If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък като се замисля, че в този период подкрепях Юнайтед, защото Арсенал се бяха засилили откъм титли ... А то се оказа, че не Топчето а МЮ ни настигнаха ....
Там нещата са си повече на късмет!... дето се вика "Fergie time"!
Но няма какво да спорим повече! Не се опитвам да ви убедя в нещо, в което не мога!
e, това вече са глупости - юнайтед напълно резонно (т.е. късметлийски) си взеха мача и оттогава не ги харесвам. това е последния мач, в който бих се замислил за уговорка - просто огромен късмет, какъвто селяните от манчестър просто си имат (или пък е харизмата на сър-а, не знам)
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Баварците се гаврят с Фъргьо 85 минути. После Хитцфелд сменя последователно най-добрите си играчи - Баслер и Матеус и .... манскчетата обръщат мача.Не е уреден.Ама изобщо.СмЕх.
Та това последното ако влизаме в манкската логика.
Там нещата са си повече на късмет!... дето се вика "Fergie time"!
Но няма какво да спорим повече! Не се опитвам да ви убедя в нещо, в което не мога!
Аааа и да не забравя - ная година, дето Байрен ви разцепиха, но "вкарахте" два гола в продължението... Е те ТОЯ мач е купен/продаден!
Манкска логика, м?!
Баварците се гаврят с Фъргьо 85 минути. После Хитцфелд сменя последователно най-добрите си играчи - Баслер и Матеус и .... манскчетата обръщат мача.Не е уреден.Ама изобщо.СмЕх.
Та това последното ако влизаме в манкската логика.
Не че не са възможни всякакви обрати, но въпроса ми е как излезе Милан за второто полувреме тогава...както е казал българина: "Ела Вълчо, изяж ме!" ...
PP Разбира се това няма отношение с Ман Юнайтед и доскорошната вражда с Ливърпул!
И петдесет страници да изпишете с Греъм, Хаки и Марин не можете да ме убедите, така че няма смисъл! Всеки си има мнение, а моето е такова защото гледах мача! Ще речеш че на полувремето в съблекалнята е влязал Берлускони и им е казал:
"Заложил съм на Х и дузпи, така че ша внимааати ко праите!"
Ние четиримата не сме го гледали, следователно ти си прав
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
И петдесет страници да изпишете с Греъм, Хаки и Марин не можете да ме убедите, така че няма смисъл! Всеки си има мнение, а моето е такова защото гледах мача! Ще речеш че на полувремето в съблекалнята е влязал Берлускони и им е казал:
Ман, някак си едностранчиво излиза, че други отбори могат да обръщат мачове, пък дадени - не?!?
Все пак говорим за Ливърпул, не за някой друг...Малко уважение Ман.
Така както е редно да се признае, че последните 15 години Манчо е с преимущество.
Аз понеже не разбирам много от футболни трикове, каква би била причината и мотивацията, мачът да завърши 3:3.... Пък после Милан да паднат.... А па Дудек да се климбуца като Гробелар...
То верно, че на другата или третата година битълсите като събуха гащите на реванша с чукотките, докато висеше петия гол и сините взеха, че изравниха. Тогава какви ли са уговорките...
Аз понеже не разбирам много от футболни трикове, каква би била причината и мотивацията, мачът да завърши 3:3.... Пък после Милан да паднат.... А па Дудек да се климбуца като Гробелар...
То верно, че на другата или третата година битълсите като събуха гащите на реванша с чукотките, докато висеше петия гол и сините взеха, че изравниха. Тогава какви ли са уговорките...
Коментар