If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Смятам да го решим тоз въпроз изкардинално. Давай указания адрес и да идвам, ром /питие/ и сладко няма да нося, щот за тях няма ти стигнат силите.
Наздраве!
Писах изрично момета. Щерка нямаш - любима тема за разговор с майките им. Ти за кво ще си, освен да подпомагаш копането, ама много те мързи. Намираш някоя хубава племенница и провождаш рома по нея.
Смятам да го решим тоз въпроз изкардинално. Давай указания адрес и да идвам, ром /питие/ и сладко няма да нося, щот за тях няма ти стигнат силите.
Наздраве!
Ами сегааа....
ДЪРТанян, що ти трябваше да дърпаш котката за опашката ..?
Как(в)о! Цяла седмица набивам сладко от дренки, преди това окръглящите те мед с тахан (пектина го глътам отделно) и никво бело сладко не съм виждал, ял и облизвал. Ний сме софиянци страдалци, таквиз хубавини до нас не стигат. Едва влезал във форума и почнаха долните клевети, че софиянчето им изяло сладкото, изпило ромчето и овъртяло мометата. Щом толкова ви се иска да страдате, пратете ги тези горните в столицата на указан адрес и ще се помъчим върху тях. Ама, така без нищо, това си е чист комплот по време на пости към тогоз, де е незадължен да пости.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Разбрах, че тук имало гладни... Бива ли така? Пред тая хубава паеля, дали бихте стояли безучастни? За най-гладните: пилешките бутчета и крилцата са отдолу: нали знаете, че те влизат първи в компилацията, която постепенно се "надгражда" с нови и нови съставки, докато накрая се свали от огъня ииииии........... Нататък е ясно! Да ви е сладко и наздраве!
Това пае-лята за пае-чета е предназначена. Благодара, благодара!
Свърши бялото сладко. Trakatrak' го изяде, че в таз крехка възраст на подновени мераци трябва компенсира загубите на енергия
Наздраве!
Как(в)о! Цяла седмица набивам сладко от дренки, преди това окръглящите те мед с тахан (пектина го глътам отделно) и никво бело сладко не съм виждал, ял и облизвал. Ний сме софиянци страдалци, таквиз хубавини до нас не стигат. Едва влезал във форума и почнаха долните клевети, че софиянчето им изяло сладкото, изпило ромчето и овъртяло мометата. Щом толкова ви се иска да страдате, пратете ги тези горните в столицата на указан адрес и ще се помъчим върху тях. Ама, така без нищо, това си е чист комплот по време на пости към тогоз, де е незадължен да пости.
Разбрах, че тук имало гладни... Бива ли така? Пред тая хубава паеля, дали бихте стояли безучастни? За най-гладните: пилешките бутчета и крилцата са отдолу: нали знаете, че те влизат първи в компилацията, която постепенно се "надгражда" с нови и нови съставки, докато накрая се свали от огъня ииииии........... Нататък е ясно! Да ви е сладко и наздраве!
A за салатата да река - прати ми тъста пресни, безнитратни марулки и кромидче от Сандански, аз си бях донесъл зехтин (ама Талианския няма нищо общо с онази помия, дето се продава у нас, па и у Малякия, дето горчи, та се не трае), риба тон, печени солени маслини (много интересни, не бях ял такива), балсамико от нар и добавка малко твърдо сирене, дето не му запомних името, сушени Талиански домати и малко кукурузче за разкош и снощи даже и сестра ми не успя да ме ядоса серизоно с глупостите си.
Та наздраве за международните комбинации - рИкията си е нашенска - Сливовица, троен припек от Троян - класика в домашните истории
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар