IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Какво значи незаслужена точка в мача ни с вас няма да влизам в спорове, защото това беше мач, в който можехме да водиме на полувремето с 0:4 така можехме и да паднеме с 4:2 накрая.И резултата си беше напълно справедлив.
    пуснахме ви 2 комични гола .................... и ти вече си повярвал, че можете да ни биете

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    На Рейна съм фен и неведнъж съм го защитавал.Последния път беше преди няколко дни на лични с Хакинен.Но вече стига толкова.С парите от него може да вземеме Ворм,Крул, Бегович ..... Нека да е жив и здрав и да възроди кариерата си в Барса.
    преди година и половина Венгер го беше оферирал с едни 20 милки и не го дадохте

............. това показва колко високо го цените

лошото е, че БАРСА следят Счесни от доста време и няма да се учудя, ако го отмъкнат
    Last edited by 2012; 03.02.2013, 22:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Накъде върви този свят - доживях да го чуя, от фен на Арсе-то да го чуя От фен на отбора, чиито привърженици лягат и стават с мисълта: Играли сме добро, али немали смо касмет От фен на отбора, който тръства в пълен бездарник, спечелил по-мало титли от помпи в последните 2500 дни От фен на отбора с най-ниско съотношение на донесена радост към кинта платена за билет А това последното май не е вярно, все пак фенвете на този отбор са мазохисти (почти колкото Ливера, ама там има няаккъв напредък - поне се научиха, че тренера също грешии трябва да се маха, когато е бездарник, пък дори и да се казва кралица кени и да им е донесъл много радости във време оно) - ин арсен(ик) уи тръст
      ако не нещо друго, то поне виждам, че си се изпразнил доволно и можеш да си лягаш облекчен

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      . И не споменай напразно името Господне, римембър
      не само си прочел какво съм ти написал в съседната тема, но дори си запомнил третата Божия заповед - БРАВО от мен въпреки правописната грешка смисъла си го разбрал

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        ами миналата седмица вкарахте два щастливи гола които ви спечелиха една незаслужена точка и рейна ви изкара сумати положения, а тази седмица пак вкарахте два гола които се оказаха недостатъчни за да победите напълно заслужено
        Какво значи незаслужена точка в мача ни с вас няма да влизам в спорове, защото това беше мач, в който можехме да водиме на полувремето с 0:4 така можехме и да паднеме с 4:2 накрая.И резултата си беше напълно справедлив.На Рейна съм фен и неведнъж съм го защитавал.Последния път беше преди няколко дни на лични с Хакинен.Но вече стига толкова.С парите от него може да вземеме Ворм,Крул, Бегович ..... Нека да е жив и здрав и да възроди кариерата си в Барса.
        Life won't wait for you.

Коментар

както се казва в подобни случаи: "Бог дал - Бог взел", но с тези 3 т. за победа които се дават е по-добре победа и загуба вместо две равенства .................. накрая на сезона се броят точките, а не головете
          Накъде върви този свят - доживях да го чуя, от фен на Арсе-то да го чуя От фен на отбора, чиито привърженици лягат и стават с мисълта: Играли сме добро, али немали смо касмет От фен на отбора, който тръства в пълен бездарник, спечелил по-мало титли от помпи в последните 2500 дни От фен на отбора с най-ниско съотношение на донесена радост към кинта платена за билет А това последното май не е вярно, все пак фенвете на този отбор са мазохисти (почти колкото Ливера, ама там има няаккъв напредък - поне се научиха, че тренера също грешии трябва да се маха, когато е бездарник, пък дори и да се казва кралица кени и да им е донесъл много радости във време оно) - ин арсен(ик) уи тръст
          П.С. И не споменай напразно името Господне, римембър
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

"Пепе Рейна спаси Ливърпул от победа"
            ами миналата седмица вкарахте два щастливи гола които ви спечелиха една незаслужена точка и рейна ви изкара сумати положения, а тази седмица пак вкарахте два гола които се оказаха недостатъчни за да победите напълно заслужено

както се казва в подобни случаи: "Бог дал - Бог взел", но с тези 3 т. за победа които се дават е по-добре победа и загуба вместо две равенства .................. накрая на сезона се броят точките, а не головете

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Тотален малоумник. Какво искаше да направи така и не стана ясно..... иначе екстра 9 точки преднина!
              миналата година помниш ли колко бяха, преди да решите да си оправяте бюджета с продадената титла А и за теб не е изгодно ливера да бият - имаш бас с мен, римембър
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

"Пепе Рейна спаси Ливърпул от победа"
                Тотален малоумник. Какво искаше да направи така и не стана ясно..... иначе екстра 9 точки преднина!
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• "Пепе Рейна спаси Ливърпул от победа"
                  Life won't wait for you.

Коментар

е, ти от толкова страх пишеш с 8-9 ника
                    ами какво да правя ................... толкова много ме е страх, че против уроки си сменям никовете всеки час

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    А за титлата най-голяма циганка имам доста конкуренция
                    нямаш никаква конкуренция .................... до сега не съм виждал друг човек на който клетвите толкова бързо да хващат и така всеобхватно

евала, груйчо
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                      нямаше нужда да ни го подчертаваш .................... ние си те знаем, че си най-голяма циганка ................ каквото си проклела - винаги се е изпълнявало

вече ме е страх да ти пиша дори във форума
                      е, ти от толкова страх пишеш с 8-9 ника А за титлата най-голяма циганка имам доста конкуренция

Коментар

Апропо, клетвите ми веч взеха да застигат - снощи сити се издъниха с последния, затова сега чакам и арсенал да се издънят от слабак
                        не че нещо, но ви предупредих - аз избих загубите от началото на годината със снощните "изненади"
                        нямаше нужда да ни го подчертаваш .................... ние си те знаем, че си най-голяма циганка ................ каквото си проклела - винаги се е изпълнявало

вече ме е страх да ти пиша дори във форума

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          С кое не си съгласен по-точно ???
                          ами това не е математика, бе, колчо...

Коментар

тези неща ти ги четох и миналата година .................... накрая от требъла за който се точехте хванахте дебелия

ДОРТМУНД беше с 8 точки зад вас по това време, а накрая бяхме с 8 точки пред вас

купата на германия ви я взехме с явно превъзходство, а чехли накрая ви взе ШЛ с тарикатлък, но вие продължавахте да си давате интервютата колко сте добри ......................... на приказки
                            С кое не си съгласен по-точно ???
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                              Тъпото е че Робен ще е срещу Сантуш не срещу Уилшър
                              сравнява ги по постове, а не кой срещу кой ще се изправи

Първоначално изпратено от кев
                              Робен срещу Уилшър,
                              Go Gunners!!!
                              иначе би следвало Гибс да е готов за първия мач срещу бахрейн

Коментар

Working...
                              X