва да е проверено от поколения мъдрост и знания....За да е магнитна водата, трябва бая желязо да има в нея...Шъ вдигна ( не е това за което си мислите...) килата. а Тракащия вдигна ( не е това което си мислите
) летвата с тез 80 кила достолепие..!
Пия си ракията, но нещо не ми върви в последно време....30 гр ми се опъват...Душата си сака зелената салата от вилата....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Завиждаш, начи ...!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧестити месни заговезни!
https://www.edna.bg/svobodno-vreme/p...-denia-4647173
П.п. Какви са тия женски перверзии и и и извращения вчера, а? Ний мъжете да не сме ви играчки? Пък и ако сме играчки, само една по една, кво се блъскате всичките накуп. Добре че наближават постите.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКаке, с какво се зарежда тази енженерна енсталация? - С мерак и чакане? На Годо?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКака,ко не си легнала тури една инженерна ракийка
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Честити месни заговезни!
https://www.edna.bg/svobodno-vreme/p...-denia-4647173
П.п. Какви са тия женски перверзии и и и извращения вчера, а? Ний мъжете да не сме ви играчки? Пък и ако сме играчки, само една по една, кво се блъскате всичките накуп. Добре че наближават постите.
Коментар
Коментар