IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Oтдавна съм ги чел и съответно позабравил, а някога бяха задължителни за всяка библиотека на парвенюта с претенции И в нашата ги имаше, иначе бяха добри романи, както и повечето неща, излезли през периода, ако махнеш политическата окраска. Навън пак заваля, та не мога да ида да си купя някаква мръвка, че уж намалявам яденето, ама оно организъма си сака неговото, а поне това мога да му дам. Наздраве!
    Родата от край време е събира книги. Моите родите продължиха традицията. А аз много мразех съботите и неделите, когато стъклените вратички на шкафовете се отваряха и всичките книги се забърсваха от прахоляка.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Конструкцията ми здрава, макар да я заварих разлюляна. Преди това с тиклите много тежеше, Сега, дори с цигли, не е толкоз натоварено. Като влизат гости в яхъра боязливо оглеждат разперчените носещи греди, но аз съм укрепил допълнително и след първата чашка спокойно се отдават на веселба. Още повече ги успокоява зидът от двете страни, от запад вкопан и подпрян о земята. А теб горе на проход всеки момент може ти издуха... калпака.
      Историк, къв калпак, бре!? Сокай нося. И найш кога ще ми го духне вятър!? Нивгаш, щото тежи къде две кила.
      Наздраве!

Мечо

Коментар

Ако не те е тръшнала демокрацията (дейва, таз болест, дейва), ено кайве от мен, другото може да го споделиш с приятели, че някои сега стават, като Леля

Мац пис пис

https://www.youtube.com/watch?v=vTxGp0EaWnM
        Last edited by Todor Sabev; 25.07.2018, 17:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Lelq, днес е станала рано и отдавна си свърши и работата , ама като кълвеш сипи нещо и за мен .
          Предпочитам Капитан
          Lelq, готово
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ако не те е тръшнала демокрацията (дейва, таз болест, дейва), ено кайве от мен, другото може да го споделиш с приятели, че някои сега стават, като Леля
            Lelq, днес е станала рано и отдавна си свърши и работата , ама като кълвеш сипи нещо и за мен .
            Предпочитам Капитан

Коментар

Груец, това кафе ще ме накара да оставя рома за после.....
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Дайте сичкото ром от Кръчмата, че дъжда ме удави.... Най-мразим кога вали а аз съм навън.....ама когато съм на топло дъжда ме кефи.... Та сипете, Стария Бен черпи...
                P.S. Наистина трябваше да се запазят някой неща от лпюумизъмЪ, май вече многонот отнпшенията между хората. Иначе не съжалявам и аз. Това че не си изградихме "демокрацията" както трябва си е наша вина, да го е.а......
                Та сипете викам аз....
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Дайте сичкото ром от Кръчмата, че дъжда ме удави.... Най-мразим кога вали а аз съм навън.....ама когато съм на топло дъжда ме кефи.... Та сипете, Стария Бен черпи...
                  P.S. Наистина трябваше да се запазят някой неща от лпюумизъмЪ, май вече многонот отнпшенията между хората. Иначе не съжалявам и аз. Това че не си изградихме "демокрацията" както трябва си е наша вина, да го е.а......
                  Та сипете викам аз....
                  Life won't wait for you.

Коментар

Наздраве, Прецик! Кой е казал, че има носталгия у мен по соца? Няма такава, няма и как да има - все още ми става, затова Но не мога да отрека добрината и човечността на хората тогава - когато идехме някъде, селяните се надпреварваха да ни почерпят по нещо, щото ние, гражданите, "си нямаме" Още помня лафа - градско (чедо) се ненаяло, селско (чедо) невидяло (култура). Ех, времена, но не тъжа за тях, макар понякога да ми става тъпо, че затрихме някои работи, обаче колелото се върти напред, макар понякога да прави и празни обороти. Бал съм го, ще се пие явно, натам вървят нешата Наздраве!
                    Прав си, разбирам какво имаш да кажеш, то не са малко неща)) (пошегувах) Темата си е дълга. Хората имаха някак си по-естествена връзка с природата, помня че като деца бяхме по улиците, дворовете и градините,(както казваш). Сега от какво са задръстванията, в голяма част - водят деца на училище, виждаш че поти ги няма по улиците сами. А и възрастните се движат с едно наум, дали няма да дадат курбан в някой подлез... То демокрация, ама и слободията си е като вакханалия на безумието понякога (пу пу не е преппоръка) Има над какво да се помисли, за в бъдеще, какво губим и какво печелим.
                    Наздраве
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Наздраве, Прецик! Кой е казал, че има носталгия у мен по соца? Няма такава, няма и как да има - все още ми става, затова Но не мога да отрека добрината и човечността на хората тогава - когато идехме някъде, селяните се надпреварваха да ни почерпят по нещо, щото ние, гражданите, "си нямаме" Още помня лафа - градско (чедо) се ненаяло, селско (чедо) невидяло (култура). Ех, времена, но не тъжа за тях, макар понякога да ми става тъпо, че затрихме някои работи, обаче колелото се върти напред, макар понякога да прави и празни обороти. Бал съм го, ще се пие явно, натам вървят нешата Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Преци, тея спокойни сънища, които ги пожела снощи, ич не ми се случиха. Дебелото псе цяла нощ отваря и затваря плъзгащата врата на гардероба, щото голям страх го тресеше от мълниите.
                        Най-накрая изхвърлих добитъка в хола, че да може сутринта всички да го съжаляват, а на мен да ми разправят къф диктатор съм била.
                        Наздраве!
                        Усещат, имах едни познат с някаква мини-порода, ама много страхлива.(нещо пинчерско имаше или чихуа-хуа) На една нова година взе да се върти в кръг. Оказа се че получил инсулт. И от какво мислиш - от страхот гърмежите с пиратките. ((( И аз го мислех нашия вагабонтин, той уж е храбър, но пак си усеща екстремните явления )) май му имам вече и снимка ))
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

Кой къса домати бря? Фсичкото целокупен българин "къса" доматето в Лидъла и Кауфланда, то няма и как да е иначе, с толкова "богати" гражданя. Щото нашенец е богат, колкото и да мрънка, че не е - някога, по времето на соца, всеки гражданин си имаше вила и си садеше домати, а на 90% от гражданите родителите бяха от село, та гледаха мръвки, даваха мляко и яйца, че иначе гражданите умираха от глад. сега никой няма село (почти), пък и по селата е див мързел и никой не бачка, ама българинът пълни количките в Лидъла и Кауфланда и реве, че сега живеел зле, пък някога бил добре??? Парадокс някакъв, струва ми се. тип онзи виц - дейва тая демокрация, всичко ми отне - по времето на социализма имах ерекция, а сега и това нямам Наздраве!
                          Груец, като слънчогледи сме бре със или без демокрация, какви са тези носталгични мисли покрай таз демокрация!?(шегувам се))) Нали знаеш мъжете са по-към слънцето, а жените са по-към земята и луната Малко аsтрология)) За трудолюбието на 'ората от някога си прав, но то тогава немаше компютри, умни тел. и др. да им ангажират вниманието, всяко време с неговото си. А и капитала празно място не държи. Навлезе ли веднъж, "жмули" наред. - "пий и забрави" Темата е дълга. Обаче гледаме напред.))
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            [ATTACH=CONFIG]n3362350[/ATTACH]
                            Преци, тея спокойни сънища, които ги пожела снощи, ич не ми се случиха. Дебелото псе цяла нощ отваря и затваря плъзгащата врата на гардероба, щото голям страх го тресеше от мълниите.
                            Най-накрая изхвърлих добитъка в хола, че да може сутринта всички да го съжаляват, а на мен да ми разправят къф диктатор съм била.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Така де, хладината е приемлива, ама мислех да откъсна некой домат, да полежа на хамака, да се поразходим из Балкана и да не ме толкова обилно закусват комарите. Очаквам след 10 август да се пооправи.
                              Кой къса домати бря? Фсичкото целокупен българин "къса" доматето в Лидъла и Кауфланда, то няма и как да е иначе, с толкова "богати" гражданя. Щото нашенец е богат, колкото и да мрънка, че не е - някога, по времето на соца, всеки гражданин си имаше вила и си садеше домати, а на 90% от гражданите родителите бяха от село, та гледаха мръвки, даваха мляко и яйца, че иначе гражданите умираха от глад. сега никой няма село (почти), пък и по селата е див мързел и никой не бачка, ама българинът пълни количките в Лидъла и Кауфланда и реве, че сега живеел зле, пък някога бил добре??? Парадокс някакъв, струва ми се. тип онзи виц - дейва тая демокрация, всичко ми отне - по времето на социализма имах ерекция, а сега и това нямам Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

На теб конструкцията ти дава фира, за мойта безопасност си се загрижил. Колето застраховка живот ни е направил на всите уважители на високоградусните питиета. Не бери грижи за това.
                                Наздраве!
                                Конструкцията ми здрава, макар да я заварих разлюляна. Преди това с тиклите много тежеше, Сега, дори с цигли, не е толкоз натоварено. Като влизат гости в яхъра боязливо оглеждат разперчените носещи греди, но аз съм укрепил допълнително и след първата чашка спокойно се отдават на веселба. Още повече ги успокоява зидът от двете страни, от запад вкопан и подпрян о земята. А теб горе на проход всеки момент може ти издуха... калпака.

Коментар

Working...
                                X