Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеПреци,забелезал съм че младите майки купуват много "Макс и Мориц"(изданието е силно съкратено само до двамата пакостници) което уж е добре,но имайки предвид,че и двамата герои са с произход страната-победител на последната евровизия нещата придобиват друг нюанс! Но няма избор - "Патиланско царство" е табу, "Том Сойер и Хък Фин" ,"Гъбарко" и много други....не се издават поради Кризата в Духовността след 1989 г.
Кръчма погледнете за какво става дума - https://blog.wikimedia.bg/2018/05/06...free-internet/
Забравих да кажа наздраве!Last edited by precakanoto; 26.07.2018, 20:13.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете .....
Наздраве
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Преци,забелезал съм че младите майки купуват много "Макс и Мориц"(изданието е силно съкратено само до двамата пакостници) което уж е добре,но имайки предвид,че и двамата герои са с произход страната-победител на последната евровизия нещата придобиват друг нюанс! Но няма избор - "Патиланско царство" е табу, "Том Сойер и Хък Фин" ,"Гъбарко" и много други....не се издават поради Кризата в Духовността след 1989 г.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Не е по темата,но за съжаление "Мечо Пух" е извратена детска книга пълна с цитати на Ленин,която по-прозаични причини доби популярност в БГ веднага след 1989.....
Неднократно съм споменавал за оригинала на популярния мечо-пухов цитат:
Спестявам номера на Архива от източника защото нищо няма да се промени!
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Какяи ти жабоци? И двамата требва са хубавци родопчани. Аз все те уреждам, за теб мисла се подредиш, че инак те мързи, ала ти все принца чекаш. Ми, не мога навсекъде да огреа. Наздраве за големите уста, изпъкналите очи и подскачането на задни крака!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Готин, ама все искаше да ме шамари, но си пиехме заедно бозатаLast edited by precakanoto; 26.07.2018, 20:23.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Готин беше Мечото. Дали се е закотвил вече на брега или пак е скъсал синжиря из широките морски простори?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение"Колкото повече, ..толкова повече"
Неднократно съм споменавал за оригинала на популярния мечо-пухов цитат:
Товарищу Молотову
Для членов Политбюро
Строго секретно
Ленин
Чем большее число представителей реакционной буржуазии и реакционного духовенства удастся нам по этому поводу расстрелять, тем лучше.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Готин беше Мечото. Дали се е закотвил вече на брега или пак е скъсал синжиря из широките морски простори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ахъ, и преди да тръгне на плаване, късаше синджиря и вдигаше революции.
Наздраве!Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ако не са жабоци, пак ли да ги целивам?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ще се присъединя , ако нямаш против Наздраве!
Коментар
Коментар