IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Филмът е Командир и господар. Героят, изпълняван от Ръсел Кроу вдига наздравица:
    - Да пием за нашите съпруги и нашите любими и да се пожелаем те никога да не се срещнат!

П.П. Кръчмата е храм за отмора и споделяне на житейски принципи, чрез използване на словесна изящност. В това отбрано общество дамите са изтънчени, мъжете са джентълмени, което предполага въздържаност при коментиране на действия , свързани с "тънката част".
    Наздраве!
    Ааааа, каке, чак за джентълмен ми високо да скокна. Аз отдоле си коментирам умерено само под сурдинката на карабината.

Коментар

Филмът е Командир и господар. Героят, изпълняван от Ръсел Кроу вдига наздравица:
      - Да пием за нашите съпруги и нашите любими и да се пожелаем те никога да не се срещнат!

П.П. Кръчмата е храм за отмора и споделяне на житейски принципи, чрез използване на словесна изящност. В това отбрано общество дамите са изтънчени, мъжете са джентълмени, което предполага въздържаност при коментиране на действия , свързани с "тънката част".
      Наздраве!
      Там е истината ...у "тънката" част...каквото и да си приказва отбраното общество , у главата е само едно , как да се възползвам безнаказано и по възможност безплатно от ближната / ближния...

Коментар

• Мамун,не си го слагай,Гледай по-от високо ако ти е възможно.

Кака,много хубаво го рекна,и аз тъй мислъ.
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Сипете!!!!
          Някога като се гътна, на надгробната ми плоча ще пише "УмрЕл при изпълнение на служебните си задължения"

Много мъкаааааа!
          Много простотия, много нагли лешояди!!!!

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
            Аве кръчма , като гледам как от виртуалното пиене никой си нема проблеми у къщи , викам да отворя ена тема за виртуалното...хм ,.. е..не , па секи мараклия да се похвали както какво пие , тъй и какво чу.а в момента...

Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Въх, недей, аз за бардак предлагах да отворим тема, но по-метафорична. Наздраве!
              Метафорично,не метафорично,пусни една капка масло по врата, пък ще видиш къде ще стигне

Коментар

• А,сакън,тука сме само ценители...
                Таквиз грозни думи като ч.кане не са за наще изискани личности.
                +туй много често туй дето го споменаваш пречи на пиинето,тъй,че го игнорираме, еле по големите клиенти на кръчмата

Ма не си признават

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                  Аве кръчма , като гледам как от виртуалното пиене никой си нема проблеми у къщи , викам да отворя ена тема за виртуалното...хм ,.. е..не , па секи мараклия да се похвали както какво пие , тъй и какво чу.а в момента...
                  Въх, недей, аз за бардак предлагах да отворим тема, но по-метафорична. Наздраве!

Коментар

• Аве кръчма , като гледам как от виртуалното пиене никой си нема проблеми у къщи , викам да отворя ена тема за виртуалното...хм ,.. е..не , па секи мараклия да се похвали както какво пие , тъй и какво чу.а в момента...

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      Абе много са ви лъскави питиетата.
                      Може ли за мен една разкъсана облачност(ментата и мастиката по отделно)
                      Още един с претенции. Надигай мастиха и кихай!
                      https://www.actualno.com/curious/dar...news_6989.html

Коментар

• Абе много са ви лъскави питиетата.
                        Може ли за мен една разкъсана облачност(ментата и мастиката по отделно)

Коментар

Без претенции, ако обичаш! Или те тресе страх!?
                          Наздраве!
                          Претенцията прави компетенцията. А при тая публичност гледам съм по-омъглен. Наздраве за бялото сладко кое докарва сладки сънища.
                          Last edited by Trakatrak'; 21.02.2017, 18:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Писах изрично момета. Щерка нямаш - любима тема за разговор с майките им. Ти за кво ще си, освен да подпомагаш копането, ама много те мързи. Намираш някоя хубава племенница и провождаш рома по нея.
                            Без претенции, ако обичаш! Или те тресе страх!?
                            Наздраве!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3172091[/ATTACH]

Не си пуснал музика, та не знам на каква струна е душата ти, ма викам да пием по един коняк!
                              Наздраве!
                              Наздраве ..... ше пусна нещо тъжно .....
                              https://www.youtube.com/watch?v=ZYm50Sdf1Dc
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ами сегааа....

ДЪРТанян, що ти трябваше да дърпаш котката за опашката ..?

Сега трябва да го играем "помогни на приятел..."

Наздраве !
                                Ти къде се буташ? Жена ти едва те завлича до леглото след 1х30, пък тръгнал се прави на помагач. И ако не помогнеш, кой ште спасява от справедливия тянкин гняв. Ще трябва й връщам половина от рома, де ще ми проводи, да я успокоя.

Коментар

Working...
                                X