IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Женско парти?

Метнете едно малко пред вратата, че ме е страх да влязъ
    трябва да ни пуснеш Енрике, какви са тези !?!?))))))))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Женско парти?

Малиий, представител на балет Максимус!? Колето и Съкровището ща врътнат
      Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq

Наздраве , tnm
        С червено
        Наздраве, )))
        И какво сега, май по-едрата 1/3-та се оказа качествена, налЕ?!?! ))))
        Не е препоръка... !!!

Коментар

Наздраве , tnm
          С червено
          Click image for larger version

Name:	parjola5.jpg
Views:	1
Size:	61.2 КБ
ID:	3171087

Наздраве, Lelq!
          Мечо

Коментар

За Греъма сециално , а за другите общо ?! Я не се стискай
            Добре де, и за теб ще има - eto - поздрав и за леля! S пожелание да оставиш изтока и се върнеш към другата цивилизация ))))
            За леля специлано - https://www.youtube.com/watch?v=dQ7nnLjqXOg от Италия
            Last edited by precakanoto; 18.02.2017, 20:11.
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Женско парти?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                добре де, защо ги няма тнм-то, греъм и дори и леля? Хайде наздраве и на чичо! ))) Чичо пиеш ли магнитната вода или огнена, я си признай!!!!))))
                По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ма води на разходка из природата. Бая кал са е показала из под снега.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• благодаря Леля! Жива си! Браво! Иска ми се да поздравим и Греъм, няма го и него, а е от старите играчи, Предлагам нещо от класическите металики, знам че обича металната гама, ако се сещате какво харесва - предлагайте!!! от мен това https://www.youtube.com/watch?v=WEQnzs8wl6E (за Греъм)
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

Добър ден! Бях баннато за някакво количество време (неможах точно да разбера причината, като и да е, май бях пийнало и откровено по естеството на нещата и се е получило нещо за банене, макар и да не съм сигурно че си е заслужавало) както и да е, днес видях, че мога да се логна и първо идвам на любимата кръчма да поздравя хората, човеците и жиуотните (ако вече са се направеле на жиуотни) ))))) МАй само тука хората са човеци и разбират от човещина, хумор, любов и всичко останало а и никой не е избанен ))))) та ми се прийска да кажа наздраве на целата кръчма и като си спомних как леля ни поздравяваше с най-различни хубави неща приятни за слуха, обонянието и какво ли не, ми се прииска да поздравя всичката кръчма с една тъжна песен: (българска) https://www.youtube.com/watch?v=A937Q-MbOHY
                    Сигурно си било пило мухлясала ракия. Колко пъти да ти се каже да не оставяш бутилката ракия отворена на слънце. Ако не мухляса, ще изветрее.

Коментар

добре де, защо ги няма тнм-то, греъм и дори и леля? Хайде наздраве и на чичо! ))) Чичо пиеш ли магнитната вода или огнена, я си признай!!!!))))
                      Неска ги нема , малката грозданка с ягодките беше за тебе ...

Коментар

• добре де, защо ги няма тнм-то, греъм и дори и леля? Хайде наздраве и на чичо! ))) Чичо пиеш ли магнитната вода или огнена, я си признай!!!!))))
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

точно демокрациятъ това имах предвид като казах да не се набуташ сега и ти, намежду шмарите)))))
                          Ясно , малка гроздова с две ягодки ...Келнер !

Коментар

• точно демокрациятъ това имах предвид като казах да не се набуташ сега и ти, намежду шмарите)))))
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

Нов си и не се бутай сега между шамарите. ))))) Към средния род се държим културно доколкото възпитанието го дозволява)))
                              Аз не минавам за много възпитан , ама нейсе...налЕ е демокрация...

Коментар

• Нов си и не се бутай сега между шамарите. ))))) Към средния род се държим културно доколкото възпитанието го дозволява)))
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X