IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Напълно заслужена победа за "бавария вюрстхен", спор няма ама и съдията е за сопа..... В хода на мача се видя че физически Байерн просто бе в пъти по-добър и направо "счупи" немощната Барса / незнам "Алианца" нарочно ли го оставиха с наводнен терен , щото не ми се вярва стадион за 250 милки да няма капандура /, но чак 4-0... малко прекалено особено при третия гол - то не бе хокей , не бе ръгби . За игрите с ръка тази на Пике можеше да се даде спокойно - другите бяха спорни...В крайна сметка "очаквана" победа с разлика и малко бонус от съдията.Шамарът трябва да стресне малко "елфите" и да ги нахъса за следващия сезон да подходят по-сериозно в селекцията пък и да дадат шанс на друг тренер - Тито се видя , че много му дойде тежката битка с рака - респект!! , но не може и без футболисти и без тренер...няма такава игра просто
    За реванша мисля да го отиграя победа на Байерн с два или тригола разлика - коеф. ще е трепач. Или Барса ще понатупат реваншистки частично вюрстхените / силно се надявам като техен фен поне да им набият няколко гола , че ще пуснат 1 или 2 то е ясно без защита то си е направо пожелание/ или ако играят същата приспивна пародия направо ще глътнат тупаника още веднъж , колко ти да не ми се иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Барселона нищо не игра и напълно заслужаваше да загуби този мач, а според мен и да отпадне от турнира, но все пак не е особено приятно да получиш 2 абсолютно фалшиви гола, дори и след като те надиграват тотално
      така е, да, не бяха редовни головете, но още първото полувреме имаше 2 100% дузпи за машината, които решаваха всичко още тогава и разликата можеше да е и по-голяма, така че съдиите, в тоталното си бездарие, не повлияха на мача. И все пак - за къв са ни съдии, при положение, че са пълни дървета
      Колче, как си, брат - изтрезняваш ли още, че не си списал 2-3 похвални слова, които са напълно заслужени
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Барселона нищо не игра и напълно заслужаваше да загуби този мач, а според мен и да отпадне от турнира, но все пак не е особено приятно да получиш 2 абсолютно фалшиви гола, дори и след като те надиграват тотално
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Машината се оказа непреодолима за Барса, просто тотално ги надиграха, но 3 от 4 гола бяха на съдиите, което мен вече ми идва в повече. Всеки мач напоследък от българското първенство, от премиършип, от шампионската лига се решава от съдиите. Крайно време е технологиите да влязат във футбола. А тези съдии-статуи зад вратите какво гледат и за какво им плащат нямам идея.
          Иначе Байерн пак щяха да бият с разлика, защото бяха много по-добри.

Коментар

• Ей, машината кво напраи!
            Колчо, това истина ли е!?!
            И това ще мине ...

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...v=Xfsv4jgEsCY#!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Полкич, ами нали и аз това ти казвам - има 2 страни, просто едната не си е свършила работата, за да си защити интересите. Иначе казано агентът на Гьотце се е оказал по-добър блъфьор при преговорите.
                ех, груйчо, груйчо ................. груйчооооооооооо

вече даваш и оценка кой бил блъфьор и кой не бил си свършил работата без да знаеш технически как седят нещата...

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Не че 37 милки е лоша цена (това май им е най-големия трансфер на дортмунд, както и най-големия вътрешен трансфер в дойчланд, но може и да греша),
                ти да не си мислиш, че тази цена от 37 млн. евро е някаква случайно измислена цифра .................... имаш ли на представа как се формират тези неустойки в договорите на футболистите в белите страни???

знам, че не знаеш как се формира тази неустойка, но ти позволявам да налучкаш преди да ти кажа

но продажбата в кръвен враг и основен конкурент си е меко казано провал на мениджмънта на дортмунд.
                ти явно още не можеш да проумееш, че това не е продажба на клуба

затова ще ти го обясня малко по-простичко

в случая може да се говори, че това не е продажба на клуба, а това е клауза в договора с която гьотце си откупува правата от ДОРТМУНД ................... плаща сумата и е свободен

така както по правилата на ФИФА всеки футболист който е играл поне 3 години в един клуб и му остава 1 година до края на договора може да внесе в касата на клуба последната му годишна заплата и да стане свободен агент с 1 година предсрочно и клуба не може по никакъв начин да го спре

Но станалото - станало, лошото е, че вече е рецидив и остава само да се пее мантрата с тръстването и обиграването, която, лично мен, не ме кефи, ама хич, но всеки си има право на мнение
                какъв рецедив, бе, груйчо???

нали миналото лято така взехме Ройс от борусия мюнхенгладбах по същата схема като платихме неустойката му от 17 млн.евро ................ също юноша на ДОРТМУНД между другото...

груйчо, запомни от мен, че един футболист иска ли да напусне няма смисъл да се държи насила, а най-удачния вариант е да се пусне да ходи където си иска

по-миналата година шахин отиде при дебелия балет ................... обикаля, обикаля и пак се върна след година и половина

миналото лято кагава отиде при манафите и го видяхме колко струва, налЕ ..................... след година пак ще иска да се върне

сега ще го видим и това момченце до къде ще я докара ...................... гуардиола го искал - получава го - "паживьом, увидем" какво ще стане и с него...

Коментар

• Полкич, ами нали и аз това ти казвам - има 2 страни, просто едната не си е свършила работата, за да си защити интересите. Иначе казано агентът на Гьотце се е оказал по-добър блъфьор при преговорите. Не че 37 милки е лоша цена (това май им е най-големия трансфер на дортмунд, както и най-големия вътрешен трансфер в дойчланд, но може и да греша), но продажбата в кръвен враг и основен конкурент си е меко казано провал на мениджмънта на дортмунд. Но станалото - станало, лошото е, че вече е рецидив и остава само да се пее мантрата с тръстването и обиграването, която, лично мен, не ме кефи, ама хич, но всеки си има право на мнение
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Клопо за Гьотце:"Вижте, без клаузата за откупуване, заложена в договора, Марио изобщо нямаше да преподпише с нас през миналата година."

то било миналата година предподписването, а аз си мислех, че са минали 2 години от тогава ...................... много бързо израстна това момче

Коментар

имаше един лаф на пепи карата и той беше - говориш като луда с половия си орган, та и ти така. Естетсвено, че има клауза за откупуване и естествено, че при задействане на тази клауза, клубът няма дума, но, голямо НО, клубът има думата при преговорите с играча да подпише такъв договор, че клаузата му да стане бомбастична и да откаже потенциалните купувачи. Нарича се превенция и е доста разпространен инструмент не само във финансиИте, но и във всички сфери на живота. А това на Дортмунд у наше село му викат: След дъжд качулка или, ако искаш по-филибейски да прозвучи: Сетила се Мара, откак я подляла бара Спомням си едно бразилче в бетис преди 20-на години (май денилсон се казваше) как му бяха забили цена от 250 милки тогава - представяш си колко много пари бяха тогава, нали? Е, и на марио можеха да му сложат 100 милки цена и да видим как баварците ще я платят. Щото това на дортмунд е малоумие - да имаш такъв тренер и такъв отбор и вскяа година да ти крадат най-добрите играчи. Ами няма как да стане.
                      Жалко за отбора - много са ми симпатични още от 95-96-та и имат страхотни фенове, но така просто не става
                      ех, груйчо, груйчо ............. груйчооооооооооо

уж имаш претенции да си юрист, а не знаеш елементарни неща

при съставяне на един договор винаги има две страни

то ако зависеше само от клубовете на всички футболисти освобождаващите им клаузи щяха да започват от 1 млрд, че и нагоре...

нали в един договор има и футболист както е гьотце в случая, нали и той трябва да се подпише под тази клауза за 100 млн. (дето ти си я измислил) ........................ я си представи, ако той не иска да я подпише тази клауза какво ще стане ..................... да ти кажа, че гьотце вече щеше да е напуснал като свободен агент защото само преди 2 години му вдигнаха няколко пъти заплата и тогава гьотце даваше интервюта, че е млад човек, никъде не иска да ходи и нямало какво да ги прави тези пари които му дадоха след увеличението

жалко .................. юноша на ДОРТМУНД .................... а се продаде за 2 милки в повече ................... никой е в клуба не очакваше от него подобно нещо ................ всичко дойде като гръм от ясно небе...

Коментар

аз също мисля, че байерн ще получат гол, но и ще вкарат, така че вероятно гол/гол е добра опция. колкото до корнерите - на мачовете на барса принципно няма много корнери, но знам ли
                        По принцип срещу Барса трудно се правят много корнери, защото отборите не пипат много топката...5 години под ред - тик-так трака-трак...
                        Ама Байерн (особено у дома) правят много корнери, защото доста атаки минават по крилата и със сигурност ще търсят този елемент от играта, защото джудженцата от Барселона са много уязвими при корнер.
                        Байерн има поне 5 човека, които играят добре с глава!

Все пак всичко зависи от това как тръгне мача! Ранен гол за Байерн ще ми провали залога със сигурност!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                          Въпреки че съм фен на Барса, ми се привижда немски финал, ама да видим. Със сигурност полуфиналът няма да се реши довечера, дори и да загубите с 1 гол.
                          миналата година по това време на полуфиналите всички очакваха испански финал който така и не се състоя

тази година почти никой не предвижда испански финал което за мен означава, че в лондон ще има ел'класико

въпреки, че на мен ми се иска на финала да са двете ми любими Б-та след БОТЕВ --->>> БАРСЕЛОНА - БОРУСИЯ

Коментар

• имаше един лаф на пепи карата и той беше - говориш като луда с половия си орган, та и ти така. Естетсвено, че има клауза за откупуване и естествено, че при задействане на тази клауза, клубът няма дума, но, голямо НО, клубът има думата при преговорите с играча да подпише такъв договор, че клаузата му да стане бомбастична и да откаже потенциалните купувачи. Нарича се превенция и е доста разпространен инструмент не само във финансиИте, но и във всички сфери на живота. А това на Дортмунд у наше село му викат: След дъжд качулка или, ако искаш по-филибейски да прозвучи: Сетила се Мара, откак я подляла бара Спомням си едно бразилче в бетис преди 20-на години (май денилсон се казваше) как му бяха забили цена от 250 милки тогава - представяш си колко много пари бяха тогава, нали? Е, и на марио можеха да му сложат 100 милки цена и да видим как баварците ще я платят. Щото това на дортмунд е малоумие - да имаш такъв тренер и такъв отбор и вскяа година да ти крадат най-добрите играчи. Ами няма как да стане.
                            Жалко за отбора - много са ми симпатични още от 95-96-та и имат страхотни фенове, но така просто не става

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            ти не разбираш от доста неща ........................ така, че едно повече или по-малко не е от голямо значение

ситуацията е проста .......................... ще ти я обясня с 2 думи

повечето футболисти имат фиксирана цена в договора срещу която настоящия клуб е длъжен да освободи футболиста като трябва да има и неговото съгласие ................... до тук нещо неясно има ли???

и така гьотце има клауза от 37 млн. .................... всеки който дойде и плати тези пари може да вземе гьотце стига и той да иска да се махне, а в случая той е поискал това защото ще взима 40-50% по-голяма заплата

ДОРТМУНД няма думата в случая ................... тяхната задача е единствено да "преброят парите"

миналата лято някакъв клуб е активирал клаузата на МЕСИ за 250 млн., но футболиста не е пожелал да напусне БАРСА и сделка не е имало

не е толкова сложно да разбереш, че ДОРТМУНД няма какво да направи в случай, че някой футболист иска да отиде в друг клуб

дано си разбрал...

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                              Въпреки че съм фен на Барса, ми се привижда немски финал, ама да видим. Със сигурност полуфиналът няма да се реши довечера, дори и да загубите с 1 гол.
                              Оооо, ако е немски финала (мноооооого сило се съмнявам, че Борусия ще отстрани Реал в два мача... Пък и колкото да ми се ще, не съм уверен че Байерн ще отстрани Барса...) напрао слагам пари за пета титла... С разлика при това ...
                              Но до тогава, имаме да изгледаме два полуфинала ...
                              Нека по-добрите победят !!!
                              НАПРЕТ МАШИНАААААААААА
                              МУАХАХАХАХАХАХХАААААААА ....
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Ще видим...
                                Първо да видим съставите, и тогава че се види как виждат нещата треньорските щабове...
                                Вярвам, че имаме сили да отстраним Барса.
                                С минимум брак, при подаванията и максимална концентрация в завършващата фаза, имаме своите шансове...
                                А ако решат да се бранят и да ни дебнат на контри, смятам че много ще сгрешат... Цял сезон играем срещу окопали се отбори и донякъде вече имаме опит в "превземане на крепости".. Не мисля, че ще паркират рейса, а ще опитат да си цъкат тяхната игра... ТОВА ще е най-трудно според мен, да се опитаме да им попречим да играят своята игра... Сврем ли ги в тяхната половина, ще сме свършили половината работа...
                                А па и тоа Меси ... Да му мислат Алаба и Рибери. И Мартинес и Швайни и Данте и Нойер...
                                НАПРЕТ МАШИНААААА
                                МУАХАХАХАХАХАХАААААААА....

Коментар

Working...
                                X