IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето ви два от пресните трансфери

Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Това е по-готино:
      Life won't wait for you.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          За съжаление... Ако Арсенал бяха решили да го сменим с Уолкот щеше да е добре, според мен.....
          По НИКАКЪВ начин Уолкот не е по-добър от Стърлинг. Още повече, нашия е на 18 а Уолкот е на 25 доколкото знам.И със сигурност ще се развие повече.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            За съжаление... Ако Арсенал бяха решили да го сменим с Уолкот щеше да е добре, според мен... С тия младежи (Стрълинг, Уисдъм, Шелви), пръчки (Даунинг и оня другия смотаняк) и Джерард и Алън извън всякаква форма дотам... Лошото е, че полюциите засега са само при нас и то от треньора - второ място дрън-дрън... Ако вземат да разкарат Даунинг и Хендресон + купят поне 3-ма качествени напред нещата може и да се оправят за догодина... Или пък съм оптимист... всъщност не съм - имаме добър отбор, добра школа, даже след 3-4 години няма да има нужда и от съществени покупки с качеството в отбора под 21 години.. Дано само се усетят да вържат кадърните момчета с хубави договори...
            Е Даунинг е вън.Или сега или лятото.Ясно е че и Керъл е вън лятото.Така, че ще има и покупки.Но Роджърс не сте го разбрали за 2-място.Той каза, че имаме шанс за нещо повече от Топ 4......Например Топ 5 ... Топ 6....Топ 7 ...
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              За Стърлинг ще ви удари една полюция.Нищо друго няма да се случи
              За съжаление... Ако Арсенал бяха решили да го сменим с Уолкот щеше да е добре, според мен... С тия младежи (Стрълинг, Уисдъм, Шелви), пръчки (Даунинг и оня другия смотаняк) и Джерард и Алън извън всякаква форма дотам... Лошото е, че полюциите засега са само при нас и то от треньора - второ място дрън-дрън... Ако вземат да разкарат Даунинг и Хендресон + купят поне 3-ма качествени напред нещата може и да се оправят за догодина... Или пък съм оптимист... всъщност не съм - имаме добър отбор, добра школа, даже след 3-4 години няма да има нужда и от съществени покупки с качеството в отбора под 21 години.. Дано само се усетят да вържат кадърните момчета с хубави договори...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                И аз не виждам, кой и защо би отишъл в Ливърпул? Че то към момента по-вероятно е някой да предпочете Тотнъм или Уест Бром вместо Ливърпул?

Иначе Арсенал ще вземата още 2-3 тотално посредтсвени играча, от класата на Жервинио и Шамак, с което всичко ще приключи там.

По-интересното е какво ще се случи със Стърлинг и Уолкот.
                Що бе, артилеристите бързо ще забравят Жиру (на който само искаха да купуват фланелки), ако твоя "приятел" във фентъзито Ба отиде при тях, срещу скромните 7.5 млн. паунда! Това е по-евтино от цените на които Венгер вършее френско/африканския пазар!

Коментар

А мен не ме кефи хич. Той ще е същия футболист, като Ленън. Един вид абсолютно нищо особено. Порсто ще ме накефи да го вземем, само за да ви издразним.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Греъм, не мога да не върна жеста:

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        И Ливърпул, и Арсенал разчитат, че някакви покупки през януари ще променят нещата, ама аз честно казано не си го представям, как ще стане
                        Даже Пуул от много зор най-много да се нацепят на някое ново дърво като Анди Керъл, само защото трябва спешно да се купи нападател
                        И аз не виждам, кой и защо би отишъл в Ливърпул? Че то към момента по-вероятно е някой да предпочете Тотнъм или Уест Бром вместо Ливърпул?

Иначе Арсенал ще вземата още 2-3 тотално посредтсвени играча, от класата на Жервинио и Шамак, с което всичко ще приключи там.

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Сега да видиме януарските покупки.Роджърс бил направил дискретно запитване за цената на Холси и Даут, защото местата им изстивали след като Фъргьо взе Клатенбърг и го налага здраво.
                          И Ливърпул, и Арсенал разчитат, че някакви покупки през януари ще променят нещата, ама аз честно казано не си го представям, как ще стане
                          Даже Пуул от много зор най-много да се нацепят на някое ново дърво като Анди Керъл, само защото трябва спешно да се купи нападател

Коментар

• Сега да видиме януарските покупки.Роджърс бил направил дискретно запитване за цената на Холси и Даут, защото местата им изстивали след като Фъргьо взе Клатенбърг и го налага здраво.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                              78% владеене на топката и 29 удара, от които само осем в целта. Вила 3 гола от 6 удара във вратата..
                              Това ни е проблем има-няма трета година и като оправдание вече не струва.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Греъме, какво ще кажеш за поредното брилянтно представяне на Пуул през уикенда?
                                Ми резултата е красноречив.А и man_utd беше пуснал един цитат, който най точно описва нещата.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X