IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    От форума на gol.bg :

Преди малко си купих сандвич и осъзнах, че съм похарчил повече от Венгер

Дайте мнение за довечера:
    Моите прогнози са:

Лион - Реал Сосиедад 1 1.85коеф.
    Шахтьор К'ганди - Селтик 2 1.81коеф.
    Аз съм пуснал Под 3.0 на Шахтьор, заедно с Над 1.5 на Уигън и ПСВ-Милан!

Иначе сигурно Селтик ще бият 1-0 или мача ще завърши 0-0! Лион продадоха Лисандро Лопес и сега иска да шкартират и Гомис..пълна мъгла ми е кой въобще остана там!

Коментар

• От форума на gol.bg :

Преди малко си купих сандвич и осъзнах, че съм похарчил повече от Венгер

Дайте мнение за довечера:
      Моите прогнози са:

Лион - Реал Сосиедад 1 1.85коеф.
      Шахтьор К'ганди - Селтик 2 1.81коеф.
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Моят фаворит за титлата - Сити вчера показаха най-добра игра от всички останали отбори в първия кръг. Определено имат най-добрите футболисти за Шипа и вторият най-добър тренер, поне за мен. Битката с Челси ще е жестока, а Манчо не е за подценяване, но им трябва поне една силна покупка в халфовата линия, за да се противопоставят.

Коментар

• Почти на 100% съм съгалсен с теб, с някои малки допълнения и естетвеното уточнение, че от 1 мач няма как да се правят изводи - то и Челси стартираха невероятно миналата година, но ги резнаха със селяните от манчестър и бяха до там
          - МЮ - единственият им плюс е, че имат избистрен състав, нещо, което почти никой друг от големите няма, защото имат прекалено много опции. В манчестър опции на пейката няма, освен Чикито, който му е крайно време да се разкара оттам. Ианче мача със Суонзи беше ясен, от тези, букмейкърските - то Лаудруп си каза, че ще паднат с 0:3, но след като вкараха един гол, се наложи конника без глава да връща още едно попадение, зер да не пропадне тотото
          - Челси - Моу е огромен плюс, но състава вчера беше безумен - Де Брюин, Лампс, а в атака Торес си е меко казно странно, особено срещу ботушари като Хъл. Мата+Ба и Шюрле шяха да ги качат поне на 5-ца, но Моу си има приоритети, така че реалният състав на Челси ще се види този уикенд
          - Арсенал - като за без пари-толкова и все пак странна загуба
          - Тотнъм - игреха срещу прекалено слаб отбор, аи гола беше от дузпа
          - Ливера - ако филе миньона не беше хванал дузпата, пак щяха да са в позната песен: ИгралИ сме дОбро, али немали смо кАсмет
          - Сити - нямам идея, ще видим довечера. принципно са голям фаворит, но ако пак се почне с ротациите тип Манчини доникъде няма да стигнат

П.С. И все пак Примера, си е Примера - каталунските джуджета пак размазаха поредния отбор, а Реал скоро ще осъзнаят колко много е значел Моу с или без Бейл...

Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
          Големи очаквания към новия сезон в Шипа, а пък първият кръг не показа никаква промяна, поне според мен.
          Манчо - традиционния грозен и предимно защитен футбол, уникална ефективност напред и лесна победа. Ако с Перси стане нещо са аут от борбата за титлата, но ако вземат Модрич например са пак шампион като нищо.
          Челси - приличат на голям отбор, ама пак трудно им влизат головете, дори срещу толкова смешен отбор
          Ливърпул - играят много добре, създават уникално много положения и пак бият с хиляда мъки
          Арсенал - както винаги правят идиотски неща
          Тотнъм, както и да го погледна са си все същия средняшки отбор, нищо особено, но ще трупат точки, а с Бейл ще влязат в четворката.
          Остана да видим Сити довечера.
          Сити, Челси и Манчо ще спорят за титлата, аз залагам на Сити, четвъртото място ще е кървава борба между останалите три отбора.
          Новобранците този път са много зле, типични английски селски отбори и ще изпаднат, може би единствено Кардиф ще покажат по-прилична класа. Стоук и Съндърланд също ги виждам в борбата за спасение
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• We are Manchester United!
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Ей, момци, "голема" победа на ЦСКА - удържаме с Подуене "златната" среда!
              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                Големи очаквания към новия сезон в Шипа, а пък първият кръг не показа никаква промяна, поне според мен.
                Манчо - традиционния грозен и предимно защитен футбол, уникална ефективност напред и лесна победа. Ако с Перси стане нещо са аут от борбата за титлата, но ако вземат Модрич например са пак шампион като нищо.
                Челси - приличат на голям отбор, ама пак трудно им влизат головете, дори срещу толкова смешен отбор
                Ливърпул - играят много добре, създават уникално много положения и пак бият с хиляда мъки
                Тотнъм, както и да го погледна са си все същия средняшки отбор, нищо особено, но ще трупат точки, а с Бейл ще влязат в четворката.
                Сити, Челси и Манчо ще спорят за титлата, аз залагам на Сити, четвъртото място ще е кървава борба между останалите три отбора.
                Новобранците този път са много зле, типични английски селски отбори и ще изпаднат, може би единствено Кардиф ще покажат по-прилична класа. Стоук и Съндърланд също ги виждам в борбата за спасение
                Аз пък очаквам Сити да са издънката на сезона, защото с 4-5 нови човека отпред ще мине доста време преди да успеят да си паснат, още повече и Агуеро е контузен.
                Виж Челскито е фаворит - първо защото новите играчи ще са по-скоро резерви, а пък и сега с Моу са им сигурни 10 домакински победи с по 1-0 и 2-0! Дето се вика "да живее противния, но печеливш футбол"!

ПП
                За мен най-голямото чудо този кръг беше, че Уелбек вкара 2 гола в един мач, с което подобри постижението си от предишния сезон ...

Коментар

• Големи очаквания към новия сезон в Шипа, а пък първият кръг не показа никаква промяна, поне според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Сезонът започна, а с него и мъките... добре поне, че бихме и дано да оправим мерника занапред, а и противниковите вратари да не правят мача на живота си точно срещу нас
                    Все едно си станал фен на Арсенал!?

Това артилерията - голям та*ак! Мислех, че поне Вила ще бият и заложих за тях, ама тази година борбата за 4то място ще им е тегава!

Коментар

• Сезонът започна, а с него и мъките... добре поне, че бихме и дано да оправим мерника занапред, а и противниковите вратари да не правят мача на живота си точно срещу нас
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Нашите се изложиха като македонец, който си мисли, ч Кирил и Методи са македонци.

Коментар

• Проф. Божидар Димитров: Поздравявам „Б” отбора на нацията с победата

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Атлетико Гоянензе привлече Майкъл Джексън

Нападателят става съотборник на Джон Ленън, Махатма Ганди и Гладиатор
                            На тия им трябва само Мишел Платини.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              ами аз снощи пак хванах коеф. 4 на тениса с ниски коеф Можеше да е и към 6, ама прекъснаха мача на Лопез и Шарди, та ми го признаха за отменен, дейш и тъпата система. Иначе обърках нашите снощи или както казва муси - не ги играх "логично" Нищо де, ако не издумкам всичко тия дни, ще имам малко кешец за началото на шипЪ
                              Мен само пияните руснаци ми разбира една колонка иначе нашите ги "хванах" ДШ на полувремето с още 2 засукани прогнози, та излезе деня на нула!
                              Нашите счупиха тъпометъра снощи - поне да бяха вкарали едно положение преди почивката да направят малко интересен мача!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Тоя мошеник ми е ясен, ама в случая бях заложил на Пайре-то! Той доста добре игра човека този сезон на всякакви настилки!

Него съм го вкарал в черната листа вече! Днес се чудя дали да не пробвам Надал да го опуха с 6,7 гейма разлика ама като си знам късмета нашия пак ще падне 7-6, 6-4!
                                ами аз снощи пак хванах коеф. 4 на тениса с ниски коеф Можеше да е и към 6, ама прекъснаха мача на Лопез и Шарди, та ми го признаха за отменен, дейш и тъпата система. Иначе обърках нашите снощи или както казва муси - не ги играх "логично" Нищо де, ако не издумкам всичко тия дни, ще имам малко кешец за началото на шипЪ
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X