IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А като продадете Руньо на ПСЖ, ще станете и най-големите красавци в лигата
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение

Да и когато Гигс и Скоус се пенсионират догодина най-вероятно ние ще стане най-младия състав в шипа.

Иначе средната възраст ви е таква, защото имате много млади играчи, които са твърди резерви, или са контузени.
      Мисля, че тази статистика се прави на база на игралите в мачовете състави, а не на дълбоки резерви, контузени и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Да и когато Гигс и Скоус се пенсионират догодина най-вероятно ние ще стане най-младия състав в шипа.

Иначе средната възраст ви е таква, защото имате много млади играчи, които са твърди резерви, или са контузени.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• http://www.sportal.bg/news.php?news=420042
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Комплекси от Ливъпул няма да имам поне в следващите 20 години, между другото!
            И аз говорех така преди 20 години.Тогава виждах заплаха от Арсенал.Сбърках.И ти ще сбъркаш.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Ще имаш много скоро след като САФ се пенсионира
              Както и от Сити, Челси, Арсенал и още 2-3 отбора
              За Шити, Челси и Арсенал може и да си прав!
              НО ЗА ЛИВЪРПУЛ НЕ СИ! В следващите 5 години не ви виждам по-напред от 4-то място, а ние както знаеш сме в най-лошия случай ТРЕТИ! Така че пак ще ни дишате праха!

Коментар

• Ще имаш много скоро след като САФ се пенсионира
                Както и от Сити, Челси, Арсенал и още 2-3 отбора

Коментар

Комплексите ти от Ливърпул са грандиозни..... каквото и да напиша отговаряш само това
                  Що бе Хаки! Ти се дразниш с феновете на Юнайтед, Арсенал, Челси и Шити, ние се дразним с тебе! Вие даже и в ЛЕ не можахте да издрапате!

Като теглим чертата само Челси може да се ядосва за отпадането си в ШЛ, щото отпадна за сметка на Шахтьор!
                  Иначе Шити беше в смъртоносна група, Арсенал попадна на може би най-силния отбор в света в момента, а ние на втория или третия по сила!

ПП Комплекси от Ливъпул няма да имам поне в следващите 20 години, между другото!
                  Last edited by man_united; 04.04.2013, 11:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    ...
                    Аз края на мача на чорбетата го слушах по радиото
                    От коментарите излезе много слабо представяне... на сАдята (ако Импа позволи да га цитирам..)
                    Казвал съм ти, че на младини бях фен. Левскарче. Агитката. Стадиони. Влакове по провинцията. Секво..
                    Ама сега. На стари години ..
                    Е как да ги гледам бе брат. ???
                    Е,.. вчера (за кой ли път се зарекох последен) си пуснах български мач. У Ловеч. То пък за "нашето първенство, в случая купа" взе че стана някакъв мач..
                    Чак садята се пренапрегна. налЕ..
                    Ама МНОГО СЛАБ ФУТБОЛ...
                    Защо сме там ? Кой е виновен? Какво да се прави ? (сори за съвпадението с великия Илич) - Тема на друг разговор...
                    ПатриотизЪма у мен, дори на моменти е в излишък, ама Българския футбол е СЛАБ и НЕ СТАВА за гледане... За жалос !!
                    Затва не коментирам, ни първенство, ни купа, ни мупа, ни европейското представяне на Българските отбори... Не зарад друго...
                    Е пуснеш си телевизията - мач, като мач.
                    Игра та дрънка. Пасове. Движение. КомбинациЙ. Терен. Публика. Садя (със се грешките - е оня ден Риберито си беше за картон и наказание), ферплей донякъде...
                    Ми ТОВА е футболът... Със се комерса, който вярно но сигулно го затрива ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Както Ливърпул я намира за безинтересна през последните 5-6 години....
                      Комплексите ти от Ливърпул са грандиозни..... каквото и да напиша отговаряш само това

Коментар

Представителите на "най-силното първенство в света" са загърбили Шампионската лига за сметка на Лига Европа, където имат цели 3 отбора на четвъртфиналите
                        Както Ливърпул я намира за безинтересна през последните 5-6 години....

Коментар

• Аз съм доволен от българските мачове: всичко дето можеше да се хване хванах: Lay Pirin от една страна и дубъл ЦСКА Н/Г + Литекс да спечели едно полувреме!

Обаче и двата мача в ШЛ бяха под всякаква критика! Имах залози и за голмайстор и за овър корнери ама на - пълен фейл дето ми опропасти деня!
                          Иначе какво да коментираме - аз казах, Реал са сигурни полу-финалисти, а Дортмунд след толкова несериозна игра може и да изядат хурката след някое 1-1 на реванша!

ПП ЩО никой не коментира картинката за "верните" отсъждания на съдиите ЗА/ПРОТИВ белите балерини, дето я пейстнах по-доле!

Коментар

• Груец, ако намериш къде да го заложиш, слагай да подарят купата на бат Венци за цялостно творчество и за 100-годишния юбилей на белия балет от ОК. По същата логика догодина вие сте смазващ фаворит да станете шампиони.

Нашият мач вчера не го гледах и не мога да дам категорично мнение, но стартовия ни състав (с Присо, Делев, Велев и Стоянов ) в мач от турнира, който уж ни беше приоритет, както и умишлено изкараните картони на Саша и Бандата в мача с Миньоро ме навеждат на определени мисли. Иначе по впечатления от приятели, не сме играли нищо. Изпуснали сме по едно чисто положение с Локото и после някакъв анонимен чернодрешко е дал дузпа за фаул на метър извън наказателното. Първо дава фаул, но след кратко умуване променя решението си на дузпа.... после гони Стоянов, но след ново умуване решава да отмени картона Циркове колкото искаш

Коментар

• Колче, прав си, брат, ама пусто сал инглизини са тук, а и фентъзито ни е инглиш базирано, та затова. Иначе на мен ми се коментират 1/4 финалите, ама не в ШЛ (ех, дали ще доживея подобно нещо, да ми се коментират Бг отборите /без значение кои, но по възможност нашите говеда/ участващи там - еххх), а за купата на България Ей, виж, чорбата падна от Локо Сф и то на кочинпарк, а нашите говеда едва се измъкнаха от кЮрдисаните момчета до Покрития мост, ама ни дума, ни вопъл, ни стон (сигурно полкича щеше да се включи, ако БотевЪ беше продължил, ама те пък дори и до 1/4 финал не се класираха). даже споменЪ го няма, а бИроету са на 1/2 финал, което не ечак толкова често срещано явление.
                              та аз си харесвам родното и ми се иска да си коментираме него, а не манчестър-рединг и арсенал-стоук, ама сме станали едни чуждопоклонници, не е истина просто. Вярно, че повечето неща са нагласени в Бг, ама поне д си обсъждаме откъде може някое леФче да смъкнем в такъв случай - все ще е тема за разговор

Иначе за мачовете снощи - чорбата не съм ги гледал, но сигурно са играли тото и то заедно със съдията, а нашите говеда просто са си слаби и титлата пак ще замина за Делиормана
                              Реал си биха резонно (направих малко евро от тях), вероятно няма да бият в Цариград, щото и те обичат тотото, а немския ботевЪ ме разочарова (и добре, че не ги играх) - малага са тотална трагедия в защита и е безумие да не им вкарат гол, щото на реванша може и да пуснат и да стане тегаво. Въобще, ако няма тото (а очаквам все пак да има малко, нали и брокитата са хора) два от 1/4 финалите са обезсмислени вече, а в другите 2 няма интрига (на пръв поглед).
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

така е...
                                то ся албионците ако се оакат и не отидат на свиждане на Гълъбин, кво ?
                                И световното ли няма да преставлява интерес за апологетите на най-силното първенство ???
                                Второ място в групата, бараж и отпадане от лъвчетата след 2 хикса.... това ще бъде съдбата им

Коментар

Working...
                                X