IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Добър ден! Бях баннато за някакво количество време (неможах точно да разбера причината, като и да е, май бях пийнало и откровено по естеството на нещата и се е получило нещо за банене, макар и да не съм сигурно че си е заслужавало) както и да е, днес видях, че мога да се логна и първо идвам на любимата кръчма да поздравя хората, човеците и жиуотните (ако вече са се направеле на жиуотни) ))))) МАй само тука хората са човеци и разбират от човещина, хумор, любов и всичко останало а и никой не е избанен ))))) та ми се прийска да кажа наздраве на целата кръчма и като си спомних как леля ни поздравяваше с най-различни хубави неща приятни за слуха, обонянието и какво ли не, ми се прииска да поздравя всичката кръчма с една тъжна песен: (българска) https://www.youtube.com/watch?v=A937Q-MbOHY
    Не че нещо , ама женско ли си , мъжко ли си ...тоя средния род малко ме конфузи , не зная кво да черпя и как да попържам...

Коментар

• Добър ден! Бях баннато за някакво количество време (неможах точно да разбера причината, като и да е, май бях пийнало и откровено по естеството на нещата и се е получило нещо за банене, макар и да не съм сигурно че си е заслужавало) както и да е, днес видях, че мога да се логна и първо идвам на любимата кръчма да поздравя хората, човеците и жиуотните (ако вече са се направеле на жиуотни) ))))) МАй само тука хората са човеци и разбират от човещина, хумор, любов и всичко останало а и никой не е избанен ))))) та ми се прийска да кажа наздраве на целата кръчма и като си спомних как леля ни поздравяваше с най-различни хубави неща приятни за слуха, обонянието и какво ли не, ми се прииска да поздравя всичката кръчма с една тъжна песен: (българска) https://www.youtube.com/watch?v=A937Q-MbOHY
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Мани, идват постите. Чудя се да завъртя ли днес едни последни сърми
        А, ти не-дей да постиш. Разрешено е на болните. Така че виж там, все от нещо ще си болен.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ква ракия, бе!! На таз елитарна музика подхожда те това:
          [ATTACH=CONFIG]n3170973[/ATTACH]

Наздраве!
          Нье, сега гледам слалома, така че нека е студена:

Коментар

• Мани, идват постите. Чудя се да завъртя ли днес едни последни сърми

Коментар

И една тавъ мусакъ
              Забравяш порядъчното количество чесън и кисело мляко

П.П. Комбинацията шъй велика.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3170973[/ATTACH]

Наздраве!
                И една тавъ мусакъ

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                  Стана ли обед сипете по една дребна ракийка с туршийка? Май не е. Айде ве поразсъна, некой се сети налее.
                  https://www.youtube.com/watch?v=Z4Ry71tOkwg
                  Click image for larger version

Name:	Kokteyl-%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%B5%D0%B9%D0%BB-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE.jpg
Views:	1
Size:	33.6 КБ
ID:	3170973

Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Стана ли обед сипете по една дребна ракийка с туршийка? Май не е. Айде ве поразсъна, некой се сети налее.
                    https://www.youtube.com/watch?v=Z4Ry71tOkwg
                    Last edited by Trakatrak'; 18.02.2017, 09:33.

Коментар

Сипете едно малко!!!
                      СвършИл си афтършейва!?
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• И две големи

Коментар

• Сипете едно малко!!!

Коментар

• Морген,пилешка супичка,с магданоз.
                            Каве,на припек.
                            Голям рахат.
                            Малко на хайку замяса
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Сипете ....
                              Life won't wait for you.

Коментар

Уффф, се си не доразбрал. Зърнена диета, щот ям всичко, което го зърна. Как иначе се поддържат 70 и отгоре кила, при ръст 155 см!?
                                Аха, ясно! Да не ти се вестваме пред очите.

Коментар

Working...
                                X