If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тоя постинг само ингилизин мое да го е правил - само гьотце, и то официално, в реална сделка, и то от завчера, струва повече, ама нейсе. Кои викаш ингилизи ще играя на вемблиту, ама не бараж за влизане в лига 1
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
През последните два дни ситуацията за испанските грандове може да се опише с определението : "Бой, е*ане и немска музика!" Не знам как ще им се отрази, ама вероятно догодина милионите ще летят от Мадрид и Барселона по посока други клубове!
Мисля, че щеше да остане още един сезон поне ... Върши страхотна работа с отбора и резултатите са очевидни.
Махат го, защото са договорили Жосеп, а не щото са недоволни от Юп. Пък и се гледа в перспектива от няколко години. Хайнкес щеше за изкара още максимум 2 сезона според мен.
А после ? Открила се била възможност и са се договорили с Гуардиола.
И аз имам резерви за него, но му желая успех.
дрън-дрън, ще ме прощаваш - грандиозна грешка на баварците е да разкарат юп точно сега, когато направи отбора. Това е грешка тип абрамович с Моу. Пепиту е много слаб тренер, който може да "направи" отбор, само ако преди това са му докарали много класа в състава, има някой и друг гений в състава и се носи по течението. Кажи ми добър трансфер на пепиту в барса, че аз се сещам за бая провали Много лош ход на баварците, ама много лош, но те си знаят.
П.С. Ако финалът е немски, в което все още не съм убеден, макар вероятността за твоа да е огромна (предполагам, че за пред букитата реал ще бие с 2 гола, а барса с 3), то дортмунд ще бият байерн на финала - не защото са по-добри, а те така, те Пък и какво по-яко от немски финла на вемблиту в дъртия албион - местните онанисти ще се изпонасерат от яд
П.П.С. Голяма Борусия снощи - браво, напълниха ми душата с игра, макар да бях за реал. жалко, че гьотце не вкара, а го бях играл, но напоследък не ми върви със залозите
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Мисля, че щеше да остане още един сезон поне ... Върши страхотна работа с отбора и резултатите са очевидни.
Махат го, защото са договорили Жосеп, а не щото са недоволни от Юп. Пък и се гледа в перспектива от няколко години. Хайнкес щеше за изкара още максимум 2 сезона според мен.
Гледах пресконференция точно като излезе новината за Пеп.
И те там Юп разправя че иска лятото да си почива.
Може и да са го натиснали да си мълчи да не скапе настроението в отбора.
Юп се оттегля по собсвено желание, не по желание на ръководството.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
смешна работа, но еф це бахрейн така ги подпряха и срещу АРСЕНАЛ, после пак имаше нередовни голове срещу дъртата госпожа, а сега и срещу БАРСЕЛОНА
не мога да си представя как има съдийски грешки в полза на все един и същи отбор
...
Ахахахахахахаааа... Така е, съдията Ви поряза да ни отстраните...
Шут
Малки сте още да си играете с батковците на голям терен...
Тренирайте усърдно, работете за физика, с топка и без топка, тактика...
Ако е писано, догодина ще ви проверим пак...
До тогава гледайте по телевизора как ритат батковците и се упражнявайте с Вила, Стоук, Норич, Морич и прочее тимчета ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
аз пък им се чудя на акъла как подписват с нов треньор и започват да хвърлят милиони на вятъра при положение, че настоящия треньор тъкмо сглоби състава и започнаха да играят успешно и резултатно... 2 години изчистват нещата и на третата година тъкмо им се получава играта и те заменят един успешен и доказан треньор с нов който е бил само в един отбор, познава само едно първенство и де факто не е правил нов отбор, а взе готов отбор от франк рийкард
не знам ................... чудя им се на акъла на бахрейнци
Юп се оттегля по собсвено желание, не по желание на ръководството.
Барселона нищо не игра и напълно заслужаваше да загуби този мач, а според мен и да отпадне от турнира, но все пак не е особено приятно да получиш 2 абсолютно фалшиви гола, дори и след като те надиграват тотално
смешна работа, но еф це бахрейн така ги подпряха и срещу АРСЕНАЛ, после пак имаше нередовни голове срещу дъртата госпожа, а сега и срещу БАРСЕЛОНА
не мога да си представя как има съдийски грешки в полза на все един и същи отбор
Абсолютише!!!
И си мисла и аз: Защо им въобще този Пеп!? Да ги учи на нервозното "тики-така" ли? Кат зеха Гьотцето, да си земат и Клоп унд зовайтер унд зофорт....
аз пък им се чудя на акъла как подписват с нов треньор и започват да хвърлят милиони на вятъра при положение, че настоящия треньор тъкмо сглоби състава и започнаха да играят успешно и резултатно... 2 години изчистват нещата и на третата година тъкмо им се получава играта и те заменят един успешен и доказан треньор с нов който е бил само в един отбор, познава само едно първенство и де факто не е правил нов отбор, а взе готов отбор от франк рийкард
не знам ................... чудя им се на акъла на бахрейнци
Коментар