IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Полкич,
    Реално, мисля че имаме по-качествен състав(ако искаш, да преговорим, пост по пост), по-дълга скамейка (факт), по-богата история (повече турнирен опит и самочувствие), в първата среща гостуваме, ние сме Байерн Мюнхен !!!
    Та тези и някои други гъображения ме карат да мисля, че ще Ви отстраним ...

Затова мисля че мачовете ще са трудни, но сте преодолим противник...
    !!!
    тези неща ти ги четох и миналата година .................... накрая от требъла за който се точехте хванахте дебелия

ДОРТМУНД беше с 8 точки зад вас по това време, а накрая бяхме с 8 точки пред вас

купата на германия ви я взехме с явно превъзходство, а чехли накрая ви взе ШЛ с тарикатлък, но вие продължавахте да си давате интервютата колко сте добри ......................... на приказки

Коментар

• Интересувам се детайлно единствено и само от немски футбол, заради финансовия феърплей в това първенство. Смея да твърдя, че Байерн Мюнхен е един от най-добрите отбори в света и може би има 3-4 други, които по отношение на състав се доближават/превъзхождат. Арсенал със сигурност не е от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Кой ве? Манджукич срещу Уолкът, Гомес срещу Жиру, Робен срещу Уилшър, Мюлер срещу Касорла или ван Буйтен срещу Мертезакер!? Кой от тия двойки играчи е по-добре представящ се и би изиграл по-ключова роля в мача, а!? Да не добавям Верамаелен, Подолски и Диаби, примерно!
        Иначе да анализираме и да се правим на големи познавачи всички можем

П.П.Респект към Колчо за умерените и реални коментари! Пристрията са си едно, реалността понякога съвсем друго!

Go Gunners!!!
        аз не ги разглеждам баш така, а като линии .. При здрав отбор ..
        При 4-4-2
        Вратаря
        ОК . Заместникът му също .
        Защита
        Лам - Боатенг - Данте - Алаба (Рафиня - Ван Буйтен - Бадщубер - Контенто + Чан), МНОГО варианти според функционалното състояние и противника ...
        Полузащита
        Мюлер(Робен) - Швайни(Кроос) - Мартинес(Густаво, Тимошчук) - Рибери (Шакири)
        Дори повече варианти ...
        Атака
        Гомес - Манджа (Писаро)

Честно казано, не Ви следа детайлно играта, ама ш се помъча да поразмишлявам..
        Та ...
        Като цяло се движите по-бързо от нас по терена... Трябва да Ви накараме да потичате слад топката известно време.(т.е. да я задържим при нас не толкова за атаки, колкото Вие да не я владеете)
        Подобно на повечето мачове, смятам, че и тоз ще се реши в центъра ... За тва на терена требват и Швайни и Мартинес (да му се натърти, да внимава за картоне), че там тоя Диаби, ама ич не ме кефи ...
        Смятам, с наличните футбалери по-скоро 4-5-1(вместо единия нападател, да излязат Робен (Мюлер) - Кроос - Швайни - Мартинес - Рибери ), да доближим линиите на защитата и халфовете и да наситим центъра, за да не може бързия, но нисък Уолкът да получава свободно топката. Да Ви принудим да я вдигнете от тревата с цетрирания. Там остава да се опази Жиру(?). Подолски (също нисък) е познат, като игра и качества(добре шопи от далечна дистанция), така че ръководството не вярвам да има проблем с указанията, ако го пуснат...
        Ако Арсенката прецени, че Саня нема се оправи сам с Рибери и реши да го подсигури, като мръдне леко единия централен на десно, Гомес остава един на един с Кошчелни или Мертезакер (ако не бъркам), а от другата страна ще остане малко повече място за "стъкления". Нещо, което той обича...
        Знам ли и аз ...
        Да видим как ще са контузиите...
        Пожелавам и на двата отбора ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ЗДРАВИ ИГРАЧИ...
        Да излязат на терена с НАЙ-ДОБРОТО и да ни накефят с як футбол ...
        Пък ще видим, кой ще надвие !!!
        Успех !!!
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
          Да пожелаем успех на Станислав в Англия и дано започне с победа и гол още в първия мач
          Аз ще му пожелая първия мач да изгледа с удоволствие от пейката, защото не са малко защитниците, които почват с АВТОГОЛ и това сериозно ще се отрази на играта му по-нататък!

Коментар

Робен срещу Уилшър,
            Go Gunners!!!
            Тъпото е че Робен ще е срещу Сантуш не срещу Уилшър

Коментар

• Да пожелаем успех на Станислав в Англия и дано започне с победа и гол още в първия мач

Коментар

Кой ве? Манджукич срещу Уолкът, Гомес срещу Жиру, Робен срещу Уилшър, Мюлер срещу Касорла или ван Буйтен срещу Мертезакер!? Кой от тия двойки играчи е по-добре представящ се и би изиграл по-ключова роля в мача, а!? Да не добавям Верамаелен, Подолски и Диаби, примерно!

П.П.Респект към Колчо за умерените и реални коментари! Пристрията са си едно, реалността понякога съвсем друго!

Go Gunners!!!
                от изброените по-горе "виждам" само една печеливша двойка за Арсе-то и тя е сред последните 2-ма Лошото е, че коеф за победа на бавария в лондон е обидно нисък - 2.20
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  e, aз като страничен наблюдател, който не му дреме за нито един от двата отбора, принципно, макар и двата да са ми симпатични, то мога да кажа, че единственият въпрос в тези мачове е с каква разлика ще се класира машината. Предполагам, че и реваншът ще е доста обезсмислен още в първия мач - арсе-то нямат нито играчи, нито харизмата за нещо повече от почетна загуба на емирейтс, за съжаление

Go Gunners!!!

Коментар

• "According to Nacho Monreal's Wikipedia page, he's never won a trophy. He'll fit right in at Arsenal."

Коментар

Полкич,
                      никога не съм бил сляпо, профанизирано фенче....
                      Реално, мисля че имаме по-качествен състав(ако искаш, да преговорим, пост по пост), по-дълга скамейка (факт), по-богата история (повече турнирен опит и самочувствие), в първата среща гостуваме, ние сме Байерн Мюнхен !!!
                      ВИНАГИ съм уважавал противника и знам, че минимално отпускане и липса на концентрация, ще бъдат наказани от Арсенал.
                      Бъди здрав !!!
                      e, aз като страничен наблюдател, който не му дреме за нито един от двата отбора, принципно, макар и двата да са ми симпатични, то мога да кажа, че единственият въпрос в тези мачове е с каква разлика ще се класира машината. Предполагам, че и реваншът ще е доста обезсмислен още в първия мач - арсе-то нямат нито играчи, нито харизмата за нещо повече от почетна загуба на емирейтс, за съжаление
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        доста по-умерен си в сравнение с преди месец когато теглиха жребия...
                        Полкич,
                        никога не съм бил сляпо, профанизирано фенче....
                        ВИНАГИ съм уважавал противника и знам, че минимално отпускане и липса на концентрация, ще бъдат наказани от Арсенал.
                        Бъди здрав !!!
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Следа Ви още от жребее ...
                          И трябва да кажа, че въобще не смятам, че сме кой знае какъв фаворит ... (е, малко може би )
                          За нас е добре, че първият мач сме гости и ще е добре, ако успеем да вкараме гол ...
                          Важно е да се видят какви ще са съставите към деня на мача, щото знаеш, че контузията дебне зад ъгъла...
                          Иначе, ме кефят топчетата - открито и нападателно играят...
                          Нека станат два яки мача, па който е по-добър да бий ...
                          Успех !!!
                          доста по-умерен си в сравнение с преди месец когато теглиха жребия...

Коментар

• Нещо което е изненада

Христо Попадийн премина в Киево под наем

Дано и този младеж се развие в правилната посока, излизайки рано от БГ-риалитито!

Коментар

Кого!?

Btw, следиш ли вече внимателно бъдещия съперник в ШЛ-то? Би трябвало вече да сте ни "разработили", след толкоз много мачове дето ни дават по тв-то
                              Следа Ви още от жребее ...
                              И трябва да кажа, че въобще не смятам, че сме кой знае какъв фаворит ... (е, малко може би )
                              За нас е добре, че първият мач сме гости и ще е добре, ако успеем да вкараме гол ...
                              Важно е да се видят какви ще са съставите към деня на мача, щото знаеш, че контузията дебне зад ъгъла...
                              Иначе, ме кефят топчетата - открито и нападателно играят...
                              Нека станат два яки мача, па който е по-добър да бий ...
                              Успех !!!

Коментар

• Бекс ще подписва по-късно днес с ПСЖ
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

X