Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
А, добре, не се усетих, ше прощаваш
При мен има една много особена черта - мога да променя мнението си по всеки въпрос, но само и единстевно ако бъда убеден от отсрещаната страна в правотата ѝ, което е доста трудно, с оглед информираността ми. Та в конкретния случай ще трябва много сериозно, за да бъда убеден, хем не съм някакво кухорого, ама пусто, като имам основополагащи принципи и виждания, държа на тях докрая - тъп и упорит
Наздраве!
. Нали и без това при теб имало цикличност през 12 години. Макар че новият цикъл си го започнал на 36 години, ще добавим още две години от мен, че да навлезеш в подходящата възраст.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Знам на колко си,бре!!! Нали затова написах 38 годишен.
Наздраве!
П.П. Отраснала съм с мъже, учила съм с мъже, живея с мъже и работя с мъже. Някой от тези господа от момчета се превърнаха в младежи и зрели мъже пред очите ми. Свидел съм на не една промяна на вкусове - от гаджета, до съпруги и любовници. Живи и здрави поне още 15 години.Ще ми бъде любопитно как е твоя окомер
При мен има една много особена черта - мога да променя мнението си по всеки въпрос, но само и единстевно ако бъда убеден от отсрещаната страна в правотата ѝ, което е доста трудно, с оглед информираността ми. Та в конкретния случай ще трябва много сериозно, за да бъда убеден, хем не съм някакво кухорого, ама пусто, като имам основополагащи принципи и виждания, държа на тях докрая - тъп и упорит
Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Сумнева ме да ми се променят нагласите и желанията, то нали затова се наричат желания, а не реалностА и 38 си е зряла възраст отвсякъде (аз съм на 39 дори, представяш ли си
), пък нагласите ми не са променени в последните 20-25 години, защо да се променят в следващите? Пък и друго да не е, поне на спомени мога да го докарам, някои от които са си сравнително скорошни. Наздраве за зрялата възраст - аз с по-възрастна от жена ми не съм бил и като ѝ го кажа, тя се обижда, а аз съвсем чистосърдечно ѝ признавам, че с някоя, която е под нейното ниво, никога не бих си и помислил да бъда. Ма женска логика - как беше, разбива мъжката психика. Наздраве!
Наздраве!
П.П. Отраснала съм с мъже, учила съм с мъже, живея с мъже и работя с мъже. Някой от тези господа от момчета се превърнаха в младежи и зрели мъже пред очите ми. Свидел съм на не една промяна на вкусове - от гаджета, до съпруги и любовници. Живи и здрави поне още 15 години.Ще ми бъде любопитно как е твоя окомерПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ако може да не се разчита на промененото ми зрение....Отблизо много не видя, но в далечината съм супер...
За разбирачите очите са важни ( но не тия дет Грую ги гледа...)
Пих една бира и направо ми идва да заключа вратата и да му дремна....Не ми се тръгва в това гадно и тежко време....
Наздраве !
Имам един приятел, който отиде да работи у Холандия. Първите една, две години тамошните дами му изглеждаха като "кобили", къде третата, до средата на четвъртата година почна да се фпечатлява, на петата капитулира - много убави станаха нежните създания около него.
Та и с възрастта така - отначало девойките край мъжете са елегантни и слаби, следствие тея същите девойки продължават да са около господина, но поради раждане или промяна в метаболизма,, стават сочни, ама господина продължава да ги харесва по подразбиране и окомера му за слаба и дебела лекинко се променя ... Това имах предвид.
Наздраве!
П.П. Не че аз имам проблеми да бъда харесвана с моите метър и пейсе и пет и гонеща семсе и три кила живо тегло.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Времена меняются. Окомерът на ендевид от мъжки пол след 50 години започва да се различава от тоя на 38 годишен и се границите на допустимите килограми се променят.
Ъъъъ, таквоз ..., наздраве за мъжете в зряла възраст!
А и 38 си е зряла възраст отвсякъде (аз съм на 39 дори, представяш ли си
), пък нагласите ми не са променени в последните 20-25 години, защо да се променят в следващите? Пък и друго да не е, поне на спомени мога да го докарам, някои от които са си сравнително скорошни. Наздраве за зрялата възраст - аз с по-възрастна от жена ми не съм бил и като ѝ го кажа, тя се обижда, а аз съвсем чистосърдечно ѝ признавам, че с някоя, която е под нейното ниво, никога не бих си и помислил да бъда. Ма женска логика - как беше, разбива мъжката психика. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Времена меняются. Окомерът на ендевид от мъжки пол след 50 години започва да се различава от тоя на 38 годишен и се границите на допустимите килограми се променят.
Ако може да не се разчита на промененото ми зрение....Отблизо много не видя, но в далечината съм супер...
За разбирачите очите са важни ( но не тия дет Грую ги гледа...)
Пих една бира и направо ми идва да заключа вратата и да му дремна....Не ми се тръгва в това гадно и тежко време....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев;n3354409[B]абе аз, с риск да си навлека гнева на доста хора и от двете половини на човечеството, бих казал, че жена над 53-54 килограма и над 1,70 твърдо и категорично не е по мой вкус[/B]. А и големите "очи" са хубаво нещо, но стегнато женско дупе е фантазия (дано не се обиди някой)Оф, размечтах се, почти се хванах за ... телефона, че да драсна на някоя притежателка на подобно бижу, ама се сетих, че трябва да бачкам, а довечера съм на фитнес, та ще съм отмалял (оправдания) и се отказах. Обаче едно Наздраве си е точно по темата.
P.S. нещо такова го виждам като мечтание в мрака, пък може и да не е в мрака
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеабе аз, с риск да си навлека гнева на доста хора и от двете половини на човечеството, бих казал, че жена над 53-54 килограма и над 1,70 твърдо и категорично не е по мой вкус. А и големите "очи" са хубаво нещо, но стегнато женско дупе е фантазия (дано не се обиди някой)Оф, размечтах се, почти се хванах за ... телефона, че да драсна на някоя притежателка на подобно бижу, ама се сетих, че трябва да бачкам, а довечера съм на фитнес, та ще съм отмалял (оправдания) и се отказах. Обаче едно Наздраве си е точно по темата.
https://www.helikon.bg/124042-%D0%A1...%82%D0%B0.htmlLast edited by Todor Sabev; 03.07.2018, 15:51.
Коментар
-
абе аз, с риск да си навлека гнева на доста хора и от двете половини на човечеството, бих казал, че жена над 53-54 килограма и над 1,70 твърдо и категорично не е по мой вкус. А и големите "очи" са хубаво нещо, но стегнато женско дупе е фантазия (дано не се обиди някой)Оф, размечтах се, почти се хванах за ... телефона, че да драсна на някоя притежателка на подобно бижу, ама се сетих, че трябва да бачкам, а довечера съм на фитнес, та ще съм отмалял (оправдания) и се отказах. Обаче едно Наздраве си е точно по темата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Нещо на Кака се юазниш, а? Да те свали от списъка. Ней не й минава така лесно. Сега ще трябва й за моралните качества да я превъзнасяш - подмолна, разгулна, разтропана, разрошена. Да не пускам Фелини да ти подскажа, че съм на мобилна. Сам го намери.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Че нали точно натежаването прави жената сочна и привлекателна!Каква жена ще е тя, ако /произволен пример/: може да се скрие зад дръжката на лопатата. или пък - ако ѝ тракат кокалите?
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Видях крушите - мнооого сочен плод..., за мезе също стават - например на узото...
Реших, ако не смущавам много възприятията на хората тук - да пусна няколко снимки с круши... Не мислите ли, че Природата е велика сила! Всичко може да измайстори... Да де, ама пък ние, с нашите фантазии - не всичко можем да приемем от раз за съвсем нормално... Значи - можем и модератор да назначим, който да съблюдава дали Природата не прекрачва някои - нека ги наречем "морални" /неписани/
норми...
За какви пък морални норми говоря, като на снимките има само круши?
Коментар
Коментар