Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
малко хумор и сатира - вчерашният мач приличаше на ситуация в която мъртво-пияно "гъзе" - 50 кила с мокри дрехи, едва държащо се на краката си се задява с дузина здрави пръча в селска кръчма с бонус - кварталния ушев и собственика са рода с местните - резултатът е зълллл побой....ббой бой бой ....мазохизам чиста форма ...
Може да съм фен на Барса ама време беше да им набият канчетата ...та да се освестят/надявам се/ за следващия сезон
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеОхааа ... !!!
Вчера напраихме голяма крачка към финало !!!
Е те така искам да играят всеки път ...
Напрао им скрихме топката ..
Всички сте гледали мача, та не виждам смисъл да гокоментирам, освен садята...
Два от головете не бяха редовни. Факт. На Гомес беше засада, а на Мюлер, незнам кво точно беше, ама си беше фал ...
Не мисля, че съдията ни е подпирал. Просто толкова си можеше...
Именно зарад такива изпълнения, искам да има видео повторения на таблото на стадьона.. Всички да виждат ситуацията и садята да преценя правилно...
Както и да е ... и самите кътълунци признаха силата на МАШИНАТАААА !!!
Сега ми е твърде занимателно, с какъв състав ще излезем на Кампа... Шестима висят за картони...
Аре в центъра Тимошчук и Густаво, некакси ще требе да изкарат поне едно полувреме... Ама защита в състав Рафиня, Боатенг, Ван Буйтен, Алаба (Контенто), направо зорлем ще направи Барса герои... В атака Манджата, подпомаган от Рибери, Робен и Мюлер, ще имат задача да мушнат поне едно голче и пак, да пресират противника дълбоко в неговата половина ... Хайнкес доказа че умее да подхожда към всеки противник индивидуално и вярвам, че няма да се насерем в Испания, като запазим боеспособен състав, ако се класираме на финала ...
Кана сички ф кръчмата да лочим бира !!!
БРАВО МАШИНА !!!
И си мисла и аз: Защо им въобще този Пеп!?Да ги учи на нервозното "тики-така" ли?
Кат зеха Гьотцето, да си земат и Клоп унд зовайтер унд зофорт....
Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Охааа ... !!!
Вчера напраихме голяма крачка към финало !!!
Е те така искам да играят всеки път ...
Напрао им скрихме топката ..
Всички сте гледали мача, та не виждам смисъл да гокоментирам, освен садята...
Два от головете не бяха редовни. Факт. На Гомес беше засада, а на Мюлер, незнам кво точно беше, ама си беше фал ...
Не мисля, че съдията ни е подпирал. Просто толкова си можеше...
Именно зарад такива изпълнения, искам да има видео повторения на таблото на стадьона.. Всички да виждат ситуацията и садята да преценя правилно...
Както и да е ... и самите кътълунци признаха силата на МАШИНАТАААА !!!
Сега ми е твърде занимателно, с какъв състав ще излезем на Кампа... Шестима висят за картони...
Аре в центъра Тимошчук и Густаво, некакси ще требе да изкарат поне едно полувреме... Ама защита в състав Рафиня, Боатенг, Ван Буйтен, Алаба (Контенто), направо зорлем ще направи Барса герои... В атака Манджата, подпомаган от Рибери, Робен и Мюлер, ще имат задача да мушнат поне едно голче и пак, да пресират противника дълбоко в неговата половина ... Хайнкес доказа че умее да подхожда към всеки противник индивидуално и вярвам, че няма да се насерем в Испания, като запазим боеспособен състав, ако се класираме на финала ...
Кана сички ф кръчмата да лочим бира !!!
БРАВО МАШИНА !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеГреъм е там, нищо не казва....
Иначе ашкоолсун на точния залог от снощи, Жеката май го показва К=35!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПърво да претърсим виртуалната кръчма. Може просто да е припаднал зад бара снощи към 23:30
Иначе ашкоолсун на точния залог от снощи, Жеката май го показва К=35!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДа сформираме група, да потърсим Колчо в изтрезвителите, все пак работен ден е..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеЧестито на Колчо!
Заслужена победа, отборът си заслужава ника машината!
Сега остава най-трудното - финалът! Стискам палци! Отличен футбол!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСъдиите компенсираха нередовните голове с хандбала на Барса.Но въпреки това тия Байерн са извратеняци.Не може да се гавриш така с Барса.Вакарай им 2 гола и ги пусни да си ходят.А то ..... ник'ва милост.Серсеми.
Коментар
Коментар