IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тракащ,тоз Манчо го не знам.

Моето къще е на острица 2
    Имам го от 8 години,и го ползвам само на лято.

П.С.Моля не ги показвайте тез шоколади,че съм на диета,и леко изнервен..

Да не кажа,че направо съм си гладен
    Last edited by hemilio; 20.02.2017, 22:15.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мезе за коняка
      [ATTACH=CONFIG]n3171777[/ATTACH]

Черпя та за хубавата приказка у дето я "рече" у другата тема
      само с това ли ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Наздраве!
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Уффф, пък и претенциозна......
          Мен пък ме сгрява.....Не че жената трябва да научава, де....
          Щот ще ми метне бутилката коняк след време, да се оправям някак си....

Наздраве !
          Мезе за коняка
          Click image for larger version

Name:	image.php?im=20110606011506-SJHLRRNNH.jpg
Views:	1
Size:	43.0 КБ
ID:	3171777

Черпя та за хубавата приказка у дето я "рече" у другата тема
          Мечо

Коментар

Благодаря, но имам четири вида салати, а малко мерак за копане. При мен и вчерашният сняг се стопи. Ти вероятно си на северен склон. Утре откривам сезона на копането с не повече от час усилие. Трябва се пазим в таз крехка възраст на подновени мераци. Наздраве за здравето!
            Малиййй, къв съм Саше....
            Сега се сетих, че спрях да събирам семе...Оставям го където е паднало и после само разреждам и пресявам.......

Направо се изнервих от себе си...

Коментар

Четвъртък и петък съм на вилата...Ще доработвам събота и неделя....
              Имах по половин кофа семена от салата и айсберг....Раздавах на колегите ..
              Преди 10 дни бях на вилата и не намерих къде съм си скрил торбичките със семето....
              Ако ги открия, ще ти пратя ......
              Не махай листата от дърветата а само ги отдалечи на 50 санта от дървото , да задържат влагата...( ако искаш ..)

пп Кви листа и къв компост в 15 см сняг бре...?

Наздраве за ледените мъже !
              Благодаря, но имам четири вида салати, а малко мерак за копане. При мен и вчерашният сняг се стопи. Ти вероятно си на северен склон. Утре откривам сезона на копането с не повече от час усилие. Трябва се пазим в таз крехка възраст на подновени мераци. Наздраве за здравето!
              Last edited by Trakatrak'; 20.02.2017, 21:00.

Коментар

Чиче, зимата свърши. Време нарамваш бела и да окопаш шопската салата. Днес разхвърлях компост и събирах листата за защита насажденията, но утре-другиден мисла да сада зелената салата. Не че ми се получава читава.
                Четвъртък и петък съм на вилата...Ще доработвам събота и неделя....
                Имах по половин кофа семена от салата и айсберг....Раздавах на колегите ..
                Преди 10 дни бях на вилата и не намерих къде съм си скрил торбичките със семето....
                Ако ги открия, ще ти пратя ......
                Не махай листата от дърветата а само ги отдалечи на 50 санта от дървото , да задържат влагата...( ако искаш ..)

пп Кви листа и къв компост в 15 см сняг бре...?

Наздраве за ледените мъже !

Коментар

Наздраве !
                  Чиче, зимата свърши. Време нарамваш бела и да окопаш шопската салата. Днес разхвърлях компост и събирах листата за защита насажденията, но утре-другиден мисла да сада зелената салата. Не че ми се получава читава.

Коментар

• Туканка се заформя приказката за щъркела и лисицата......
                    Единият не пие вино а съседката водка, но усилено се чепят....

Наздраве с каквото имате !

Коментар

Затова ща ми поръчваш голям ром /питие/ или коняк. Инак - Кръчмата ще осиротее откъм фикус.
                      Наздраве, с чаша червено вино и телешка пастърма!

П.П. Опалянка ..., забрайх за язвата и подаграта
                      Наздраве!

Коментар

Благодаря, ама парфюм си имам.
                        Пък по-едрата част от домочадието в командировка. Друга ще трябва да се погрижи за сгряването му. Обаче аз не трябва да научавам, де.
                        Наздраве!

Наздраве !

Коментар

Е, аз затова!
                          Затова ща ми поръчваш голям ром /питие/ или коняк. Инак - Кръчмата ще осиротее откъм фикус.
                          Наздраве, с чаша червено вино и телешка пастърма!

П.П. Опалянка ..., забрайх за язвата и подаграта
                          Мечо

Коментар

Казала съм и написала съм, че водка не пия. Какво току ми я пробутваш.!? Затова - у фикуса.
                            Наздраве!
                            Е, аз затова!

Коментар

Благодаря, ама парфюм си имам.
                              Пък по-едрата част от домочадието в командировка. Друга ще трябва да се погрижи за сгряването му. Обаче аз не трябва да научавам, де.
                              Наздраве!
                              Ами, ако научиш, кво става. Изчакай малко си сложа каската преди си почнала фърляш бутилки.

Коментар

Безсавистна жина! Ползва водката за хербицид. По-добре за инсектицид да я препращаш към щракащото... с пръсти. Глей там нещо Белуга да е, да фаща по-незабележимо. Бъди хуманистка.
                                Казала съм и написала съм, че водка не пия. Какво току ми я пробутваш.!? Затова - у фикуса.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X