IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Зърнена диета? Че нали не пиеше водка?
    Уффф, се си не доразбрал. Зърнена диета, щот ям всичко, което го зърна. Как иначе се поддържат 70 и отгоре кила, при ръст 155 см!?

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

ТойTrakatrak' тежи някви си 80 кила.За какво тежини мое да става на въпрос в негови случай, питам!?
      За етиопско тумбаче! Ама не от гладуване. Е, посмалил съм два-три-четири килограма, ма нали трябва се перя пред Техни Сфетейшестфа.

Коментар

Аз от години съм на зърнена диета и засега успявам да е спазвам без проблем.
        Наздраве!
        Зърнена диета? Че нали не пиеше водка?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Добро утро !

Не разбирам дискусията...
          Ще си тежите или работа ще вършите ..?

Наздраве !
          ТойTrakatrak' тежи някви си 80 кила.За какво тежини мое да става на въпрос в негови случай, питам!?
          Мечо

Коментар

Така, така, ама от строгият пол все опитват разни строги диети да не изглеждат като в осмия месец, докато разпуснатия пол приема такъф изглед за достойнство и изтъква каква голяма риба се крие под издатината. Наздраве за себедоволството и високото самочувствие.
            Аз от години съм на зърнена диета и засега успявам да е спазвам без проблем.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Това не е китайска храна,а ризото и пилешко,аз говоря за истинско китайско,ама в БГ трдно се намира.
              Дори една люто кисела супа не я правят както трябва-побългаряват ги.
              Пак ще трябва се справям с почерпката. После ще разправяте, че черпя с манджи, де само аз си ги ям. Ох, поглаждам си шкембето и вадя бутилчето с дървеняшката. (Ма тя не е лоша, бе.) Пък нека Чичи черпи с дюлева щом не му се свиди. Чекаме вече не помня откога.

Коментар

Айде, влачи! Китайска манджа:
                Това не е китайска храна,а ризото и пилешко,аз говоря за истинско китайско,ама в БГ трдно се намира.
                Дори една люто кисела супа не я правят както трябва-побългаряват ги.
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Добро утро !

Наздраве !
                  Аааааа, Чиче, само с твоя сатър ма плашат. Кака се умори се кьорави през оптиката и ти префърли отговорността за санкциониране на мойто волнодумство. Може ли ти услужа с малка нокторезачка, нея да размахваш демонстративно и да потракваш по тракащите ченета. Наздраве за съобразените с работата инструменти.

Коментар

• Добро утро !

Наздраве !

Коментар

Хммм, че то това не е привилегия сал на единия пол. Пищни представители има и от двата, че дори и от неопределения.
                      Наздраве!
                      Така, така, ама от строгият пол все опитват разни строги диети да не изглеждат като в осмия месец, докато разпуснатия пол приема такъф изглед за достойнство и изтъква каква голяма риба се крие под издатината. Наздраве за себедоволството и високото самочувствие.

Коментар

И аз за това говоря. Не е справедливо само за девет месеца и то в резултат на сал едно прегрешение. Друго си е постоянно да си угаждаш и окръгляваш. Наздраве за трайното угаждане!
                        Хммм, че то това не е привилегия сал на единия пол. Пищни представители има и от двата, че дори и от неопределения.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Ба ..., няма таковата нещо. Язе съм се подувала най-много за 9 месеца, дет се вика, пък познавам бая мъже дето са 7, 8, че 9-ти постоянен месец, изхождайки от обиколката на талията им. Не всички са тапициран кокал кат теб
                          Наздраве!
                          И аз за това говоря. Не е справедливо само за девет месеца и то в резултат на сал едно прегрешение. Друго си е постоянно да си угаждаш и окръгляваш. Наздраве за трайното угаждане!

Коментар

Каке, аз таковата, извинявам се, ако си се нещо дискриминирана усетила, че едните се подуват, а другите не толкова. Ама, природата така решила. Наздраве за природните съображения!
                            Ба ..., няма таковата нещо. Язе съм се подувала най-много за 9 месеца, дет се вика, пък познавам бая мъже дето са 7, 8, че 9-ти постоянен месец, изхождайки от обиколката на талията им. Не всички са тапициран кокал кат теб
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Ама теб вярно ти трепери под лъжичката откак 4i40 рече, че ще вземе сатъра и ще ти отреже таковата ...
                              Наздраве!

П.П. Фнимавм в изразните средства, щот Координатната система ме дикиса два пъти в секси розово в темата за дръвата
                              Каке, аз таковата, извинявам се, ако си се нещо дискриминирана усетила, че едните се подуват, а другите не толкова. Ама, природата така решила. Наздраве за природните съображения!

Коментар

От другия светец пък корема се издува. Не е една беля.
                                Ама теб вярно ти трепери под лъжичката откак 4i40 рече, че ще вземе сатъра и ще ти отреже таковата ...
                                Наздраве!

П.П. Фнимавм в изразните средства, щот Координатната система ме дикиса два пъти в секси розово в темата за дръвата
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X