Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
ТойTrakatrak' тежи някви си 80 кила.За какво тежини мое да става на въпрос в негови случай, питам!?Е, посмалил съм два-три-четири килограма, ма нали трябва се перя пред Техни Сфетейшестфа.
Коментар
-
Аз от години съм на зърнена диета и засега успявам да е спазвам без проблем.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Не разбирам дискусията...
Ще си тежите или работа ще вършите ..?
Наздраве !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Така, така, ама от строгият пол все опитват разни строги диети да не изглеждат като в осмия месец, докато разпуснатия пол приема такъф изглед за достойнство и изтъква каква голяма риба се крие под издатината. Наздраве за себедоволството и високото самочувствие.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Това не е китайска храна,а ризото и пилешко,аз говоря за истинско китайско,ама в БГ трдно се намира.
Дори една люто кисела супа не я правят както трябва-побългаряват ги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАйде, влачи! Китайска манджа:
Дори една люто кисела супа не я правят както трябва-побългаряват ги.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Не разбирам дискусията...
Ще си тежите или работа ще вършите ..?
Наздраве !
Коментар
-
Хммм, че то това не е привилегия сал на единия пол. Пищни представители има и от двата, че дори и от неопределения.
Наздраве!
Коментар
-
И аз за това говоря. Не е справедливо само за девет месеца и то в резултат на сал едно прегрешение. Друго си е постоянно да си угаждаш и окръгляваш. Наздраве за трайното угаждане!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ба ..., няма таковата нещо. Язе съм се подувала най-много за 9 месеца, дет се вика, пък познавам бая мъже дето са 7, 8, че 9-ти постоянен месец, изхождайки от обиколката на талията им. Не всички са тапициран кокал кат теб
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКаке, аз таковата, извинявам се, ако си се нещо дискриминирана усетила, че едните се подуват, а другите не толкова. Ама, природата така решила. Наздраве за природните съображения!
Мечо
Коментар
-
Ама теб вярно ти трепери под лъжичката откак 4i40 рече, че ще вземе сатъра и ще ти отреже таковата ...
Наздраве!
П.П. Фнимавм в изразните средства, щот Координатната система ме дикиса два пъти в секси розово в темата за дръвата
Коментар
-
От другия светец пък корема се издува.Не е една беля.
Наздраве!
П.П. Фнимавм в изразните средства, щот Координатната система ме дикиса два пъти в секси розово в темата за дръватаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар