If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, точно, имах предвид товарът ако е с нестандартна форма ,може практично да се сведе до стандартна (равномерно или неравномерно разпредлена)
И това - да - в моя случай много много полезни )))
Добро утро !
Кви са тез "съчинения по картинка" по малките часове.....? Нормалните хора, даже и след средна възраст, спяттт ...
Днес отидох на вилата...Отварям вратата на колата и ме връхлита студддд....Направо ме втриса...Оправям багажа и се появява съсед.
Като младежи англичани се заговаряме за времето ..."Как няма да не ти е студено, като сутринта беше 4 градуса" ми вика набора ( на 78г...)
Сложих зимна шапка и два ката ризи и се разходих по мястото... Като му легнах в 12 и в 16ч се измъкнах от леглото.....
пп Разправям го на жената, а тя ми вика - 100 км за едно спане....
Аз си тананикам - "едва най - щастливия ден, когато си далеч от мен......"
Да, точно, имах предвид товарът ако е с нестандартна форма ,може практично да се сведе до стандартна (равномерно или неравномерно разпредлена)
И това - да - в моя случай много много полезни )))
хммм, на тоя татко - Чичо Щъркел май много добра дъщеря му е донесъл...
ама - един друг /лош/ чичко пък твърди, че няма понятия като "нестандартна форма" на товара, защото няма две еднакви натоварвания - както по големина, така и по посока на действие на създаваните от товара сили, нито пък по направление..., възможностите клонят към безкрайност, затова са и коефициентите на сигурност, с които преоразмеряваме конструкциите и елементите, които ги съставят в пространствената схема, както и подбираме подходящите сечения в зависимост от натоварването..., ама...
...за тия неща вече говорих, а не ми се влиза в дълбочина на понятия от техническата механика и от съпромата.
Може да има много добра дъщеря /таткото/, ама е и много вироглава /от типа "малка латернИЧКА/... ))..., така де - влюбила се в някакви "нестандартни форми" и все за тях "меле", а с тях механика не се обяснява...
Нестандартните форми - като понятие - се дефинират в едни други области, касаещи междуполовите отношения, но това е тема, по която тати още не се е сетил, че вече трябва да пооткрехне поотрасналата си /предполагам/ - добра дъщеричка... ))
Поздрави! /и на тати - от друг един тати!/ ... и лека нощ, че вече е време и другият тати да си ляга... ))
Коментар