If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз пък ще търся Х2 на арсе-то (все съм се чудил що всички други отбори са съкращение, когато ги изписват по тв-то, или от първите, или от последните букви и Арсенал трябва да са Арсе или Анал, което си е едно и също, де, само дето са Аснл, а толкова звучно си им стоят другите 2 абревиатури), само дето очкавах по-висок коеф, а той е дори под 2 Бива ли така да надценяват хората от мръснисайда
За Реал и Барса - ами не знам, много ми е никаъв този мач, а аз нали си вярвам на уговорките и все си мисля за една 1-ка или ъндър, противно на всякаква логика Апропо, клетвите ми веч взеха да застигат - снощи сити се издъниха с последния, затова сега чакам и арсенал да се издънят от слабак
не че нещо, но ви предупредих - аз избих загубите от началото на годината със снощните "изненади"
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Голяма тишина тук, къде сте коментатори? Доста мачове вървят едновременно и е трудно да се следят. Казвайте, ако има нещо интересно.
Аз следя двете дербита, доколкото мога. Радвам се, че и Бербата се е отпушил
Другата седмица по бира след работа звучи добре. Ти определи ден и... весело изкарване...., дано ни върже!..
да речем вторник, че сега ми изникна и една среща за четвъртък и не знам дали ще успея тогава да се появя преди 18.30.
Колец, ти какво ще кажеш, серсемино?
Колче, ти?
Ако има и други желаещи - виелкомен сте
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
С 30 лева са ти 5 бона!!! Ти какъв ще е тоя рожден ден?!
Ще се черпим и двамата - моят е преди уикенда..
Аз съм с почти същите пари като тебе...
аха, разбрах, това е за първо полувреме - ами добре, ще пусна една колонка, пък дано върже Ами рд, като рд, тип малка сватба - 30 човека по 50 кинта средно, че е и с ядене, и с пиЙнйе и 1500 леФа заминаха (дано женорята пият по-малко, ама като ми запраскат разни вина по 50 кинта бутилка и то по-добре да им поръчвам стари джеймисъни или чиваси, дейш)
Ами освен другата седмица да заформим една среща - не мога в сряда, за останалите дни съм ок, а може и уикендна, би трябвало да не излизам извън София
как ти е комбинацията, че малко не я разбрах +3,5 на Барса-Валенсия (това уикенда ли е или си объркал Валенсия с Реал) и койе другия мач за +3,5 - Арсе-то с вашите ливади ли? Иначе го пускам с 15 евро и може да си платя почерпката за рд-то, че е през викенда А ако излезе - твоята почерпка също е ясна
Груец, чисто приятелски съвет от мене. Моля те сложи 10 лв. на +3.5 Гола в комбинация на +3.5 гола на Валенсия - Барса.. коефициент 169, виж само как добре звучи! ще ме почерпиш после един обяд...
как ти е комбинацията, че малко не я разбрах +3,5 на Барса-Валенсия (това уикенда ли е или си объркал Валенсия с Реал) и койе другия мач за +3,5 - Арсе-то с вашите ливади ли? Иначе го пускам с 15 евро и може да си платя почерпката за рд-то, че е през викенда А ако излезе - твоята почерпка също е ясна
Баа... щом феновете на Ливърпул са настроени така, взех леко да се съмнявам. Не в себе си, а в изхода на мача С други думи и на 2:1 бих бил доволен. А за играта е ясно че ще е открита и атрактивна, дано и положенията да влизат!
С тази защита Рейна и компания, както и с нивото на Джо Алън, Стърлинг и Стърич си мисля, че ще се изложим много гадно... Гледах ги Арсенал последните два мача и си мисля, че са машини в момента. Жиру му се появи самочувствие... Уилшър влезе във форма... Подолски не е излизал... Направо не ми се гледа този мач... Ще си купя бутилка вино да удавя мъката с малко сиренце...
За Реал и Барса - ами не знам, много ми е никаъв този мач, а аз нали си вярвам на уговорките и все си мисля за една 1-ка или ъндър, противно на всякаква логика
Апропо, клетвите ми веч взеха да застигат - снощи сити се издъниха с последния, затова сега чакам и арсенал да се издънят от слабак
Груец, чисто приятелски съвет от мене. Моля те сложи 10 лв. на +3.5 Гола в комбинация на +3.5 гола на Валенсия - Барса.. коефициент 169, виж само как добре звучи! ще ме почерпиш после един обяд...
Не че букитата не могат да ни сложат още една гърбица (четох някъде че шефа на Ледброкърс казал, че неделя бил най-успешния ден за тях от много години насам), но не виждам ъндър на Класикото!
Верно е че 1-1 е един от не-дотам-неочакваните резултати, но без Касияс, без Пепе и Рамос отзад Реал не може да пусне само 1. Барса си пускат по гол-2 без да се замислят така че очаквам много голове!
По отношение на мача на гунерсите с мърсисайдците аз виждам 2 развоя: 1 или 2 на нула за домакините (доста домакинства направиха такива) или голов спектакъл 2-2, 3-1, 3-2! Ливърпул могат да победят само ако вкарат 3 гола мисля, така че залога ми е оправдан, пък и коефициента е 1.83!
Е да де! Олдъм-Ливърпул 3-2, Арсенал-Ливърпул поне 6-4
аз пък ще търся Х2 на арсе-то (все съм се чудил що всички други отбори са съкращение, когато ги изписват по тв-то, или от първите, или от последните букви и Арсенал трябва да са Арсе или Анал, което си е едно и също, де, само дето са Аснл, а толкова звучно си им стоят другите 2 абревиатури), само дето очкавах по-висок коеф, а той е дори под 2 Бива ли така да надценяват хората от мръснисайда
За Реал и Барса - ами не знам, много ми е никаъв този мач, а аз нали си вярвам на уговорките и все си мисля за една 1-ка или ъндър, противно на всякаква логика
Апропо, клетвите ми веч взеха да застигат - снощи сити се издъниха с последния, затова сега чакам и арсенал да се издънят от слабак
Баа... щом феновете на Ливърпул са настроени така, взех леко да се съмнявам. Не в себе си, а в изхода на мача С други думи и на 2:1 бих бил доволен. А за играта е ясно че ще е открита и атрактивна, дано и положенията да влизат!
Коментар