Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не е от комплекси...
От престараване е....Лука трябва да е наряззаан на 2мм, домата трябва да е на равни кубчета, краставицата на 3мм и т.н.
Режете като за големи хора бре....! Тва да не е за детска градина...? Туканка се яде и пие на ангро !
Натискай 5 мин отрязаното ( можеш парченцето мръвка да го вземеш от масата и залепиш за пръстчето) и след това яко връзване и антибиотик, че я луда крава, я птичи грип може да дойде от ножа....
Горката....
Да сте здрави и цяли !
Спрях с опитите да удължавам линията на ума на дланта, режейки я , сега съм на вариант - премахване на излишни пръсти
Всичко си седи по местата, дори ножа едвам извадих от костта. Седеше като доста артистично бижу Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЯвно на подсъзнателно ниво смятам, че ръцете ми не изглеждат добре и постоянно имат нужда от премоделиране
Пак се заклах . Качествено
От престараване е....Лука трябва да е наряззаан на 2мм, домата трябва да е на равни кубчета, краставицата на 3мм и т.н.
Режете като за големи хора бре....! Тва да не е за детска градина...? Туканка се яде и пие на ангро !
Натискай 5 мин отрязаното ( можеш парченцето мръвка да го вземеш от масата и залепиш за пръстчето) и след това яко връзване и антибиотик, че я луда крава, я птичи грип може да дойде от ножа....
Горката....
Да сте здрави и цяли !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЯвно на подсъзнателно ниво смятам, че ръцете ми не изглеждат добре и постоянно имат нужда от премоделиране
Пак се заклах . КачественоНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Напиването ще е велико. Пътеписът най-вероятно ще излезе в края на другата седмица.
Наздраве!
П.П. Драснах ти нещо на ЛС
П.С. Отговорих, права сиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Благодаря, да ти се връща!
От снощи ме е тръшнала една хармония, един унисон ...
Звъни, значи телефона, но с такъв един по-особен звън. Мелодичен, искрящ, сребърен, като родопски чан. Викам си, какви ли терзания са го налегнали по това време единия от двамата ми най-добре приятели!?
Вдигам, а той директно ме пита в петък или в събота ще с приземим у Родопа планина. Къде рече Грую преди време, направо ме халоса с правата лопата. Ама това не ми попречи да съм учтива и да проявя любопитство, що точно през тоя уикенд ще трябва да тръшна полвин България, пътувайки!? ...
Наздраве!
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро, Кръчма! Снощи неестествена тишина - не мога да заспя, сега все едно всички сдържани звуци се изливат в някаква какафония - събудиха ме. Иска кафе! Моля! Двойно! Докато чакам, ще ям сладолед и Наивник, ако не е събрал сергията, да сипе нещо силно , да не киселея ..
Усмихнат и хармоничен ден на целокупната Кръчма!
Добро утро, Има и от силното.
И двойното. Хубав и хармоничен ден, леля!
(уж сега е по-спокойно из големите села, но като са и големи, имат озвучаване)Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Иииии супееееееер, чакаме пак пътеписи в 2 или повече части Наздраве!
Наздраве!
П.П. Драснах ти нещо на ЛСПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Звъни, значи телефона, но с такъв един по-особен звън. Мелодичен, искрящ, сребърен, като родопски чан. Викам си, какви ли терзания са го налегнали по това време единия от двамата ми най-добре приятели!?
Вдигам, а той директно ме пита в петък или в събота ще с приземим у Родопа планина. Къде рече Грую преди време, направо ме халоса с правата лопата. Ама това не ми попречи да съм учтива и да проявя любопитство, що точно през тоя уикенд ще трябва да тръшна полвин България, пътувайки!?
Е, как що!? Мчъ, нали най-големият от наследниците му /той щастлив татко на три деца/ сватба щял да прави. Бил ни споменал на абитуриентския бал на най-малкия, но под въздействието на алкохола бил объркал месеците - вместо юли, казал, че мероприятието е насрочено за края на август. Обаче в изпратената преди две седмици покана се бил коригирал и бил упоменал точната дата. Тъй, де ..., ама пощенският гълъб или са го гръмнали докато е пътувал към хабитата или се е заиграл нейде с някоя гълъбица, т.е. аз покана не съм получила.
И така - цирка ще е пълен. За два дни ще трябва една камара работи да свърша и на всичкото отгоре фризьорката и маникюристката ми са на море. Много обичам да решавам възникналите проблеми в движение, нивото на адреналина ми започва да гони гранични стойности.
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Вдигам, а той директно ме пита в петък или в събота ще с приземим у Родопа планина. Къде рече Грую преди време, направо ме халоса с правата лопата. Ама това не ми попречи да съм учтива и да проявя любопитство, що точно през тоя уикенд ще трябва да тръшна полвин България, пътувайки!?
Е, как що!? Мчъ, нали най-големият от наследниците му /той щастлив татко на три деца/ сватба щял да прави. Бил ни споменал на абитуриентския бал на най-малкия, но под въздействието на алкохола бил объркал месеците - вместо юли, казал, че мероприятието е насрочено за края на август. Обаче в изпратената преди две седмици покана се бил коригирал и бил упоменал точната дата. Тъй, де ..., ама пощенският гълъб или са го гръмнали докато е пътувал към хабитата или се е заиграл нейде с някоя гълъбица, т.е. аз покана не съм получила.
И така - цирка ще е пълен. За два дни ще трябва една камара работи да свърша и на всичкото отгоре фризьорката и маникюристката ми са на море. Много обичам да решавам възникналите проблеми в движение, нивото на адреналина ми започва да гони гранични стойности.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро, Кръчма! Снощи неестествена тишина - не мога да заспя, сега все едно всички сдържани звуци се изливат в някаква какафония - събудиха ме. Иска кафе! Моля! Двойно! Докато чакам, ще ям сладолед и Наивник, ако не е събрал сергията, да сипе нещо силно , да не киселея ..
Наздраве!Last edited by tnm; 26.07.2018, 11:56.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро, Кръчма! Снощи неестествена тишина - не мога да заспя, сега все едно всички сдържани звуци се изливат в някаква какафония - събудиха ме. Иска кафе! Моля! Двойно! Докато чакам, ще ям сладолед и Наивник, ако не е събрал сергията, да сипе нещо силно , да не киселея ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБлагодарско за пожеланията!
Гледам обаче, почти нищо не сте пили.....
Нищо, ще прибера пиячката за 50-тия догодина
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБлагодарско за пожеланията!
Гледам обаче, почти нищо не сте пили.....
Нищо, ще прибера пиячката за 50-тия догодина
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар