IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Надявам се днес Ливърпул да ми върнат парите от неделя!
    Заложил съм че отборите на Ман Юнайтед, Селтик и АРСЕНАЛ ще вкарат повече от 1.5 гола, така че задачата пред тях е ясна: ДА ПУСНАТ 2-3, пък колкото могат да вкарат повече толкова по-добре за зрителите!

ПП Пуснах и едно сингълче Над 2.5 за Класикото и смятам да му се насладя изцяло!
    Без Пепе и Касияс Реал не ги мисля, ама и Барса са такива тантели отзаде....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Ще намалят дълга точно преди САФ да се пенсионира защото след това може и да не могат.Има съществен риск наследника му да преживее спад.като го вкарат /дълга/ в разумни граници и с повишаващите се приходи от спонсори, дори спад в резултатите при наследника на САФ няма да ги засегне съществено.Това ми е логиката и естествено, че може да бъркам.
      Логиката ти е spot on.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Мисля че Хари Реднап е достоен дори да води опълченците на Шипка!

За 4 последни мача удържа Челси, Тотнъм и Шити да не вкарат на КПР, и пусна само един гол срещу Уест Хям! Сега остава срещу по-слабите отбори да вземе 3-4 победи и спасението няма да бъде мираж!

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
          Каква е логиката да намаляват дълга? Аз ако бях на тяхно място - щях да левариджвам максимално и да продавам докато не е гръмнал балона(или докато фърги не се е пенсионирал)
          Ще намалят дълга точно преди САФ да се пенсионира защото след това може и да не могат.Има съществен риск наследника му да преживее спад.като го вкарат /дълга/ в разумни граници и с повишаващите се приходи от спонсори, дори спад в резултатите при наследника на САФ няма да ги засегне съществено.Това ми е логиката и естествено, че може да бъркам.
          Life won't wait for you.

Коментар

Екстра новина за вас.Гейфемили ще шитнат още малко акции и ще намалят дълговото бреме, което би ви било добре дошло.
            Каква е логиката да намаляват дълга? Аз ако бях на тяхно място - щях да левариджвам максимално и да продавам докато не е гръмнал балона(или докато фърги не се е пенсионирал)

Коментар

• Абе кво пише тоя бе. Нещо за Бербо ама не става ясно както конкретно.

Коментар

• Е много ме е яд за бербатов, че остарчва. Не е чествно, щото на опашката не виждам други.
                домоуправител

Коментар

И след това му вика prick.
                  http://www.youtube.com/watch?v=ZOCk-...layer_embedded
                  Така като гледам клипчето как се забавляват двамата не мисля, че го обижда като му вика "Х*Й"! По-скоро нещо като нашето мило обръщение "К*РЕ"

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    И все пак Митето не е оставил лоши впечатления в отбора на Юнайтед:

http://www.ftbpro.com/status/dave.fo...chester+United
                    И след това му вика prick.
                    http://www.youtube.com/watch?v=ZOCk-...layer_embedded
                    Life won't wait for you.

Коментар

• И все пак Митето не е оставил лоши впечатления в отбора на Юнайтед:

http://www.ftbpro.com/status/dave.fo...chester+United

Коментар

малко кинти като видят и като ги налазят курвите и повече не ги търси за футбол

няма лошо
                        Last edited by 2012; 29.01.2013, 00:16.

Коментар

• Екстра новина за вас.Гейфемили ще шитнат още малко акции и ще намалят дълговото бреме, което би ви било добре дошло.
                          Ама друго видях - "Себестойността на акцията е 17 долара" Тия спортни журналисти колко лесно изчисляват "себестойността на акцията".
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            В случая говорим за централните защитници в английския национален отбор. Не знам какво общо има Варан с този аргумент.
                            Извинявай, просто така както го беше написал разбрах че говориш за центр. защитник изобщо, а не само в Англия. Нищо, дано да му се насладиш в двубоите за ШЛ

Коментар

• ами дано да вземете ШЛ - пожелавам ви го, макар че най-вероятно ще отпаднете още от машината (просто не сте им на нивото в момента)
                              Късмет и на теб - ти си единственото герберче, с което не ме е яд за загубеното време, когато комуникираме (това трябваше да прозвучи като комплимент)
                              Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              А бе, ако спечелим ШЛ си взимам думите назад, и ти прощавам
                              Иначе ми напомни на един от най-добрите ми приятели, страхотен пич и голям фен на Ливърпул, един от най-големите които познавам. Та той, след онова 1:3 на Анфийлд, прокле Вила, по-точно им пожела бял ден да не видят от тогава... Вече сериозно се замислям като го бъзикам за нещо, макар че сме приятели от деца
                              Майтап да става, атмосферата тук е готина, и лично аз се радвам че комуникираме интелигентно, информирано и с чувство за хумор. А това че сме фенове на различни отбори е само плюс, и допринася за още по-големия колорит на темата!

Бъдете здрави, и късмет на всички!
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                                Има! Ако си гледал Рафаел Варан 19 годишен в Мадрид или в Лил и ти щеше да знаеш
                                В случая говорим за централните защитници в английския национален отбор. Не знам какво общо има Варан с този аргумент.
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X