IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Представителите на "най-силното първенство в света" са загърбили Шампионската лига за сметка на Лига Европа, където имат цели 3 отбора на четвъртфиналите

така е...
    то ся албионците ако се оакат и не отидат на свиждане на Гълъбин, кво ?
    И световното ли няма да преставлява интерес за апологетите на най-силното първенство ???
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Вчера, познах половината резултати (1)
      Eййй тия Борусия колко пропуска произведоха, направо се ококорих на дивана ...
      Тва гелосаното Гьотце 3 !!! пъти сам срещу вратаря не успя да вкара ...
      Левандовски направи много силен мач, с много движение. Комбинативен. Но пропуска от дузпата след пас на Гьотце, може да засрами и Йовов...
      Малага приятно ме изненада с организирана, но и с ипровизации игра в атака... Слаба защита и добър, спокоен вратар. Не ги бях гледал цял мач до сега ... браос..
      Въпреки това, мисля, че Клоп ще направи необходимото в Дортмунд поне половината създадени положения да влязат... Мисля, че Борусия ще излезе на полуфинал...
      За Реал - Галатасарай, очаквано. На репортажа видях, че и турците са могли поне едно голче да мушнат, ама не би. Все тая. За мен Реал беше най сигурния полуфиналист след жребия. В Истамбул, пак ще ги бият. Просто са по-добри.
      Ясно, че щом няма англикански мачове, темичката замира, ама се засрамете малко
      Шампионска лига е това ...
      Представителите на "най-силното първенство в света" са загърбили Шампионската лига за сметка на Лига Европа, където имат цели 3 отбора на четвъртфиналите
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Вчера, познах половината резултати (1)
        Eййй тия Борусия колко пропуска произведоха, направо се ококорих на дивана ...
        Тва гелосаното Гьотце 3 !!! пъти сам срещу вратаря не успя да вкара ...
        Левандовски направи много силен мач, с много движение. Комбинативен. Но пропуска от дузпата след пас на Гьотце, може да засрами и Йовов...
        Малага приятно ме изненада с организирана, но и с ипровизации игра в атака... Слаба защита и добър, спокоен вратар. Не ги бях гледал цял мач до сега ... браос..
        Въпреки това, мисля, че Клоп ще направи необходимото в Дортмунд поне половината създадени положения да влязат... Мисля, че Борусия ще излезе на полуфинал...
        За Реал - Галатасарай, очаквано. На репортажа видях, че и турците са могли поне едно голче да мушнат, ама не би. Все тая. За мен Реал беше най сигурния полуфиналист след жребия. В Истамбул, пак ще ги бият. Просто са по-добри.
        Ясно, че щом няма англикански мачове, темичката замира, ама се засрамете малко
        Шампионска лига е това ...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Коментар

• Томас Мюлер като Божинов: Победа с 2:0 е по-добре от 3:0

Коментар

• Анчелоти: Първият гол бе подарък за Меси, а вторият - подарък от съдията

На това му викам аз НАГЛОСТ!!!

Карлето обсъжда първата ПРАВИЛНО ОТСЪДЕНА ЗА БАРСЕЛОНА ДУЗПА от доста време, а пропуска гола на Ибрахимович вкаран след 2-метрова засада!?

Коментар

• Вчера свършихме половината работа ...
                Чиста победа, без картони, да видим, колко е сериозно положението на Кроос...
                В реванша, Юве ще са без двама от важни играчи и мисля, че ще ги бием и в Торино.
                Не обичам да мрънкам за съдии, ама вчера тоя пич направо окепази мача.
                Остави двата отбора да се ритат, докато се стигне до простотията на Рибери. Щеше да е заслужен директен червен картон. Късмет, че не го видя.
                НАПРЕТ МАШИНАААААА
                МУАХАХАХАХАХАХАХААААА !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Моите прогнози за днес са:
                  Байерн - Ювентус 3-1
                  ПСЖ - Барселона 0-1
                  Ако не беше този гол в 94тата минута за ПСЖ щях да позная и победителите и разликата, с която щяха да спечелят!
                  Интересно как ще се справят каталунците на реванша без Меско?!

Най-много ме е яд за това, че машината не напълни ауспуха на старата госпожа както си требе, ами само с 2 парцала, че го бях пуснал Над 2.0 и третия щеше да ми донесе некой лефче печалбичка,...ама здраве да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    всички които заложат за победа на бахрейн днес ще ядат дебелия ...

Коментар

• Байерн-Ювентус 1-1
                      ПСЖ-Барселона 0-0

Коментар

• Байерн-Ювентус 1-0
                        ПСЖ-Барселона 1-3
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Моите прогнози за днес са:
                          Байерн - Ювентус 3-1
                          ПСЖ - Барселона 0-1
                          Байерн - Ювентус 1-1
                          ПСЖ - Барселона 1-2

Коментар

• всички които заложат за победа на бахрейн днес ще ядат дебелия ...

Коментар

• Коментар

• Моите прогнози за днес са:
                                Байерн - Ювентус 3-1
                                ПСЖ - Барселона 0-1

Коментар

Working...
                                X