If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какви по-точно предлагаш да бъдат, когато Рио и Видич все още играят? Естествено че ще са резерви и въпреки това пак играят доста и към момента се развиват страхотно. Кажи ми два по-добри от тях защитника на сходна възраст? Ще ти спестя търсенето няма.
Има! Ако си гледал Рафаел Варан 19 годишен в Мадрид или в Лил и ти щеше да знаеш
не мо'е, кев-че, просто ми прецакахте тотото Запиши си прокобата ми и пак ще говорим в края на сезона - който тим съм проклел, не е прокопсал, не че това ще ми възстанови пропуснатите ползи, де
А бе, ако спечелим ШЛ си взимам думите назад, и ти прощавам
Иначе ми напомни на един от най-добрите ми приятели, страхотен пич и голям фен на Ливърпул, един от най-големите които познавам. Та той, след онова 1:3 на Анфийлд, прокле Вила, по-точно им пожела бял ден да не видят от тогава... Вече сериозно се замислям като го бъзикам за нещо, макар че сме приятели от деца
Майтап да става, атмосферата тук е готина, и лично аз се радвам че комуникираме интелигентно, информирано и с чувство за хумор. А това че сме фенове на различни отбори е само плюс, и допринася за още по-големия колорит на темата!
e, aз като ви обяснявах, че барса е само и единствено меси, вие продължавахте да не ми вярвате, сега нова песен пеете А аз продължавам да се чудя как Сити не извадиха едни 250-300 милки или колкото там му е клаузата за откупуване (наляха сигурно към милиард за абсолютни дървета) и да мачкат яко, ама
Не мисля, че някога Меси би напуснал Барселона, нито пък Барселона ще е склонна да го продаде независимо от сумата. Бигиристайн разправяше, че вече има клуб който е активирал клаузата, но Меси е предпочел да остане.
Според скомното ми мнение нито Смолинг,нито Джоунс, нито Хендерсън за провали за отборите си.Млади са момчетата и имат време да се развият.
Виж Даунинг .....
Това е статс-а на Меси към момента. Това е просто нереално.
e, aз като ви обяснявах, че барса е само и единствено меси, вие продължавахте да не ми вярвате, сега нова песен пеете А аз продължавам да се чудя как Сити не извадиха едни 250-300 милки или колкото там му е клаузата за откупуване (наляха сигурно към милиард за абсолютни дървета) и да мачкат яко, ама
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
2008/09: 5193 minutes played, 43 goals scored or a goal every 120 minutes.
2009/10: 5391 minutes played, 48 goals scored or a goal every 112 minutes.
2010/11: 5562 minutes played, 57 goals scored or a goal every 97.6 minutes.
2011/12: 6035 minutes played, 82 goals scored or a goal every 73.6 minutes. 2012/13: 3292 minutes played, 49 goals scored or a goal every 67.2 minutes.
Това е статс-а на Меси към момента. Това е просто нереално.
За Хендерсън никога не ми е минавало през ума, но се спрягаше за голям английски талант, даже сър А му беше хвърлил око и за малко да го вземе година по-рано, добре че го е разкрил, че Пуул да се набутат на него
На всички е ясно, че английските футболисти се търгуват с едно 20-30% премия над другите футболисти, но това е нормално. Именно поради тази причина мисля, че направихме много добра сделка за Заха, който освен головите има и 38 аситенсции за тези мачове и не бие дузпите и пряк свободните за разлика от въпросното момче Кутионио, което наистина е талантлив млад футболист, но има тепърва да се доказва в Англия пред рендета, като Ашли Улиамс и Шоукрос.
Какви по-точно предлагаш да бъдат, когато Рио и Видич все още играят? Естествено че ще са резерви и въпреки това пак играят доста и към момента се развиват страхотно. Кажи ми два по-добри от тях защитника на сходна възраст? Ще ти спестя търсенето няма. и поради тази причина е доста вероятно да са бъдещата централна двойка защитници на юнайтед. Поради страхотната си физика и поглед над играта Джоунс може да играе като DR, DC и DMC, но натуралната му позиция е централен защитник (DC). Примерно ще Фулъм игра на тази позиция и направи страхотен мач.
Не знам в кой момент си си помислил, че Хендерсън може да бъде новия Лапард. Той винаги си е бил и ще си остане един посредствен футболист. за който феновете на Съндърлан все още богословят Ливърпул.
За Хендерсън никога не ми е минавало през ума, но се спрягаше за голям английски талант, даже сър А му беше хвърлил око и за малко да го вземе година по-рано, добре че го е разкрил, че Пуул да се набутат на него
Смолинг и Джоунс не са чак провал, но въпреки скъпите си трансфери са твърди резерви в Юнайтед и ще са бъдещите централни защитници на Англия, колкото Хендерсън е новият Лампард или Джерард. Английските измислени звезди са много скъпи и в повечето случаи надценени спрямо подобни опции от други националности. Това искам да кажа. Ще видим след време Заха или бразилеца е по-успешен трансфер.
Джоунс още сър А не знае на какъв пост да го ползва, ти вече го направи централен защитник на Англия. Поне половината мачове, които е играл е или халф или бек, но не и централен защитник
Какви по-точно предлагаш да бъдат, когато Рио и Видич все още играят? Естествено че ще са резерви и въпреки това пак играят доста и към момента се развиват страхотно. Кажи ми два по-добри от тях защитника на сходна възраст? Ще ти спестя търсенето няма. и поради тази причина е доста вероятно да са бъдещата централна двойка защитници на юнайтед. Поради страхотната си физика и поглед над играта Джоунс може да играе като DR, DC и DMC, но натуралната му позиция е централен защитник (DC). Примерно ще Фулъм игра на тази позиция и направи страхотен мач.
Не знам в кой момент си си помислил, че Хендерсън може да бъде новия Лапард. Той винаги си е бил и ще си остане един посредствен футболист. за който феновете на Съндърлан все още богословят Ливърпул.
Смоулинг и Джоунс да са провал? Та те са на по 20 години и вече са по-добри от половината централни защитници в Англия. За съжаление и двамата имаха проблеми с контузиите в началото на сезона, но пред около месец се възстановиха и САФ веднага започна да им дава мачове, в които играят страхотно, въпреки че им липсваше игрова практика.
Това е бъдещата титулярна двойка централни защитници на английския национален отбор.
Оскар е в топ 3 младите играчи в света. Къде сравни с него Кутионо хич не ми е ясно.....
Всичко това са субективни оценки. Смолинг и Джоунс не са чак провал, но въпреки скъпите си трансфери са твърди резерви в Юнайтед и ще са бъдещите централни защитници на Англия, колкото Хендерсън е новият Лампард или Джерард. Английските измислени звезди са много скъпи и в повечето случаи надценени спрямо подобни опции от други националности. Това искам да кажа. Ще видим след време Заха или бразилеца е по-успешен трансфер.
Джоунс още сър А не знае на какъв пост да го ползва, ти вече го направи централен защитник на Англия. Поне половината мачове, които е играл е или халф или бек, но не и централен защитник
Смоулинг и Джоунс да са провал? Та те са на по 20 години и вече са по-добри от половината централни защитници в Англия. За съжаление и двамата имаха проблеми с контузиите в началото на сезона, но пред около месец се възстановиха и САФ веднага започна да им дава мачове, в които играят страхотно, въпреки че им липсваше игрова практика.
Това е бъдещата титулярна двойка централни защитници на английския национален отбор.
Оскар е в топ 3 младите играчи в света. Къде сравни с него Кутионо хич не ми е ясно.....
Коментар