IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Преци,забелезал съм че младите майки купуват много "Макс и Мориц"(изданието е силно съкратено само до двамата пакостници) което уж е добре,но имайки предвид,че и двамата герои са с произход страната-победител на последната евровизия нещата придобиват друг нюанс! Но няма избор - "Патиланско царство" е табу, "Том Сойер и Хък Фин" ,"Гъбарко" и много други....не се издават поради Кризата в Духовността след 1989 г.
    Когато си прав, прав си! Това "Гъбарко" само не го знам какво е? Не съм го чел. А кой спечели последната Евровизия, че вече им изпуснах края след Вурст-а? А какви песни имаше едно време, какви изпълнителки - т'ва Русланчето, ако да не го кльопате една част от народонаселението, беше уникална, ама направо уникална! А сега...
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Преци,забелезал съм че младите майки купуват много "Макс и Мориц"(изданието е силно съкратено само до двамата пакостници) което уж е добре,но имайки предвид,че и двамата герои са с произход страната-победител на последната евровизия нещата придобиват друг нюанс! Но няма избор - "Патиланско царство" е табу, "Том Сойер и Хък Фин" ,"Гъбарко" и много други....не се издават поради Кризата в Духовността след 1989 г.
      То и "Вурста" от Австрия в предишни години не беше по-добра алтернатива в евровизията. Опипват почвата. Пък и знаеш, че рибата се разваля откъм главата. Имаше и книги описано как франсетата са превзели бастилията, но после какво са направили? (измислили са гилотината) За да е по-сигурно, че няма да се стигне до там, вижте по-доле какво ни се приготвя прясно-прясно, още недоснесено
      Кръчма погледнете за какво става дума - https://blog.wikimedia.bg/2018/05/06...free-internet/
      Забравих да кажа наздраве!
      Last edited by precakanoto; 26.07.2018, 20:13.
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Сипете .....
        Бен, вчера Мамун почерпи всички и остави несметни количества в склада, погледни и си избери, на сърце
        Наздраве
        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Сипете .....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Преци,забелезал съм че младите майки купуват много "Макс и Мориц"(изданието е силно съкратено само до двамата пакостници) което уж е добре,но имайки предвид,че и двамата герои са с произход страната-победител на последната евровизия нещата придобиват друг нюанс! Но няма избор - "Патиланско царство" е табу, "Том Сойер и Хък Фин" ,"Гъбарко" и много други....не се издават поради Кризата в Духовността след 1989 г.
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Не е по темата,но за съжаление "Мечо Пух" е извратена детска книга пълна с цитати на Ленин,която по-прозаични причини доби популярност в БГ веднага след 1989.....

Неднократно съм споменавал за оригинала на популярния мечо-пухов цитат:

Спестявам номера на Архива от източника защото нищо няма да се промени!
              Генерале възможно е, а и други "децки" май има подобни... някак си инстинктивно ги минавах или без прочитане или "random walk" (за да свия шанса да цъфне някоя забележка в бележника) Та нямам право да взема някакво по-сериозно мнение поради "белите петна" между страниците
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Какяи ти жабоци? И двамата требва са хубавци родопчани. Аз все те уреждам, за теб мисла се подредиш, че инак те мързи, ала ти все принца чекаш. Ми, не мога навсекъде да огреа. Наздраве за големите уста, изпъкналите очи и подскачането на задни крака!
                Аз принцът съм го дочакала, та затуй ми е притеснението - ни щъ други от тази порода
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Готин, ама все искаше да ме шамари, но си пиехме заедно бозата
                  Верно ли !? Че защо ? Направо се учудих, видя ми се свободолюбив човек поне което четох И някак си се отнасяше с разбиране към правата на околните. Но може да съм случил на рядък пасаж от написаното
                  Last edited by precakanoto; 26.07.2018, 20:23.
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Готин беше Мечото. Дали се е закотвил вече на брега или пак е скъсал синжиря из широките морски простори?
                    Пак се качва от време на време по корабите. Миналата година от някви Африки, Америки или Азии ми беше писал в скайп. Но аз прецаках нещо тази комуникация и скоро не сме се "чували". В момента е на брега и спами яко, само че в друг форум
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

"Колкото повече, ..толкова повече"
                      Не е по темата,но за съжаление "Мечо Пух" е извратена детска книга пълна с цитати на Ленин,която по-прозаични причини доби популярност в БГ веднага след 1989.....

Неднократно съм споменавал за оригинала на популярния мечо-пухов цитат:

Товарищу Молотову
                      Для членов Политбюро
                      Строго секретно

Ленин

Чем большее число представителей реакционной буржуазии и реакционного духовенства удастся нам по этому поводу расстрелять, тем лучше.
                      Спестявам номера на Архива от източника защото нищо няма да се промени!
                      Last edited by SPART; 26.07.2018, 19:28. Причина: Товарищ Молотов
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Готин беше Мечото. Дали се е закотвил вече на брега или пак е скъсал синжиря из широките морски простори?
                        Готин, ама все искаше да ме шамари, но си пиехме заедно бозата

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Заповядай, хубаво ще се начетем...
                          Благодаря !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ахъ, и преди да тръгне на плаване, късаше синджиря и вдигаше революции.
                            Наздраве!
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ако не са жабоци, пак ли да ги целивам?
                              Наздраве!
                              Какяи ти жабоци? И двамата требва са хубавци родопчани. Аз все те уреждам, за теб мисла се подредиш, че инак те мързи, ала ти все принца чекаш. Ми, не мога навсекъде да огреа. Наздраве за големите уста, изпъкналите очи и подскачането на задни крака!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ще се присъединя , ако нямаш против Наздраве!
                                Заповядай, хубаво ще се начетем...

Коментар

Working...
                                X