Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе ядове, съкровище...... .
Да пийнеме по едно няколко пъти пък....
Наздраве!
Това, смятам, като за начало ще стигне.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе ядове, съкровище...... .
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Абсуртъ!!! Как щяло нещо да ти пречи, чак пък на пиенето!? Дори вятърът да ги отнесе, неумерената употреба на алкохол трябва да си продължава.
Наздраве!
П.П. Огледа вчера го правих по 7/8 панталон и бях с едни полукецове. Целият двор в къпина. Изящните ми прасци сега изподрани, та се чудих като кой ли да го отнесе за това събитие, де ме сполетя.
Още в тоз момент отивам да стъкна казаня, че като изпия една ракия и ми дойдат напреко нотите да изпея едно заклинание за порой над твойта колиба Стой и чакай фключване тея дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Като се върна на село ще ги питам що се надигат от долната страна. Сигурно нещо протестират срещу майстора, де ги редил. Би трябвало все пак съвсем инцидентно да капва тук-там, което не ми пречи на пиенето.
Наздраве!
П.П. Огледа вчера го правих по 7/8 панталон и бях с едни полукецове. Целият двор в къпина. Изящните ми прасци сега изподрани, та се чудих като кой ли да го отнесе за това събитие, де ме сполетя.
Още в тоз момент отивам да стъкна казаня, че като изпия една ракия и ми дойдат напреко нотите да изпея едно заклинание за порой над твойта колиба Стой и чакай фключване тея дни.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Съкровище, какво са те "накацали пак мухите"?
Наздраве!
Наздраве!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Тиклите изискват бая здрава носеща конструкция. Обаче много красиво изглеждат. Бях чела преди години, че правят няква имитация, но не съм виждала.
За гофрираните плоскости не знам, но за керемидите зависимостта е колкото е по-малък наклона, толкова повече трябва да се застъпи керемидата. За да не може насрешния вятър да вкарва дъждовната вода. Някви такивата спомени имам.
Наздраве!
Коментар
-
Къде 10-12 % ще да е, но в най-горната част намалява и там глупавата гофрирана плоскост се дъни и дори скъсява. С ламарина нямаше да е така, но едва сега ми показаха, че има такива метър на три. Ала и аз за малко съм си направил накриво сметката. Покривът на яхъра бе с тикли, но на третина продънен. Попа беше изгнил, както и част от носещите и свързващи греди. След като го разпокрих и почнах да го възстановявам, не успях да вдигна старата височина, пък и по-интимно като е ниско - 3 м. вместо 3.5 м. Ако имах достатъчно тикли, те и при този наклон щяха да пазят добре. Обаче не достигаха и ги използвах за облицовка, настилка и няколко пунтови маси. Та се стигна до протичане и ново покриване с керемиди. Наздраве за съобразителните ремонти!
За гофрираните плоскости не знам, но за керемидите зависимостта е колкото е по-малък наклона, толкова повече трябва да се застъпи керемидата. За да не може насрешния вятър да вкарва дъждовната вода. Някви такивата спомени имам.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Що не си казал!? Веднага ще ти го препратя якия дъжд.
Наздраве!
П.П. Фчера надвечер ходих да гледам един парцел - страхотна гледка към Ботев, Мазалат, Триглав, Св. Никола и Бузлуджа. Докът си бърборя с един комшия и забелезах, че фтичките млъкнаха. А после чувам странен шум зад гърба си. Обръщам се и на 50 метра от мен сива драперия от падащия порой. Много интересно явление - все едно гледах картина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
На 5- 6% наклон, най-добре сякаш работи ламарината.
На "строителному" 6% разбирай 6см височина на 1 м дължина. По-малък % - не бива, освен с хидроизолация, щото ако има "неравност" може да стане "гьолче" и после "капчук"-а ще отмерва времето на съхнене Но до довечера може се вясне некой стр. инженер и ще разясни в по-изящни подробности
Коментар
-
Не знам. Аз съм в едно по-мрачно, макар по-сухо място. А за да мине изпитанието на слабо наклонения покрив трябва да пере як дъжд и да се види къде връща. Серия от мои грешки, издънки на доставчици и неустойчивости на материали ми предизвиква тревоги при пиенето. Не знам защо не ги продават тези покриви нацело и да ги доставят с телепорт. В краен случай с въртолет.
Наздраве!
П.П. Фчера надвечер ходих да гледам един парцел - страхотна гледка към Ботев, Мазалат, Триглав, Св. Никола и Бузлуджа. Докът си бърборя с един комшия и забелезах, че фтичките млъкнаха. А после чувам странен шум зад гърба си. Обръщам се и на 50 метра от мен сива драперия от падащия порой. Много интересно явление - все едно гледах картина.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНаздраве, Кръчма ..... Мамка му и живот
.. И той ще свърши да го е.а......
Мечо
Коментар
-
Не знам. Аз съм в едно по-мрачно, макар по-сухо място. А за да мине изпитанието на слабо наклонения покрив трябва да пере як дъжд и да се види къде връща. Серия от мои грешки, издънки на доставчици и неустойчивости на материали ми предизвиква тревоги при пиенето. Не знам защо не ги продават тези покриви нацело и да ги доставят с телепорт. В краен случай с въртолет.
На "строителному" 6% разбирай 6см височина на 1 м дължина. По-малък % - не бива, освен с хидроизолация, щото ако има "неравност" може да стане "гьолче" и после "капчук"-а ще отмерва времето на съхнене Но до довечера може се вясне некой стр. инженер и ще разясни в по-изящни подробностиLast edited by precakanoto; 24.07.2018, 19:56.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Бог- дал, Бог - взел Днес дава вода, утре дава слънце! За да не мрънкаме после на слънцето
СолEй, солEй...
Kak e новия покрив ?
Коментар
Коментар