IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Кого!?

Btw, следиш ли вече внимателно бъдещия съперник в ШЛ-то? Би трябвало вече да сте ни "разработили", след толкоз много мачове дето ни дават по тв-то
    След като снощи ХЕНДЕРСЪН ПРЕМИНА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ВИ ЗАЩИТА И ВКАРА, мисля трябва да сте сиииилно притеснени за срещата с Рибери, Робен, Мюлер и компания!

Същото е и при мен с очакванията ми за мачовете Реал - Ман Юнайтед! Това което ме крепи е че Касияс няма да играе дълго време, ама знае ли човек - може новия им вратар да направи мачовете на живота си!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Вторник ритам ...
        Кого!?

Btw, следиш ли вече внимателно бъдещия съперник в ШЛ-то? Би трябвало вече да сте ни "разработили", след толкоз много мачове дето ни дават по тв-то

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Вторник ритам ...
          за другите делнични дни съм на линия ..
          амчи пунделник тогаз - един приятел имаше много хубавата традиция да се събират с неговите авери всеки понеделник, за да лекуват понеделнишката депресия
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            да речем вторник, че сега ми изникна и една среща за четвъртък и не знам дали ще успея тогава да се появя преди 18.30.
            Колец, ти какво ще кажеш, серсемино?
            Колче, ти?
            Ако има и други желаещи - виелкомен сте
            Вторник ритам ...
            за другите делнични дни съм на линия ..
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Днес, утре ще е късно! Ама май няма шанс за това!
              Виж аз се надявам още един българин да заиграе във Фулъм, дано ония К*р (дик) Адвоката го пусне за малко пари!
              Ако може да се вярва на Спортал, Манолев е уреден за Фулъм. До края на сезона под наем, а след това ще го купят.
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                Андре Сантуш също е отчайващо слаб и Венгер трябва да го разкара за по-добър десен бек, при това трябва да го направи днес или утре!
                Днес, утре ще е късно! Ама май няма шанс за това!
                Виж аз се надявам още един българин да заиграе във Фулъм, дано ония К*р (дик) Адвоката го пусне за малко пари!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  Видя се и за пореден път, колко важен е Уолкът и това че го задържахме беше добра стъпка!

Go Gunners!!!
                  Не съм напълно съгласен с теб Забелязваш ли че откакто Уолкът играе нападател, то представянето на Саня е направо трагично, едното обяснение е че Саня просто е в слаба форма, но от друга страна той на практика играе сам в лявата зона и от там идват и многото грешки!

Андре Сантуш също е отчайващо слаб и Венгер трябва да го разкара за по-добър десен бек, при това трябва да го направи днес или утре!

Коментар

• Нашият мач снощи беше точно такъв какъвто го очаквах - открит, бърз, интересен, драматичен. Можеше накрая да измъкнем и победата, но някак нямаше да е логично. Първото полувреме не бяхме концентрирани - двата гола на Ливърпул бяха след уникални наши грешки в защита, поредица от рикошети и с не малка доза късмет, с което разбира се не ги омаловажавам. Второто полувреме се взехме в ръце и заиграхме по-смислено, като същевременно запазихме скоростта и темпото в играта. Ливърпул почти нямаха положения (освен гола и още 1-2), а пред нашите играчи (в частност Жиру) се откриха не малко такива, дори Мертезакер отправи 2-3 опасни удара с глава след центрирания. В крайна сметка логичен голов хикс, след приятна бърза и радваща окото игра, макар и с не чак толкова перфектни и технични отигравания. Видя се и за пореден път, колко важен е Уолкът и това че го задържахме беше добра стъпка!

П.П.По едно време като обръщах за малко канала на мача на Манчо, ми се струваше че попадам на мач от родното ни първенство - кофти терен, ниска скорост, разцъкване на топката. Може и да съм уцелвал точно такива моменти и като цяло да греша, понеже не се заглеждах за повече от 2 минути...

Go Gunners!!!

Коментар

• Само ще добавя, че Тери, Иванович и Лампард са посочени като нули, защото не си вършат работата, като защитници, респективно дефанзивен халф, а само могат да вкарат някой и друг гол! Това е хубаво по принцип, ама дефанса хич го няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        С този отбор не виждам как може Челси да губят точки. Ако сложат Лампард/Тери playing manager ще станат шампиони със сигурност.
                        Говориш глупости!
                        Челси има страхотен вратар, който е контузен и резервата му е пълна дупка!
                        Защитата са нула-нула-Луиш-нула!
                        Дефанзивни халфове нула-един на КАН!
                        Офанзивните халфове са страхотни - най-добрите в лигата!
                        Нападатели 0-Ба!

Кое му е доброто на отбора?

Коментар

• С този отбор не виждам как може Челси да губят точки. Ако сложат Лампард/Тери playing manager ще станат шампиони със сигурност.
                          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• PP Не можем дружно да не се посмеем и на Челскито - хахахахаха мишоци!

PP2: И най-важното от всички "преследвачи", само Евертън взе 3 точки този кръг, а Шитито, Челскито, Тотънхемите, Артилерията и Ливърпул само по 1! 20-тата титла се пече!

Коментар

не че нещо, но ви предупредих - аз избих загубите от началото на годината със снощните "изненади"
                              И аз както казах се "притеснявах" точно от това 1-1. Обаче ако си гледал мача, не вярвам да беше уреден! КР и Педро изтърваха такива положения, че спокойно можеше да отиде и там на 2-2 например!

Ман Юнайтед бяха трагични през второто полувреме и вече мисля, че шансовете ни за продължаване в ШЛ падат от 40-60 до към 20-80! Не мога да си обясня как можеш да оставиш Саутхямптън да те мачка 45 минути и да трепериш до последния сигнал срещу отбор, който може и да изпадне този сезон

А относно дербито на Емиратс, мисля че трябва да има самоубийства сред феновете на Арсенал! Събитието: "Джордан Хендерсън да мине през цялата им защита и да вкара гол" може спокойно да бъде добавено към новите чудеса на света!

Иначе залога ми че Ман Ю, Арсенал и Селтик ще вкарат над 1.5 гола излезе, ама най-много ме е яд за требъла от голмайстори: Тео - излезе, КР и РВП изтърваха 100-процентови шансове! ПУ!

Коментар

да речем вторник, че сега ми изникна и една среща за четвъртък и не знам дали ще успея тогава да се появя преди 18.30.
                                Колец, ти какво ще кажеш, серсемино?
                                Колче, ти?
                                Ако има и други желаещи - виелкомен сте
                                Аз съм ок за когато кажете момчета. Нямам планове към момента, така че може да фиксираме нещо. Не мисля, че ще бъде повече от обичайните заподозрени. Другите са големи инвеститори и хора с явно големи позиции, който крият самоличността си. Това последното беше сарказъм.

Иначе вчера много зле играхме и СОТОН напълно заслужаваха да ни направят един равен.
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X