Напълно заслужена победа за "бавария вюрстхен", спор няма ама и съдията е за сопа....
. В хода на мача се видя че физически Байерн просто бе в пъти по-добър и направо "счупи" немощната Барса / незнам "Алианца" нарочно ли го оставиха с наводнен терен , щото не ми се вярва стадион за 250 милки да няма капандура /, но чак 4-0... малко прекалено особено при третия гол - то не бе хокей , не бе ръгби . За игрите с ръка тази на Пике можеше да се даде спокойно - другите бяха спорни...В крайна сметка "очаквана" победа с разлика и малко бонус от съдията.Шамарът трябва да стресне малко "елфите" и да ги нахъса за следващия сезон да подходят по-сериозно в селекцията пък и да дадат шанс на друг тренер - Тито се видя , че много му дойде тежката битка с рака - респект!! , но не може и без футболисти и без тренер...няма такава игра просто 
За реванша мисля да го отиграя победа на Байерн с два или тригола разлика - коеф. ще е трепач. Или Барса ще понатупат реваншистки частично вюрстхените / силно се надявам като техен фен поне да им набият няколко гола , че ще пуснат 1 или 2 то е ясно без защита то си е направо пожелание/ или ако играят същата приспивна пародия направо ще глътнат тупаника още веднъж , колко ти да не ми се иска.

За реванша мисля да го отиграя победа на Байерн с два или тригола разлика - коеф. ще е трепач. Или Барса ще понатупат реваншистки частично вюрстхените / силно се надявам като техен фен поне да им набият няколко гола , че ще пуснат 1 или 2 то е ясно без защита то си е направо пожелание/ или ако играят същата приспивна пародия направо ще глътнат тупаника още веднъж , колко ти да не ми се иска.
Коментар