IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    ама вие сте били взели Гьотце бе Бравос,
    П.С. А Дортмунд не ги разбирам, честно. То бива, бива, ама всяка година да си разпродаваш най-добрите играчи, ами тъпо е.
    ти не разбираш от доста неща ........................ така, че едно повече или по-малко не е от голямо значение

ситуацията е проста .......................... ще ти я обясня с 2 думи

повечето футболисти имат фиксирана цена в договора срещу която настоящия клуб е длъжен да освободи футболиста като трябва да има и неговото съгласие ................... до тук нещо неясно има ли???

и така гьотце има клауза от 37 млн. .................... всеки който дойде и плати тези пари може да вземе гьотце стига и той да иска да се махне, а в случая той е поискал това защото ще взима 40-50% по-голяма заплата

ДОРТМУНД няма думата в случая ................... тяхната задача е единствено да "преброят парите"

миналата лято някакъв клуб е активирал клаузата на МЕСИ за 250 млн., но футболиста не е пожелал да напусне БАРСА и сделка не е имало

не е толкова сложно да разбереш, че ДОРТМУНД няма какво да направи в случай, че някой футболист иска да отиде в друг клуб

дано си разбрал...

Коментар

• Първоначално изпратено от hechobek Разгледай мнение
      Милан и Реал показаха, че Барселона не са непобедими.
      Точно в мача в Милано се крие разковничето за победа над каталунците - тактически фаулове и накъсване на играта им (с едно уточнение, че италианците са доста добри във фаулирането).
      Според мен Байерн ще се опитат да пазят мрежата суха, и са си взели поука от мача с Арсенал.

Интересно ми е също дали Пизаро ще е титуляр и дали това няма да ги изненада шпаньолите
      Не мисля... Гомес показа добра форма и голям глад да бележи ...
      Ама ще видим де ... Писаро е златна резерва... Не мрънка, а влезе ли, шие като невидел.. Дано и днес се разпише !!!
      Инак, в центъра предполагам ще са Мартинес и Швайни, въпреки, че е Густаво и по-бърз от испанеца...
      Мене само, евентуалното участие на Боатенг ме притеснява ...
      Да видим ...
      НАПРЕТ МАШИНААААА
      МУАХАХАХАХАХАХАХХАААААААААА....
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Милан и Реал показаха, че Барселона не са непобедими.
        Точно в мача в Милано се крие разковничето за победа над каталунците - тактически фаулове и накъсване на играта им (с едно уточнение, че италианците са доста добри във фаулирането).
        Според мен Байерн ще се опитат да пазят мрежата суха, и са си взели поука от мача с Арсенал.

Интересно ми е също дали Пизаро ще е титуляр и дали това няма да ги изненада шпаньолите

Коментар

• ♪ ♫ Rot, rot, rot sind alle meine Kleider,
          rot, rot, rot ist alles, was ich hab'.
          Darum lieb' ich alles, was so rot ist,
          weil mein Schatz der FC Bayern ist. ♪ ♫
          Attached Files
          платформа за инвалиди

Коментар

• Първоначално изпратено от hechobek Разгледай мнение
            MIA SAN MIA!

Много ясно бе !!! ТЕ да му мислят !!!

Все пак би било твърде ефтино и фенски да мислим с пренебрежение за доминанта на световния футбол през последните години ...
            Респект, не страх ...
            Нека по-добрият победи !!!
            НАПРЕТ МАШИНАААААА
            МУАХАХАХАХАХАХХААААААА ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• аз също мисля, че байерн ще получат гол, но и ще вкарат, така че вероятно гол/гол е добра опция. колкото до корнерите - на мачовете на барса принципно няма много корнери, но знам ли

За титлата на манчестър - да, тази година са най-добри в едно доста слабо първенство, където единственият светъл лъч е тотнъм и то заради Бейл. Всъщност се радвам за персийчето - най-сетне вдигна купата (и той като барбуката)
              Успех със залаганията довечера - аз не съм убеден, че ще играя нещо, но може и да размисля.
              Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              Байерн да не допуснат гол ще бъде сензация за мен. Защитата им е най-слабото звено. Според мен ще видим доста голове в този мач, а коеф. за над 2.5 е странно висок и направо ме предизвиква. Всякакъв друг залог, особено на знак, ми се вижда стрелба в тъмното.

Поздрави на феновете на Юнайтед, напълно заслужена титла, въпреки всички приказки за съдийската помощ, вкл. и съдийския хетрик от вчера.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Ще видим...
                Първо да видим съставите, и тогава че се види как виждат нещата треньорските щабове...
                Вярвам, че имаме сили да отстраним Барса.
                С минимум брак, при подаванията и максимална концентрация в завършващата фаза, имаме своите шансове...
                А ако решат да се бранят и да ни дебнат на контри, смятам че много ще сгрешат... Цял сезон играем срещу окопали се отбори и донякъде вече имаме опит в "превземане на крепости".. Не мисля, че ще паркират рейса, а ще опитат да си цъкат тяхната игра... ТОВА ще е най-трудно според мен, да се опитаме да им попречим да играят своята игра... Сврем ли ги в тяхната половина, ще сме свършили половината работа...
                А па и тоа Меси ... Да му мислат Алаба и Рибери. И Мартинес и Швайни и Данте и Нойер...
                НАПРЕТ МАШИНААААА
                МУАХАХАХАХАХАХАААААААА....
                MIA SAN MIA!

Коментар

• Обааче какви са хиени тези букмейкъри. Веднага са се усетили, че прословутото тик ток на Барса няма да върви на Алианц арена и са сринали коефициента на 2.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                    Байерн да не допуснат гол ще бъде сензация за мен. Защитата им е най-слабото звено. Според мен ще видим доста голове в този мач, а коеф. за над 2.5 е странно висок и направо ме предизвиква. Всякакъв друг залог, особено на знак, ми се вижда стрелба в тъмното.

Поздрави на феновете на Юнайтед, напълно заслужена титла, въпреки всички приказки за съдийската помощ, вкл. и съдийския хетрик от вчера.
                    Ще видим...
                    Първо да видим съставите, и тогава че се види как виждат нещата треньорските щабове...
                    Вярвам, че имаме сили да отстраним Барса.
                    С минимум брак, при подаванията и максимална концентрация в завършващата фаза, имаме своите шансове...
                    А ако решат да се бранят и да ни дебнат на контри, смятам че много ще сгрешат... Цял сезон играем срещу окопали се отбори и донякъде вече имаме опит в "превземане на крепости".. Не мисля, че ще паркират рейса, а ще опитат да си цъкат тяхната игра... ТОВА ще е най-трудно според мен, да се опитаме да им попречим да играят своята игра... Сврем ли ги в тяхната половина, ще сме свършили половината работа...
                    А па и тоа Меси ... Да му мислат Алаба и Рибери. И Мартинес и Швайни и Данте и Нойер...
                    НАПРЕТ МАШИНААААА
                    МУАХАХАХАХАХАХАААААААА....

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение

Аз лично пуснах над 1.5 гола + над 5.5 корнера за Байерн! Коефициента е 2.08 в бет365!
                      Честно казано мислих за Г/Г ама всичко зависи от Меско! Ако не играе или не е във форма нищо чудно Байерн да бие 1,2 на 0!
                      Иначе ако вкарат резултата вероятно ще е 1-1 или 2-2 и както каза Колчето предимството ще мине към каталунците!

Коментар

• Байерн да не допуснат гол ще бъде сензация за мен. Защитата им е най-слабото звено. Според мен ще видим доста голове в този мач, а коеф. за над 2.5 е странно висок и направо ме предизвиква. Всякакъв друг залог, особено на знак, ми се вижда стрелба в тъмното.

Коментар

• Убаво де ...
                          На Манчо титлата си е тяхна вечи... Факт..
                          Ама довечера има мач..
                          Ко мислите ше стане.. ?
                          Дале ще удържим мрежата суха ?
                          За мен, това е най-важното... Не пуснем ле гол в Мюнхен, почти сигурно сме ги отстраниле...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                            За ФАРАОНА нищо лошо моля !!!
                            Момчето е само на 20г и има още много път пред него докато стане ГОЛЯМ.
                            Хубавото е ,че повечето от момчетата около него са на горе-долу на същата възраст(Де Шилио,Констант,Нианг,Балотели и т.н.) и тепърва ще се развиват като отбор и личности.
                            Вярвам,че ще мачката в Европа след 2-3 години... само да са здрави.

FORZA MILAN!
                            Per tutto il giorno,pensando a te !!!
                            Абе не съм съгласен с Теб...
                            не става въпрос за фенски пристрастия ...
                            Балотели, като "личност" ама ич не го виждам развит, ама както и да е ...
                            ...
                            btw, Милан ми беше много на сърце, на младини...
                            Оня Милан ...
                            После, прозрях ИСТИНАТА ....

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                              Хубавото е ,че повечето от момчетата около него са на горе-долу на същата възраст(Де Шилио,Констант,Нианг,Балотели и т.н.) и тепърва ще се развиват като отбор и личности.

FORZA MILAN!
                              Абе тоя Нианг и на 120 да стане не виждам надежда там, но ФАРАОНА ще се научи
                              Last edited by ksarax; 23.04.2013, 12:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Да да ... видех и го и аз ...
                                Абе че е талант - талант е, ама е лиглЮ, дано не стане поредният звезделин ... Оня Ройс, също по-внимава как да си напраи алаброса, от колкот да зашие вратаря... СкъсАха ми нервите с Малага (там..)
                                За мен, това има значение за един футболист... Е, примерно тоа Шаарави от Милан, за мен, НИКОГА нема да стане голем...
                                Лично мнение.. Афкорс...

FORZA MILAN!
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X