If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ти кажа, за собствено добро от догодина май и аз ще почитам тоз светец, дето отговаря за влюбването. Щото днес имам някакво странно бучене в главата.
Без наздраве!
От другия светец пък корема се издува. Не е една беля.
Нали знаеш твърдението ми, че мен глава от пиене никога не ме е боляла. За временното ми неудобство е виновен единствено и само процеса на изтрезняване
Е, затова не бива се изтрезнява! Вчера ми разправяха за един, де всеки ден, но като взел веднъж пропуснал и на другия ден гушнал букетчето. Само дето аз не мога ден след ден, та някои сутрини са ми по-замаяни. Но поне схванах, че ракийката най-бързо се отмайва. Докато жаждата след червено винце е сахарска, дори атакамска.
Нали знаеш твърдението ми, че мен глава от пиене никога не ме е боляла. За временното ми неудобство е виновен единствено и само процеса на изтрезняване
Ъхъ, в казармата нищо не се губи, само си сменя притежателя
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
така е.
Върнах се аз от Талията, сега съм си взел едно винце Негроамаре и от една особена тяхан мозарела, дето я връзват на панделка - направо ми върза главата снощи
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Да ти кажа, за собствено добро от догодина май и аз ще почитам тоз светец, дето отговаря за влюбването. Щото днес имам някакво странно бучене в главата.
Без наздраве!
Без наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
А така, и самодиви в бяла премяна - няма ли самодиви да ти намачkaт... гроздето, то няма и да има с какво да полееш, като зарязваш лозата за догодина. Наздраве за самодивите!
Грозге се мачка на есен. Сега у кожуси ли да го мачкат? Иначе добре изглеждат. Може клип да пуснеш.
Коментар