IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Не са хубави тея Първо-априлски шегички дето ни правят....дейш!

От Manutd.com KO 12:30 BST.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Мачът ни срещу Челски е днес в два?
      Не са хубави тея Първо-априлски шегички дето ни правят....дейш!

Коментар

• Мачът ни срещу Челски е днес в два?

Коментар

• Хамбургер, какъв пердах отнесоха ...
          Изключително представление за феновете...
          Ей така, го обичам МОЯ отбор... БИЙ за да те уважават
          Горчив прифкус остават головете, които допуснахме... Не щото сме пуснали гол (нормално е да има леко отпускане при 8-0), а щото корнерите стават хроничен проблем... Имаме играчи, които играят добре с глава. Нойер не се намесва достатъчно добре в наказателното. Данте, Мартинес и Ван Буйтен трябва да елиминират всеки нападател... Дано Юп обърне внимание на това ...
          Иначе с огромно нетърпение очаквам Юве на Алианц... Голям отбор с традиции - респект... От Байерн, в този вач се иска пълна концентрация и себераздаване...
          Не допуснем ли някоя глупава грешка, мисля че МОЖЕМ да постигнем добър резултат преди реванша в Торино... Ама НИЩО не се знае - Юве си е Юве...
          НАПРЕТ МАШИНАААА
          МУАХАХАХАХАХАХАХХААААААААААААААААААААА
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• След 2:9 от Байерн: Играчите на Хамбургер ШФ организират барбекю с феновете за извинение

Коментар

• Въй, машината кво напраи....
              И това ще мине ...

Коментар

• поздравление за груйчо и маринчо които взеха в отборите си Начката ................... много добър футболист наистина, но малко късно го взимате в съставите си, а отгоре на това днес при гола си удари много лошо коляното и веднага бе заменен .................. дано в следващия мач да играе защото е много необходим на АРСЕНАЛ в следващите мачове

Коментар

• преди 2 месеца като ви писах, че вън пер$$$и ще го контузя се смеехте тук и ме питахте кой ще пратя да го контузи

каква е равносметката сега ........................ в последните си 8 мача за манафите вън пер$$$и не е вкарвал гол

някои ще кажат, че днес след негов удар топката се удари в Брамбъл и влезна гола, но истината е, че топката след удара му не само, че не влизаше във вратата, не само, че топката излизаше в аут, ами според мен топката направо си излизаше в тъч

Коментар

• Първоначално изпратено от Simps Разгледай мнение
                    Много жалко, че турския съдия така жестоко ни поряза.Бунтувам се яко срещу тази дива несправедливост, но мисля, че ще дойде време и ние да ликуваме

Съвсем точно

Коментар

• Първоначално изпратено от pacoti Разгледай мнение
                      Чембърлейн също е национал, Уилкшър!
                      не се мъчи да му обясняваш каквото и да е

Коментар

• http://www.arsenal.com/news/news-arc...to-nine-months

Мисля че с кариерата на Диаби вече е приключено. Жалко за момчето. Определено имаше много талант преди 4-5 години.

Коментар

• Чембърлейн също е национал, Уилкшър!
                          Входни Врати

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            надявам се, че и сам можеш да разбереш защо са на второ място в групата си за СП'14

ако футболната асоциация на англия назначаваше реферите ................... то тогава щяха да водят с десет точки пред другите...

ама, на ................... нямат този късмет...
                            Да бе приятелче, но нали тезата ти беше че в отбора на Англия винаги имало повече футболисти на Арсенал от тези на Манчестър Юнайтед? Това естестветвено е тотално неяврно и просто доказвам нагледно и ясно, колко неправилно ти беше мнението. Не ми се занимава да те оборвам и по години колко играча на Анал е имало в стартовия отбор на Англия.

Сега ми говори, ако искаш за луната, звездите и съдиите, които не знам какво общо имат с темата де но какво да се прави....

Коментар

• Много жалко, че турския съдия така жестоко ни поряза.Бунтувам се яко срещу тази дива несправедливост, но мисля, че ще дойде време и ние да ликуваме

Коментар

• Дори и да завършим 2-ри не мисля че ще сме най слабия 2-ри отбор! Ама ще си говорим след време!
                                Vrati Метални Решетки Цени

Коментар

Working...
                                X