IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Какви по-точно предлагаш да бъдат, когато Рио и Видич все още играят? Естествено че ще са резерви и въпреки това пак играят доста и към момента се развиват страхотно. Кажи ми два по-добри от тях защитника на сходна възраст? Ще ти спестя търсенето няма.
    Има! Ако си гледал Рафаел Варан 19 годишен в Мадрид или в Лил и ти щеше да знаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      не мо'е, кев-че, просто ми прецакахте тотото Запиши си прокобата ми и пак ще говорим в края на сезона - който тим съм проклел, не е прокопсал, не че това ще ми възстанови пропуснатите ползи, де
      А бе, ако спечелим ШЛ си взимам думите назад, и ти прощавам
      Иначе ми напомни на един от най-добрите ми приятели, страхотен пич и голям фен на Ливърпул, един от най-големите които познавам. Та той, след онова 1:3 на Анфийлд, прокле Вила, по-точно им пожела бял ден да не видят от тогава... Вече сериозно се замислям като го бъзикам за нещо, макар че сме приятели от деца
      Майтап да става, атмосферата тук е готина, и лично аз се радвам че комуникираме интелигентно, информирано и с чувство за хумор. А това че сме фенове на различни отбори е само плюс, и допринася за още по-големия колорит на темата!

Бъдете здрави, и късмет на всички!
      Last edited by kev; 28.01.2013, 20:12.

Коментар

• Цената на Манчестър Юнайтед надхвърли космическата граница от 3 млрд. долара

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          e, aз като ви обяснявах, че барса е само и единствено меси, вие продължавахте да не ми вярвате, сега нова песен пеете А аз продължавам да се чудя как Сити не извадиха едни 250-300 милки или колкото там му е клаузата за откупуване (наляха сигурно към милиард за абсолютни дървета) и да мачкат яко, ама
          Не мисля, че някога Меси би напуснал Барселона, нито пък Барселона ще е склонна да го продаде независимо от сумата. Бигиристайн разправяше, че вече има клуб който е активирал клаузата, но Меси е предпочел да остане.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• http://sulia.com/siralexfergusonstan...-f23cffb1fcb6/
            Life won't wait for you.

Коментар

• Според скомното ми мнение нито Смолинг,нито Джоунс, нито Хендерсън за провали за отборите си.Млади са момчетата и имат време да се развият.
              Виж Даунинг .....
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                Вие сещате ли се? Ако не, то за Пол Кончески става дума, ДА, ДА!!!
                Купихме Кончески и им подарихме Качаниклич ....
                Life won't wait for you.

Коментар

Това е статс-а на Меси към момента. Това е просто нереално.
                  e, aз като ви обяснявах, че барса е само и единствено меси, вие продължавахте да не ми вярвате, сега нова песен пеете А аз продължавам да се чудя как Сити не извадиха едни 250-300 милки или колкото там му е клаузата за откупуване (наляха сигурно към милиард за абсолютни дървета) и да мачкат яко, ама
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• 2008/09: 5193 minutes played, 43 goals scored or a goal every 120 minutes.
                    2009/10: 5391 minutes played, 48 goals scored or a goal every 112 minutes.
                    2010/11: 5562 minutes played, 57 goals scored or a goal every 97.6 minutes.
                    2011/12: 6035 minutes played, 82 goals scored or a goal every 73.6 minutes.
                    2012/13: 3292 minutes played, 49 goals scored or a goal every 67.2 minutes.
                    Това е статс-а на Меси към момента. Това е просто нереално.

Коментар

• ВАЙ-ВАЙ...докъде я докарахме:

"Вече няма" Спартак (Вн)

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        За Хендерсън никога не ми е минавало през ума, но се спрягаше за голям английски талант, даже сър А му беше хвърлил око и за малко да го вземе година по-рано, добре че го е разкрил, че Пуул да се набутат на него
                        На всички е ясно, че английските футболисти се търгуват с едно 20-30% премия над другите футболисти, но това е нормално. Именно поради тази причина мисля, че направихме много добра сделка за Заха, който освен головите има и 38 аситенсции за тези мачове и не бие дузпите и пряк свободните за разлика от въпросното момче Кутионио, което наистина е талантлив млад футболист, но има тепърва да се доказва в Англия пред рендета, като Ашли Улиамс и Шоукрос.

Коментар

Какви по-точно предлагаш да бъдат, когато Рио и Видич все още играят? Естествено че ще са резерви и въпреки това пак играят доста и към момента се развиват страхотно. Кажи ми два по-добри от тях защитника на сходна възраст? Ще ти спестя търсенето няма. и поради тази причина е доста вероятно да са бъдещата централна двойка защитници на юнайтед. Поради страхотната си физика и поглед над играта Джоунс може да играе като DR, DC и DMC, но натуралната му позиция е централен защитник (DC). Примерно ще Фулъм игра на тази позиция и направи страхотен мач.

Не знам в кой момент си си помислил, че Хендерсън може да бъде новия Лапард. Той винаги си е бил и ще си остане един посредствен футболист. за който феновете на Съндърлан все още богословят Ливърпул.
                          За Хендерсън никога не ми е минавало през ума, но се спрягаше за голям английски талант, даже сър А му беше хвърлил око и за малко да го вземе година по-рано, добре че го е разкрил, че Пуул да се набутат на него

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                            Смолинг и Джоунс не са чак провал, но въпреки скъпите си трансфери са твърди резерви в Юнайтед и ще са бъдещите централни защитници на Англия, колкото Хендерсън е новият Лампард или Джерард. Английските измислени звезди са много скъпи и в повечето случаи надценени спрямо подобни опции от други националности. Това искам да кажа. Ще видим след време Заха или бразилеца е по-успешен трансфер.
                            Джоунс още сър А не знае на какъв пост да го ползва, ти вече го направи централен защитник на Англия. Поне половината мачове, които е играл е или халф или бек, но не и централен защитник

Какви по-точно предлагаш да бъдат, когато Рио и Видич все още играят? Естествено че ще са резерви и въпреки това пак играят доста и към момента се развиват страхотно. Кажи ми два по-добри от тях защитника на сходна възраст? Ще ти спестя търсенето няма. и поради тази причина е доста вероятно да са бъдещата централна двойка защитници на юнайтед. Поради страхотната си физика и поглед над играта Джоунс може да играе като DR, DC и DMC, но натуралната му позиция е централен защитник (DC). Примерно ще Фулъм игра на тази позиция и направи страхотен мач.

Не знам в кой момент си си помислил, че Хендерсън може да бъде новия Лапард. Той винаги си е бил и ще си остане един посредствен футболист. за който феновете на Съндърлан все още богословят Ливърпул.

Коментар

Смоулинг и Джоунс да са провал? Та те са на по 20 години и вече са по-добри от половината централни защитници в Англия. За съжаление и двамата имаха проблеми с контузиите в началото на сезона, но пред около месец се възстановиха и САФ веднага започна да им дава мачове, в които играят страхотно, въпреки че им липсваше игрова практика.

Това е бъдещата титулярна двойка централни защитници на английския национален отбор.

Оскар е в топ 3 младите играчи в света. Къде сравни с него Кутионо хич не ми е ясно.....
                              Всичко това са субективни оценки. Смолинг и Джоунс не са чак провал, но въпреки скъпите си трансфери са твърди резерви в Юнайтед и ще са бъдещите централни защитници на Англия, колкото Хендерсън е новият Лампард или Джерард. Английските измислени звезди са много скъпи и в повечето случаи надценени спрямо подобни опции от други националности. Това искам да кажа. Ще видим след време Заха или бразилеца е по-успешен трансфер.
                              Джоунс още сър А не знае на какъв пост да го ползва, ти вече го направи централен защитник на Англия. Поне половината мачове, които е играл е или халф или бек, но не и централен защитник

Коментар

• Смоулинг и Джоунс да са провал? Та те са на по 20 години и вече са по-добри от половината централни защитници в Англия. За съжаление и двамата имаха проблеми с контузиите в началото на сезона, но пред около месец се възстановиха и САФ веднага започна да им дава мачове, в които играят страхотно, въпреки че им липсваше игрова практика.

Това е бъдещата титулярна двойка централни защитници на английския национален отбор.

Оскар е в топ 3 младите играчи в света. Къде сравни с него Кутионо хич не ми е ясно.....

Коментар

Working...
                                X