If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е по темата,но за съжаление "Мечо Пух" е извратена детска книга пълна с цитати на Ленин,която по-прозаични причини доби популярност в БГ веднага след 1989.....
Неднократно съм споменавал за оригинала на популярния мечо-пухов цитат:
Спестявам номера на Архива от източника защото нищо няма да се промени!
Генерале възможно е, а и други "децки" май има подобни... някак си инстинктивно ги минавах или без прочитане или "random walk" (за да свия шанса да цъфне някоя забележка в бележника) Та нямам право да взема някакво по-сериозно мнение поради "белите петна" между страниците
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Какяи ти жабоци? И двамата требва са хубавци родопчани. Аз все те уреждам, за теб мисла се подредиш, че инак те мързи, ала ти все принца чекаш. Ми, не мога навсекъде да огреа. Наздраве за големите уста, изпъкналите очи и подскачането на задни крака!
Аз принцът съм го дочакала, та затуй ми е притеснението - ни щъ други от тази порода
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Готин, ама все искаше да ме шамари, но си пиехме заедно бозата
Верно ли !? Че защо ? Направо се учудих, видя ми се свободолюбив човек поне което четох И някак си се отнасяше с разбиране към правата на околните. Но може да съм случил на рядък пасаж от написаното
Готин беше Мечото. Дали се е закотвил вече на брега или пак е скъсал синжиря из широките морски простори?
Пак се качва от време на време по корабите. Миналата година от някви Африки, Америки или Азии ми беше писал в скайп. Но аз прецаках нещо тази комуникация и скоро не сме се "чували". В момента е на брега и спами яко, само че в друг форум
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не е по темата,но за съжаление "Мечо Пух" е извратена детска книга пълна с цитати на Ленин,която по-прозаични причини доби популярност в БГ веднага след 1989.....
Неднократно съм споменавал за оригинала на популярния мечо-пухов цитат:
Товарищу Молотову
Для членов Политбюро
Строго секретно
Ленин
Чем большее число представителей реакционной буржуазии и реакционного духовенства удастся нам по этому поводу расстрелять, тем лучше.
Спестявам номера на Архива от източника защото нищо няма да се промени!
Last edited by SPART; 26.07.2018, 19:28.
Причина: Товарищ Молотов
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Какяи ти жабоци? И двамата требва са хубавци родопчани. Аз все те уреждам, за теб мисла се подредиш, че инак те мързи, ала ти все принца чекаш. Ми, не мога навсекъде да огреа. Наздраве за големите уста, изпъкналите очи и подскачането на задни крака!
Коментар