If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря, ама парфюм си имам.
Пък по-едрата част от домочадието в командировка. Друга ще трябва да се погрижи за сгряването му. Обаче аз не трябва да научавам, де.
Наздраве!
Ами, ако научиш, кво става. Изчакай малко си сложа каската преди си почнала фърляш бутилки.
Безсавистна жина! Ползва водката за хербицид. По-добре за инсектицид да я препращаш към щракащото... с пръсти. Глей там нещо Белуга да е, да фаща по-незабележимо. Бъди хуманистка.
Казала съм и написала съм, че водка не пия. Какво току ми я пробутваш.!? Затова - у фикуса.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Сега разбирам откъде идва приказката - да ти пи.ая във фикуса.....
Може би от недоволни от питието дами....
пп " Мразим " недоволните, но още по-"мразим" болните....
Жената в момента е 2 в 1 .....
Господ трябва здраве да дава на жените, за да могат да гледат мъжете си......
Наздраве ! За Тнм, 15 г "Плиска"....Да се сгрее, та да топли по-едрата част от семейството....
Благодаря, ама парфюм си имам.
Пък по-едрата част от домочадието в командировка. Друга ще трябва да се погрижи за сгряването му. Обаче аз не трябва да научавам, де.
Наздраве!
Мечо
Наздраве !
За Тнм, 15 г "Плиска"....Да се сгрее, та да топли по-едрата част от семейството....
Дай на жената един фикус под ръка да оздравее и да мирне.
Водката одма я сипам на фикуса. Той затова се е така оклюмал.
Наздраве!
Безсавистна жина! Ползва водката за хербицид. По-добре за инсектицид да я препращаш към щракащото... с пръсти. Глей там нещо Белуга да е, да фаща по-незабележимо. Бъди хуманистка.
Наздраве !
За Тнм, 15 г "Плиска"....Да се сгрее, та да топли по-едрата част от семейството....
Зная Кака,благодаря все пак,ама ако знаеш аз в каква химия съм наврян-инстантното кафе ми е като златно биле
Иначе мелничката на баба, и аз я помня,наистина аромата беше.....
Ех.....
Па уж сме млади още
Баба имаше три с различни размери. Най-малката за черен пипер, средната за пудра захар и най-голямата - за кафе. Така и не разбрах къде дадоха фира.
Наздраве!
Мечо
Не, свате! Вземам го изпечено на зърна или мляно - зависи какво ми е на кеф за пия. Инстантното кафе, което ти пиеш, както и това което е с ниско съдържание на кофеин са претърпели химическа обработка. А има ли химия .... по-добре - не.
П.П. Съжалявам, че затрих машината за печене на кафе и месинговата мелничка на баба ми. Спомените за аромата на кафето на баба още ме преследват
Зная Кака,благодаря все пак,ама ако знаеш аз в каква химия съм наврян-инстантното кафе ми е като златно биле
Иначе мелничката на баба, и аз я помня,наистина аромата беше.....
Ех.....
Па уж сме млади още
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Чашата ми - дебела стъклена или порцелан - винаги заредена в камерата. Един приятел ми беше подарил хладилна чаша с двойни стени и гел между тях, който са замразява в камерата, но след дълга употреба се спука. Сутрин почвам със студен чай и после цял ден студенко пия. Сътрапезниците и съгълтачи ми викат "леденото чудовище". Топлото само предизвиква възпаления. В краен случай шкембе чорба с ледена бира. Преди петнаесетина години келнерите ме гледаха като болен кога си поръчвах лед за бирата.
Е затуй ше тракаш...ми ти си се одървил от студ ве баце ...
Не искам да звуча капризен,но това с леда го пия лятото,сега е февруари
Чашата ми - дебела стъклена или порцелан - винаги заредена в камерата. Един приятел ми беше подарил хладилна чаша с двойни стени и гел между тях, който са замразява в камерата, но след дълга употреба се спука. Сутрин почвам със студен чай и после цял ден студенко пия. Сътрапезниците и съгълтачи ми викат "леденото чудовище". Топлото само предизвиква възпаления. В краен случай шкембе чорба с ледена бира. Преди петнаесетина години келнерите ме гледаха като болен кога си поръчвах лед за бирата.
Коментар