Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Толкоз голем шублер немам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Най-обичам да мразя. Въобще няма нужда да си записвам обектите на това ми чувство.
Наздраве!
П.П. Водя си записки сал кога мъжете у форума спорят и са извадили шублера, па си мерят някои дадености. Не се знай кога информацията ще ми послужи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Прилежна ученичка , ако не заспи.
Наздраве!
П.П. Само урокът да не е в ранни зори и учителят да е притежател на приятен басов тембър.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЧестно ти казвам, благодаря на бога, че не си ми жена - егати паметта имаш, нямаше да мога да те излъжа, а помня всичките си лъжи и мажа професионално, щото това ми е работатаЧестно, впечатли ме. Наздраве!
Наздраве!.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНе е злопаметна девойката, води си записки.... Въобще няма нужда да си записвам обектите на това ми чувство.
Наздраве!
П.П. Водя си записки сал кога мъжете у форума спорят и са извадили шублера, па си мерят някои дадености. Не се знай кога информацията ще ми послужиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКолкото е паметлива, дваж повече злопаметна.....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНе е злопаметна девойката, води си записки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНе е злопаметна девойката, води си записки...
пп Има и изключения, които само потвърждават правилото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКолкото е паметлива, дваж повече злопаметна.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И ти ли си снайперист, бре!? Досега само Грую беше намеквал как ще кара проекто- зетьовете си да бягат на зиг заг по двора, докато той ги гледа през оптиката на "Драгунов". Да се не начуди човек откъде се пръкнахте у Кръчмата таквиз специалисти по горските бекаси.
Наздраве!
П.П. Мушкатата тая година добре се чувстват, щото почти не ги приближавам. По-едрата 1/3-та свали от мен доверието и сам си ги гледа. Мъкаааа.
П.П.П. Начи си на около 1000 - 1500 метра от пещерата. Отивам да извадя карабината и да огледам периметъра. Лов с издебване ще има.Честно, впечатли ме. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Кака препоръча да си сложа оптиката, та да си поправя краснописа. Та сега я наблюдавам през бинокуляра на винтовка "Драгунов" и като спра да се смея ще натисна спусъка. Ама не мога се спра. В момента БАЕ на изсъхналото мушкато дано се поизправи. А то жално я гледа и си вика, не случих на стопанка. Само дебелото псе доволно, че вече само за него грижи ще се полагат. Ще го поливат с лейката дано порасне. Наздраве за домашните обьязаности, де ни правят на обьязани! Или обратното май беше, те ни изкарват от маймунджулука.. Да се не начуди човек откъде се пръкнахте у Кръчмата таквиз специалисти по горските бекаси.
Наздраве!
П.П. Мушкатата тая година добре се чувстват, щото почти не ги приближавам. По-едрата 1/3-та свали от мен доверието и сам си ги гледа. Мъкаааа.
П.П.П. Начи си на около 1000 - 1500 метра от пещерата. Отивам да извадя карабината и да огледам периметъра. Лов с издебване ще има.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар