IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    колкото срещу АРСЕНАЛ на реванша ................... то не беше търкаляне по терена, то не бяха симулации, то не беше съдийска подкрепа и какво ли още не...

трагедия в червено ще е довечера
    Сладуран ...
    РАНО ви е още да играете с батковците, на големи врати ...
    Дишай дълбоко... (мъглявия английски въздух)
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Колко да сме трагични ?
      колкото срещу АРСЕНАЛ на реванша ................... то не беше търкаляне по терена, то не бяха симулации, то не беше съдийска подкрепа и какво ли още не...

трагедия в червено ще е довечера

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        след тази победа бахрейн излиза от мача с дъртата госпожа

когато имаш мач с ювентус след 3 дни никой разумен човек няма да се хвърли да вкарва една камара голове

бахрейн сега ще са трагични .................. гледай мача само
        Колко да сме трагични ?
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Уникален футболен гаф в Уелс

Уникален гаф се случи в шампионата на Уелс. Срещата между Кармартън Таур и Еърбъс пропадна, защото съдийската бригада не се появи да изпълни служебното си задължение.

До комичната ситуация се е стигнало, след като местните футболни ръководители забравили да назначат съдии. Така тази среща се отлага за втори път, предаде BBC.

Феновете на гостуващия тим от са изгубили близо седем часа, за да пътуват за мача, а след това да се приберат у дома си.

От местната централа побързаха да се извинят за големия гаф, тъй като забравили да назначат процедура за повторно избиране на съдии за мача, след като той веднъж бил отложен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mat2t Разгледай мнение
            След тази победа Байерн ще влязат добре във мача с Ювентус!
            след тази победа бахрейн излиза от мача с дъртата госпожа

когато имаш мач с ювентус след 3 дни никой разумен човек няма да се хвърли да вкарва една камара голове

бахрейн сега ще са трагични .................. гледай мача само

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              За феновете на Манчо може да се е видял "най-слабият мач", аз имах предвид, че Челси играха много бърз, атрактивен, комбинативен футбол. Не съм гледал първите 30 минути, но едва ли те толкова променят обективната картинка
              Че за Юнайтед е най-слабия е ясно! Ама не виждам къде видя този комбинативен футбол след като след гола домакините имаха 2 положения: едно излизане на Азар след което удара отиде на 3 метра от вратата и най-чистото - един удар в близкия ъгъл на Мата, който Де Хея извади! И Юнайтед също имаха две положения - удара на Чичарито с глава и люха на Ван Перси! Да не говорим, че за целия мач се изпълниха 5 корнера!
              Явно си забравил до скоро какви мачове правеха тези отбори и 2-1 беше най-малкия резултат между тях!

Коментар

Браво на Челси, прекрасен футбол и заслужено продължават.
                чукотките показаха класа ................ бавно и методично наложиха волята си и заслужено продължават към финала за купата

Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                Манчо се измъкнаха много тънко, ама те си станаха майстори на под 2.5, само че този път не в тяхна полза
                няма толкова смешен отбор като тима на дъртия саркофаг

или съдиите ше му помагат, или съдбата ще каца на рамото му и ще го бутат напред

в предния кръг срещу рединг рунтавото добиче рутна топката към трибуните, но един нещастен рикошет от състезател на рединг и топката влезна във вратата ................... после съдията не даде чиста дузпа за рединг и дъртия алкохолик дедо сашо се радва като малко дете

в последния кръг пак нещастен ДВОЕН рикошет срещу съндърланд и пак автогол, после пак не дадоха дузпа за съндърланд и дъртия алкохолик дедо сашо пак се радваше на отсъжданията на съдията и на съдбата

днес вече нещата си дойдоха на мястото .................... съдията свири коректно и дедо сашо подви опашка

а вън пер$$$ито е най-смешното човече което може да съществува ..................... чета, че искал гола срещу съндърланд да го запишат на негово име нищо, че имало цели ДВА рикошета

девети мач без гол за вън пер$$$и ........................ яко го контузих .................. маринчо от форума може да ме черпи една виртуална бира

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Ти луд ли си? Къде го видя "прекрасния футбол"?
                  Най-слабия мач между тези двата отбора от както Абрамович пое Челси!
                  По-добрия отбор победи разбира се! За това няма спорт! Юнайтед игра безобразно слабо в тоя мач!
                  За феновете на Манчо може да се е видял "най-слабият мач", аз имах предвид, че Челси играха много бърз, атрактивен, комбинативен футбол. Не съм гледал първите 30 минути, но едва ли те толкова променят обективната картинка

Коментар

Браво на Челси, прекрасен футбол и заслужено продължават. Манчо се измъкнаха много тънко, ама те си станаха майстори на под 2.5, само че този път не в тяхна полза
                    Ти луд ли си? Къде го видя "прекрасния футбол"?
                    Най-слабия мач между тези двата отбора от както Абрамович пое Челси!
                    По-добрия отбор победи разбира се! За това няма спорт! Юнайтед игра безобразно слабо в тоя мач!

Коментар

• Браво на Челси, прекрасен футбол и заслужено продължават. Манчо се измъкнаха много тънко, ама те си станаха майстори на под 2.5, само че този път не в тяхна полза

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        По-важното е как ще излязат от него, и какво мислят по въпроса Пирло, Куалярела и Матри
                        Има и други участници в мача...
                        С мнение доста по-различно, от споменатите трима ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mat2t Разгледай мнение
                          След тази победа Байерн ще влязат добре във мача с Ювентус!
                          По-важното е как ще излязат от него, и какво мислят по въпроса Пирло, Куалярела и Матри

Коментар

• След тази победа Байерн ще влязат добре във мача с Ювентус!
                            Метални Врати Врати Vrati

Коментар

• Най-добре да си търсят нови отбори в някоя от долните дивизии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                От Manutd.com KO 12:30 BST.
                                Знам че тогава е мача, имах предвид от FA че се шегуват!

Коментар

Working...
                                X