IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    За Тнм, 15 г "Плиска"....Да се сгрее, та да топли по-едрата част от семейството....
    Да не довърши фикуса.

Коментар

Сега разбирам откъде идва приказката - да ти пи.ая във фикуса.....
      Може би от недоволни от питието дами....

пп " Мразим " недоволните, но още по-"мразим" болните....
      Жената в момента е 2 в 1 .....
      Господ трябва здраве да дава на жените, за да могат да гледат мъжете си......

Наздраве !
      За Тнм, 15 г "Плиска"....Да се сгрее, та да топли по-едрата част от семейството....
      Благодаря, ама парфюм си имам.
      Пък по-едрата част от домочадието в командировка. Друга ще трябва да се погрижи за сгряването му. Обаче аз не трябва да научавам, де.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Сега разбирам откъде идва приказката - да ти пи.ая във фикуса.....

Наздраве !
        Дай на жената един фикус под ръка да оздравее и да мирне.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Водката одма я сипам на фикуса. Той затова се е така оклюмал.
          Наздраве!
          Безсавистна жина! Ползва водката за хербицид. По-добре за инсектицид да я препращаш към щракащото... с пръсти. Глей там нещо Белуга да е, да фаща по-незабележимо. Бъди хуманистка.

Коментар

• Сега разбирам откъде идва приказката - да ти пи.ая във фикуса.....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Зная Кака,благодаря все пак,ама ако знаеш аз в каква химия съм наврян-инстантното кафе ми е като златно биле

Иначе мелничката на баба, и аз я помня,наистина аромата беше.....

Ех.....
              Па уж сме млади още
              Баба имаше три с различни размери. Най-малката за черен пипер, средната за пудра захар и най-голямата - за кафе. Така и не разбрах къде дадоха фира.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Мдааа, Злочара си готова да се наречеш, ми мяза. Добре че ти сипваме по една водка на 3-4 дни малко се размекнеш.
                Водката одма я сипам на фикуса. Той затова се е така оклюмал.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Е затуй ше тракаш...ми ти си се одървил от студ ве баце ...

Коментар

Това не е паметност, а злопаметност и е неизменна част от чара ми.
                    Наздраве!
                    Мдааа, Злочара си готова да се наречеш, ми мяза. Добре че ти сипваме по една водка на 3-4 дни малко се размекнеш.

Коментар

Не, свате! Вземам го изпечено на зърна или мляно - зависи какво ми е на кеф за пия. Инстантното кафе, което ти пиеш, както и това което е с ниско съдържание на кофеин са претърпели химическа обработка. А има ли химия .... по-добре - не.

П.П. Съжалявам, че затрих машината за печене на кафе и месинговата мелничка на баба ми. Спомените за аромата на кафето на баба още ме преследват
                      Зная Кака,благодаря все пак,ама ако знаеш аз в каква химия съм наврян-инстантното кафе ми е като златно биле

Иначе мелничката на баба, и аз я помня,наистина аромата беше.....

Ех.....
                      Па уж сме млади още
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Чашата ми - дебела стъклена или порцелан - винаги заредена в камерата. Един приятел ми беше подарил хладилна чаша с двойни стени и гел между тях, който са замразява в камерата, но след дълга употреба се спука. Сутрин почвам със студен чай и после цял ден студенко пия. Сътрапезниците и съгълтачи ми викат "леденото чудовище". Топлото само предизвиква възпаления. В краен случай шкембе чорба с ледена бира. Преди петнаесетина години келнерите ме гледаха като болен кога си поръчвах лед за бирата.
                        Е затуй ше тракаш...ми ти си се одървил от студ ве баце ...

Коментар

Не искам да звуча капризен,но това с леда го пия лятото,сега е февруари
                          Чашата ми - дебела стъклена или порцелан - винаги заредена в камерата. Един приятел ми беше подарил хладилна чаша с двойни стени и гел между тях, който са замразява в камерата, но след дълга употреба се спука. Сутрин почвам със студен чай и после цял ден студенко пия. Сътрапезниците и съгълтачи ми викат "леденото чудовище". Топлото само предизвиква възпаления. В краен случай шкембе чорба с ледена бира. Преди петнаесетина години келнерите ме гледаха като болен кога си поръчвах лед за бирата.

Коментар

• [QUOTE=tnm;n3171660]
                            Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Той дедо ти ено време се каве смучеше...[/QUOT]

Моят дядо всеки ден е пиел кафе - в къщи и в градските кафенета. Черно кафе с каймак от леблебия и подсладител бяло сладко, сложено в лъжичка в чаша с вода. Предполагам, че и дядо му е правел така.
                            Наздраве!
                            От чистата грозданка по убаво нема...с мярка разбира се ...

Коментар

А,кое не е подложено на обработка бе кака?
                              Ти да не си го взимаш сурово?
                              Наздраве
                              Не, свате! Вземам го изпечено на зърна или мляно - зависи какво ми е на кеф за пия. Инстантното кафе, което ти пиеш, както и това което е с ниско съдържание на кофеин са претърпели химическа обработка. А има ли химия .... по-добре - не.

П.П. Съжалявам, че затрих машината за печене на кафе и месинговата мелничка на баба ми. Спомените за аромата на кафето на баба още ме преследват
                              Мечо

Коментар

• [QUOTE=majnata;n3171644]

Той дедо ти ено време се каве смучеше...[/QUOT]

Моят дядо всеки ден е пиел кафе - в къщи и в градските кафенета. Черно кафе с каймак от леблебия и подсладител бяло сладко, сложено в лъжичка в чаша с вода. Предполагам, че и дядо му е правел така.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X