If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега разбирам откъде идва приказката - да ти пи.ая във фикуса.....
Може би от недоволни от питието дами....
пп " Мразим " недоволните, но още по-"мразим" болните....
Жената в момента е 2 в 1 .....
Господ трябва здраве да дава на жените, за да могат да гледат мъжете си......
Наздраве ! За Тнм, 15 г "Плиска"....Да се сгрее, та да топли по-едрата част от семейството....
Благодаря, ама парфюм си имам.
Пък по-едрата част от домочадието в командировка. Друга ще трябва да се погрижи за сгряването му. Обаче аз не трябва да научавам, де.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Наздраве !
За Тнм, 15 г "Плиска"....Да се сгрее, та да топли по-едрата част от семейството....
Дай на жената един фикус под ръка да оздравее и да мирне.
Водката одма я сипам на фикуса. Той затова се е така оклюмал.
Наздраве!
Безсавистна жина! Ползва водката за хербицид. По-добре за инсектицид да я препращаш към щракащото... с пръсти. Глей там нещо Белуга да е, да фаща по-незабележимо. Бъди хуманистка.
Наздраве !
За Тнм, 15 г "Плиска"....Да се сгрее, та да топли по-едрата част от семейството....
Зная Кака,благодаря все пак,ама ако знаеш аз в каква химия съм наврян-инстантното кафе ми е като златно биле
Иначе мелничката на баба, и аз я помня,наистина аромата беше.....
Ех.....
Па уж сме млади още
Баба имаше три с различни размери. Най-малката за черен пипер, средната за пудра захар и най-голямата - за кафе. Така и не разбрах къде дадоха фира.
Наздраве!
Мечо
Не, свате! Вземам го изпечено на зърна или мляно - зависи какво ми е на кеф за пия. Инстантното кафе, което ти пиеш, както и това което е с ниско съдържание на кофеин са претърпели химическа обработка. А има ли химия .... по-добре - не.
П.П. Съжалявам, че затрих машината за печене на кафе и месинговата мелничка на баба ми. Спомените за аромата на кафето на баба още ме преследват
Зная Кака,благодаря все пак,ама ако знаеш аз в каква химия съм наврян-инстантното кафе ми е като златно биле
Иначе мелничката на баба, и аз я помня,наистина аромата беше.....
Ех.....
Па уж сме млади още
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Чашата ми - дебела стъклена или порцелан - винаги заредена в камерата. Един приятел ми беше подарил хладилна чаша с двойни стени и гел между тях, който са замразява в камерата, но след дълга употреба се спука. Сутрин почвам със студен чай и после цял ден студенко пия. Сътрапезниците и съгълтачи ми викат "леденото чудовище". Топлото само предизвиква възпаления. В краен случай шкембе чорба с ледена бира. Преди петнаесетина години келнерите ме гледаха като болен кога си поръчвах лед за бирата.
Е затуй ше тракаш...ми ти си се одървил от студ ве баце ...
Не искам да звуча капризен,но това с леда го пия лятото,сега е февруари
Чашата ми - дебела стъклена или порцелан - винаги заредена в камерата. Един приятел ми беше подарил хладилна чаша с двойни стени и гел между тях, който са замразява в камерата, но след дълга употреба се спука. Сутрин почвам със студен чай и после цял ден студенко пия. Сътрапезниците и съгълтачи ми викат "леденото чудовище". Топлото само предизвиква възпаления. В краен случай шкембе чорба с ледена бира. Преди петнаесетина години келнерите ме гледаха като болен кога си поръчвах лед за бирата.
Моят дядо всеки ден е пиел кафе - в къщи и в градските кафенета. Черно кафе с каймак от леблебия и подсладител бяло сладко, сложено в лъжичка в чаша с вода. Предполагам, че и дядо му е правел така.
Наздраве!
От чистата грозданка по убаво нема...с мярка разбира се ...
А,кое не е подложено на обработка бе кака?
Ти да не си го взимаш сурово?
Наздраве
Не, свате! Вземам го изпечено на зърна или мляно - зависи какво ми е на кеф за пия. Инстантното кафе, което ти пиеш, както и това което е с ниско съдържание на кофеин са претърпели химическа обработка. А има ли химия .... по-добре - не.
П.П. Съжалявам, че затрих машината за печене на кафе и месинговата мелничка на баба ми. Спомените за аромата на кафето на баба още ме преследват
Мечо
Моят дядо всеки ден е пиел кафе - в къщи и в градските кафенета. Черно кафе с каймак от леблебия и подсладител бяло сладко, сложено в лъжичка в чаша с вода. Предполагам, че и дядо му е правел така.
Наздраве!
Мечо
Коментар